Özel mesaj atayım o zaman, sonra reklam denilip ceza veriliyor.
Seventh generation diye bir marka var.Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir ped markası arıyorum. Organyc duydum ama mağazalarda, marketlerde yok.
Organik pazarlara da gidebilecek vaktim yok. Var mıdır, gratis, watsons tarzı yerlerde?
Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir ped markası arıyorum. Organyc duydum ama mağazalarda, marketlerde yok.
Organik pazarlara da gidebilecek vaktim yok. Var mıdır, gratis, watsons tarzı yerlerde?
Bu liste güncel değil malesef..
Bu arada organik ped arayan birisi vardı, hatırlayamadım kim. Okursa mesajımı bana bir ulaşsın, bir site buldum organik ped satıyor, daha doğrusu sitedeki her şey organik.
Ay siz miydiniz?Benim o. :) Daha evvel özelden mesajlaşmıştık. :) Bir kaç site vermiştiniz. :)
Burda kendinize müşteri veya danışman bulabileceğinizi sanmam çünkü oriflame çin pazarında bulunmak için hayvan deneyleri yapıyor...Bilginize...Arkadaşlar ben oriflame danışmanı buyüzden oldum . Hem kaliteli hemde hayvanlar üzerinde test edilmiyor eğer sizde kozmetik markanızı oriflame yapmak isterseniz sizi de danışman yapabilirim satış yapmanız şart değil kendinizede alabilirsiniz Ürünnler indirimli uygun fiyatlı organik. Uzun süredir kullanıyordum ve çok memnundum şimdi daha indirimli almak için danışman oldum detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz Sorulara açığımm kızlarr :))
Merhaba ben oriflame oyüzden kullanıyor ve başkalarına kullandırıyordum ? İnternette araştırırken karşııma öyle bir bilgi çıkmadı acaba ilgili linkleri ve bilgileri paylaşır mısınız? Eğer gerçekten öyleyse bende bırakırım =/ Yabancı sitelerde bile karşıma çıkmadı üstelik hayvan refahı politikaları var anlamadımBurda kendinize müşteri veya danışman bulabileceğinizi sanmam çünkü oriflame çin pazarında bulunmak için hayvan deneyleri yapıyor...Bilginize...
Vallahi ben öyle biliyorum bazı ürünleri tamamiyle organik diyor daha yeniyim sizde yukarda arkadaşa söylediğim gibi bilgileri benle paylaşırsanız çok memnun olurumm neymiş ne değilmiş iyicene bi öğreniyim çünkü alerjisi olanlar bile o sayede kullanabilir diye okumuştum biryerdeOriflame ve organik pek güldürdü beni gece gece ilahi
Size hayırlı satışlar dilerim ancak bu başlıkta toplananlardan Avon ya da Oriflame alıcısı çıkacağını sanmam.