- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
Çooook teşekkür ederim, bu arada mesajınızı düzenleyin, link vermek yasakmış; geçen hafta ceza almıştım ben. Alıntı yapmadım ki delil kalmasın mooncyrstal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim bende teşekkür ederim uyarı içinama düzenleme seçeneği kalkmışNeyse bir daha yapmayacağım kk affet beni bu seferlikÇooook teşekkür ederim, bu arada mesajınızı düzenleyin, link vermek yasakmış; geçen hafta ceza almıştım ben. Alıntı yapmadım ki delil kalmasın mooncyrstal
Arada kaynar artık, yepyeni bir sayfa oldu bu konudaRica ederim bende teşekkür ederim uyarı içinama düzenleme seçeneği kalkmışNeyse bir daha yapmayacağım kk affet beni bu seferlik
Cyrene mi onu günlük yüz temizleme jeli ararken buldum.Fiyatları çok uçuk değil gibi geldi ama malesef hiç kullanmadım.Sitesinde ürün yorumlarında ,nette genelde beğenilmiş.Kesin birşey diyemeceim ne yazıkki istersen googledan aratıp yorumlara göre karar verebilirsin. Başka bir marka bulursam mesaj atarım tekrar :)Arada kaynar artık, yepyeni bir sayfa oldu bu konuda
Dediğiniz ürünü ben daha önce görmüştüm, almayı da düşünüyordum sonra unuttum ve kendime kızdım hatta neden sık kullanılanlara eklemedim diye, çok makbule geçti tekrar teşekkürler. Peki siz kullandınız mı? Bi' fikriniz var mı nasıl ürünleri?
Çok teşekkür ederim, çok memnun olurum. Bu tarz ürünlere yönelen pek kişi yok, hep bilindik marka olsun (hani o YKM, Boyner vs gibi yerlerde satılan markalar) derdindeler genelde. 3 yıl daha genç gözükeyim diye düşünüp hayvanları hiçe sayıyorlar. Ben geçen hafta unutarak L'oreal ürünü aldım, resmen boşluğuma geldi. Çok üzüldüm sonra, çok pişman oldum.Cyrene mi onu günlük yüz temizleme jeli ararken buldum.Fiyatları çok uçuk değil gibi geldi ama malesef hiç kullanmadım.Sitesinde ürün yorumlarında ,nette genelde beğenilmiş.Kesin birşey diyemeceim ne yazıkki istersen googledan aratıp yorumlara göre karar verebilirsin. Başka bir marka bulursam mesaj atarım tekrar :)
Aynen ama o markalar insan sağlığına da pek önem vermiyor.İçerikleri çok kötü.Kesinlikle aslında herkes desteklese boykotu o firmalarda bu yönelimlerinden vageçerler bir süre sonra.Ben de sevinirim bu arada, teşekkür ederimÇok teşekkür ederim, çok memnun olurum. Bu tarz ürünlere yönelen pek kişi yok, hep bilindik marka olsun (hani o YKM, Boyner vs gibi yerlerde satılan markalar) derdindeler genelde. 3 yıl daha genç gözükeyim diye düşünüp hayvanları hiçe sayıyorlar. Ben geçen hafta unutarak L'oreal ürünü aldım, resmen boşluğuma geldi. Çok üzüldüm sonra, çok pişman oldum.
Eğer ben de bulursam hemmmen haber veririm. Şu dönem değil yalnız, 1-2 ayı bulabilir.
http://www.etiksecimler.com/cruelty-free-dis-macunu-alternatifleri/
Burada pek çok seçenek mevcut.Langelica ve desert essence migroslarda satılıyormuş.
https://www.cyrene.com.tr/makyaj-temizleyiciler ben bir dahakine bu markayı denemek istiyorum.Şu anda otacının makyaj temzileyiciini kullanıyorum.Onun fiyatı daha uygun.Gratislerde ve otacı.com da satılıyor.Göz ve tüm yüz için kullanılabiliyor.Gözlerimi yakmadı onu da belirteyim.
Otaci ürünleri çok da güvenilir degil arkadaşlar tavsiye etmem...https://www.cyrene.com.tr/makyaj-temizleyiciler ben bir dahakine bu markayı denemek istiyorum.Şu anda otacının makyaj temzileyiciini kullanıyorum.Onun fiyatı daha uygun.Gratislerde ve otacı.com da satılıyor.Göz ve tüm yüz için kullanılabiliyor.Gözlerimi yakmadı onu da belirteyim.
Otacı ilaç üreten kurtsan firmasına bağlı ama otacı için hayvanlar üzerinde deney yapmadığını her seferinde belirtiyor.O yüzden bence yeterince güvenilir.Otaci ürünleri çok da güvenilir degil arkadaşlar tavsiye etmem...
Daha net güvenilirligi olan ürünleri tercih etmeye bakin..
Ben de saç açici ariyorum ama cruelty free bi ürün bulamadim bilen varsa çok memnun olurum
Çine satışı olunca noluyor?Otacı ilaç üreten kurtsan firmasına bağlı ama otacı için hayvanlar üzerinde deney yapmadığını her seferinde belirtiyor.O yüzden bence yeterince güvenilir.
Bu arada the balmın internet üzerinden çine gönderimi var.Kendilerine mesaj attığımda cruelty free olduklarını kesin bir dille belirttiler.Tekil kullanıcılar için gönderim yaptıklarını onlarında deney yapmadıklarını söylediler.Ortada şaibeli bir durum var bilemiyorum.Karar sizin.
Çine giren her kozmetik ürünün hayvanlar üzerinde denenme zorunluluğu var.Yasaları böyle.Çine satışı olunca noluyor?
Yaaaaaaa manyak mı bunlar.neden peki,mantık ne?Çine giren her kozmetik ürünün hayvanlar üzerinde denenme zorunluluğu var.Yasaları böyle.
Bilemiyorum.Şaçma sapan bir şey.Zaten tüm işi onlar bozdu yoksa en ünlü markalar da eskiden cruelty freeydi.Yaaaaaaa manyak mı bunlar.neden peki,mantık ne?
Çok ilginçBilemiyorum.Şaçma sapan bir şey.Zaten tüm işi onlar bozdu yoksa en ünlü markalar da eskiden cruelty freeydi.
Çinlilerin tuhaf adetleri var gerçekten.Sadistlik olsun diye mi yapıyorlar.Yoksa batıl inançlarından dolayı mı bilemiyorum.Umarım kısa sürede iptal olur.Her koşulda mı zararlı olur bir ülke? Nasıl can verecek bunlar?