Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir ped markası arıyorum. Organyc duydum ama mağazalarda, marketlerde yok.
Organik pazarlara da gidebilecek vaktim yok. Var mıdır, gratis, watsons tarzı yerlerde?
Seventh generation diye bir marka var.

• Beğen
Reactions: K_G
Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir ped markası arıyorum. Organyc duydum ama mağazalarda, marketlerde yok.
Organik pazarlara da gidebilecek vaktim yok. Var mıdır, gratis, watsons tarzı yerlerde?

Ben miss rozi diye bi marka kullanıyorum..Türk malı.Büyük firma bağlantısı yok.Ayrıca eskiden kullanırken orkid bana alerji yapardı ancak bu ped şimdiye kadar hiç zarar vermedi ilginç bi şekilde..Şok marketlerde var..

• Beğen
Merhaba... hayvan ve doğa seven olarak hayvanlar üzerinde test edilen hiçbir ürünü artık kullanmamak için özen gösteriyorum. Maalesef ki cildim hassas ve kuru olduğu için yıllarca birçok ürün değiştirdim hatta yurtdışından bile ürünler getirttim. Greenland markasını mutlaka araştırın ben aşağı yukarı her ürününü kullanıyorum ve bu güne kadar önerdiğim bütün arkadaşlarım son derece memnun kaldı. Yüzde 99 doğal ürünler ve kesinlikle hayvanlar üzerinde test edilmemektedir..

FB_IMG_1446445182297.jpg

Arkadaşlar bebek ürünleri arayanlar varsa desert essence ve seventh generation markalarının buav onayları var..
Yeşiliksir internet sitesinde ürünleri var hem de uygun...Bebek bezi de var seventh generationda...Organik ürünler...

Saç boyası olarak benim kullandığım NATURTİNT var, gratislerde satılıyor 2012 den beri kullanıyorum acayip memnunum. Hem az kimyasallı hem eco-cert sertifikası var hem de test yapmıyor <3 Diş macunu için iki marka kullanıyorum biri himalaya -yine gratislerde satılıyor diğeri de desert essence. Desert essence yi yalnızca vegan dükkandan toplu alışveriş yaptığımda alabiliyorum. Vücut kremi için ise Bee-Beauty kullanıyorum. Nar kokuyor ve bu kokuya hastayım :) Ama asıl önemli olan ev temizlik ürünleri. deterjanım, yumuşatıcım genel temizlik hatta lavobo - klozet temizleyicilerimi de tamami ile doğada çözünen ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünlerden seçiyorum. Aklımda kalan marka sodasan. Ama başka markalar da var (iş yerinden yazıyorum bakamıyorum da :) ) tüm o ürünleri Vegan Dükkandan aldım. Cihangirde bi yer burası ama internetten satışı var mı bilmiyorum ? Bi ara bacağım kırık olduğu için gidememiştim de sanırım adam internet satışımız var gibi birşeyler demişti. Neyse 2012 den beri elime aldığım her ürünün hemen arkasına bakıyorum psikopat gibi test edilmediğine dair amblem arıyorum :KK70: Ama hala değiştiremediğim bazı kozmetiklerim var ve bundan çok ama çok utanıyorum :/

Merhaba. Bu konu başlığı için kayıt oldum siteye. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 263 sayfanın tamamını okudum ve benim için çok bilgilendirici bir yolculuk oldu. Benim de bu konuda yüksek hassasiyetim var ama bu kadar profesyonelce bir yöntem izlemiyordum pek. Makyajla pek aram yok, öyle kalem rimel filan bana yetiyor onları da cruelty free kullanıyordum. belki bu yüzden bu kadar derine inmemiştim ama ne kadar yanlış yaptığımı çok iyi anladım. parfüm de kullanmıyordum doğaya Zararlı diye sadece roll-on . elbette benim de çok hatam varmış sizin sayenizde öğrendiğim. evyap mesela beni çok üzdü bu activex meselesi. =) hijyenik ped ve arko krem kullanıyordum evyap markasına ait. Güneş kremim de cruelty free değil. biobellinda diye bir türk markası var ev temizliğinde onu kullanıyorduk ama huylandım kocaelide üretildiği için. GebZe üniversitesiyle anlaşmalı olabilirler. astonish kullanacağım bundan sonra. ha bir de şampuan tabi onda da cruelty free değilmişim =(

Hanımlar benim için şu an en önemli olan bronzlaşmaya karşı çok etkili, cruelty free bir güneş kremi bulmak. şu anki kremim bitmeden temin etmek istiyorum. kış güneşinde bile bronzlaşabilen bir tenim var. tenimin bronzlaşması aslında büyük bir sorun olmazdı fekat eşarp kullandığım için yüzümün iki renk olmasını istemiyorum :KK70: önerilerinizi bekliyorum en kısa zamanda =)

bir de arko nem kremin yüz el ve vücut için kullanılabilen ürünlerine benzer bir krem markasına ihtiyacım var cruelty free; o da acil. bitmeden almak istiyorum yine çok tiksindim bitirmeden atacağım bu ürünleri. önerilerinizi bekliyorum. bu harika başlık için emeği Geçen herkese tekrar teşekkürler =)

Bir de bana cruelty free bir markanın diş ipi lazım :/. sensodyne oral b vb markaları kullanmamak için watsons ın kendi diş ipini aldım en son ama tabi mümkünse diş ipini de emin olduğumuz bir cruelty free markadan kullanmak istiyorum.

ek olarak bir şey sormak istiyorum. bir üstteki mesajımda bahsettiğim türk markası bionellinda'nın hem temizlik ürünlerini hem de roll-on unu kullanıyordum. roll-on unda tavşan logosı var fakat buav tavşanı değil. alkol paraben silikon veya alüminyum içermiyor ve tavşanlı diye kullanıyordum bu ürünü ama her şeyden şüphelenir oldum. üstelik ön kısımda dermatolojik olarak test edilmiştir ibaresi de var. fotoğrafları ekliyorum acaba güvenebilir miyiz bu markaya?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar ben oriflame danışmanı buyüzden oldum . Hem kaliteli hemde hayvanlar üzerinde test edilmiyor eğer sizde kozmetik markanızı oriflame yapmak isterseniz sizi de danışman yapabilirim satış yapmanız şart değil kendinizede alabilirsiniz Ürünnler indirimli uygun fiyatlı organik. Uzun süredir kullanıyordum ve çok memnundum şimdi daha indirimli almak için danışman oldum detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz Sorulara açığımm kızlarr :))

Oriflame ve organik pek güldürdü beni gece gece ilahi :KK70: :KK70: :KK70:
Size hayırlı satışlar dilerim ancak bu başlıkta toplananlardan Avon ya da Oriflame alıcısı çıkacağını sanmam.

Bu arada organik ped arayan birisi vardı, hatırlayamadım kim. Okursa mesajımı bana bir ulaşsın, bir site buldum organik ped satıyor, daha doğrusu sitedeki her şey organik.

• Beğen
Bu arada organik ped arayan birisi vardı, hatırlayamadım kim. Okursa mesajımı bana bir ulaşsın, bir site buldum organik ped satıyor, daha doğrusu sitedeki her şey organik.

Benim o. :) Daha evvel özelden mesajlaşmıştık. :) Bir kaç site vermiştiniz. :)

Arkadaşlar ben oriflame danışmanı buyüzden oldum . Hem kaliteli hemde hayvanlar üzerinde test edilmiyor eğer sizde kozmetik markanızı oriflame yapmak isterseniz sizi de danışman yapabilirim satış yapmanız şart değil kendinizede alabilirsiniz Ürünnler indirimli uygun fiyatlı organik. Uzun süredir kullanıyordum ve çok memnundum şimdi daha indirimli almak için danışman oldum detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz Sorulara açığımm kızlarr :))
Burda kendinize müşteri veya danışman bulabileceğinizi sanmam çünkü oriflame çin pazarında bulunmak için hayvan deneyleri yapıyor...Bilginize...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza :) Duyarlılığınız için ayrıca teşekkür ederim :)
Dermatolojik olarak test edilmiştir ibaresi değil; Dermatolojik olarak onaylı ibaresini aramamız gerekiyor..
Biliyorsunuz Lys arkadaşımız bu konuda çok bilgili ve bize çok yardımcı oluyor..Biz twitterda irtibat halindeyiz bilgilerini direk sizlerle paylaşıyorum.Bayağı bi mesajı var derleyip bugün yarın hepsini yazıcam beklemede kalın :)

Diş macunu isteyen arkadaşlar desert essence ve L'angelica kulkanıyırum ben.Yeşil iksir internet sitesinde bulabilirsiniz.Ben ordan uygun alıyorum..Sevgiler

• Beğen
Burda kendinize müşteri veya danışman bulabileceğinizi sanmam çünkü oriflame çin pazarında bulunmak için hayvan deneyleri yapıyor...Bilginize...
Merhaba ben oriflame oyüzden kullanıyor ve başkalarına kullandırıyordum ? İnternette araştırırken karşııma öyle bir bilgi çıkmadı acaba ilgili linkleri ve bilgileri paylaşır mısınız? Eğer gerçekten öyleyse bende bırakırım =/ Yabancı sitelerde bile karşıma çıkmadı üstelik hayvan refahı politikaları var anlamadım :KK70: lütfen bilgileri bekliyorum

Oriflame ve organik pek güldürdü beni gece gece ilahi :KK70::KK70::KK70:
Size hayırlı satışlar dilerim ancak bu başlıkta toplananlardan Avon ya da Oriflame alıcısı çıkacağını sanmam.
Vallahi ben öyle biliyorum bazı ürünleri tamamiyle organik diyor daha yeniyim sizde yukarda arkadaşa söylediğim gibi bilgileri benle paylaşırsanız çok memnun olurumm neymiş ne değilmiş iyicene bi öğreniyim çünkü alerjisi olanlar bile o sayede kullanabilir diye okumuştum biryerde

X