Canim çok sagol
Bakayim o zaman ben lush ya da aubreye
Bimden aliyorum ben de çamaşir suyunu bazen canim
Abc aldim acil deterjan almam lazimdi,gerçi mail atmak gerek ona; yerli marka ama ürün portföyünü geliştirdi insan şüpheye düşüyor ister istemez,,
Sivi arap sabununu da aldim yine abc nin:26:
Bu arada facebook ve twitterda hayvan deneyleri diye bi sayfa buldum bilgi paylaşimi yapiliyor katkida bulunabiliriz biz de..
Kürke hayir platformu da var twitterda arkadaşlar bilginize..
Mat oje ariyor kardeşim,, hangi markada vardi bilen var mi acaba?
Alix aviende yok onu biliyorum
Body shop lorealde bulundugu müddetçe ben vegan ve hayvanseverlerin alişveriş yapacagini sanmiyorum
Keşke lush falan alsa o markayi:26:
Body SHop ile ilgili kendi fikrimi söylemek istiyorum. Kendisi bizzat test yapan bir marka değil hatta cruelty free sertifikası var fakat sahibi Loreal. Dolayısı ile aldığımız her body shop ürünü Loreal'in kasasına gidiyor ve böylelikle kendi paramızla hayvan testini destekliyor oluyoruz. Aynı şey uni markası içinde geçerli çünkü bu marka Eczacıbaşı tarafından satın alındı. AMbalajların arkasında hayvanlar üzerinde test edilmemiştir yazıyor ama Eczacıbaşı en önemli hayvan testçilerinden.
Sonuç olarak bir ürün alırken sadece markasına değil o markanın hangi şirkete ait olduğunu da bakalım ki sonradan kafamızı taşlara vurmayalım
Mavi renk saç boyasi ariyorum arkadaşlar genelde yok diyor kardeşim , acaba cruelty free markalarda var mi biliyor musunuz ?:44:
Her renk var da mavi var mi acaba
Teşekkür ederiz canimNox boyanın netteki renk kataloğunda mavi renk var .
Şimdi ben anlamadim ülker de mi deneyci???
Bimdeki scarlett pedin ana markasi helen harperi üreten firmaymiş yani deneyci
Ama bütün ürünleri öyle mi bilemedim bim'in:44:
Bu arada yeri gelmişken de söyliymyok kuzum bn deneyci diye demedim hoca efendililer diye dedim
kipanın pedi vardı bildiğim kadarıyla
rossmanna da bakıyım ben alman malı satıyorlar genelde temiz bi marka varsa alırız
Şimdi ben anlamadim ülker de mi deneyci???
Bimdeki scarlett pedin ana markasi helen harperi üreten firmaymiş yani deneyci
Ama bütün ürünleri öyle mi bilemedim bim'in:44:
Bu arada yeri gelmişken de söyliym
Kipanin bagli bulundugu uluslararasi marketler zinciri canli kaplumbaga satiyor hatta dograyip müşterilerine veriyor çinde yine
Kipa dan da alişveriş yapmamak gerek
İmza kampanyasi paylaşmiştim sanirim bununla ilgili,
Kaplumbaga deyince kötü oldum
Dün aniden en sevdigim kaplumbagami kaybettim çok üzgünüm
Nyx i uzun zaman evvel bende douglas mağazasından aldım. Hem normal tavşan logosu hem de çin malı bilgisini aynı üründe gördüm. Geçmiş mesajlara baktım da , Lys Çin'den çekilme kararı aldıklarını yazmış. Temizse eğer alternatifler arasına alabiliriz.bu saç boyası çok iyiymiş cidden bende bakıyım bulabilirsem alıcam
nyx buav listesinde var buav logolu diye almıştım ben
bildiğim kadarıylla çin de satışı yok hatta çin de çakması var diye biliyorum
ben douglas dan aldım cf yazısı da vardı aldığımda şimdi üstü başı her yeri silinmiş :)
fondöten almam gerek benimde too faced ve ya physicians formula düşündüm ama formula içinde bir şeyler okudum aklım karıştı
muradın bb kremi fln varsa onu alıcam artık
diasanın deterjanını kullanabilirsiniz gerçi orayı da ülker aldı artık
valla ben bimden hiç alış veriş yapmıyorum kazanılan paraların ayakkabı kutularına gitti belli
tabi herkesin kendi düşüncesi saygı duyardım
şok markete falan bakmak lazım ya da ersag almak en güzeli
bebak kullanıyorum bende ama içerisinde kanserojen maddeler olduğu yazılarını okuduktan sonra sıcak bakmamaya başladım elimde ki bitsin almamayı düşünüyorum
mail attım ama dönüş yapan olmadı
hatta okuduğum yazıda içeriğinde yazan bi kelimeyi çizip acıklama yapmıslardı da hatırlamıyorum nerde okudugumu yine :)
Bu arada yeri gelmişken de söyliym
Kipanin bagli bulundugu uluslararasi marketler zinciri canli kaplumbaga satiyor hatta dograyip müşterilerine veriyor çinde yine
Kipa dan da alişveriş yapmamak gerek
İmza kampanyasi paylaşmiştim sanirim bununla ilgili,
Kaplumbaga deyince kötü oldum
Dün aniden en sevdigim kaplumbagami kaybettim çok üzgünüm
Selam arkadaşlar, işlerin yoğunluğundan bir türlü fırsat bulamıyorum sizlerle sohbete. Geçen Perşembe ben Rossmandaydım. Rival de Loop markasından CC Krem aldım. Kapatıcılık etkisi çok yok, fondöten gibi yapay bir duruşu da yok. Çok güzel bir baz ürünü diyebilirim. Ben sabahları bunu sürüyorum üstüne de bronzer pudramı(yanaklarıma) sanki yüzüm makyajlı gibi sağlıklı duruyor. Ben 10 Tl'ye almıştım ama yarına kadar %50 indirim var bilmiyorum bu marka içinde geçerlimidir. BU ürün hayvanlar üzerinde test edilmemiş olup üzerinde Vegan sertifikası var:) Diğer kozmetik ürünlerin aksine hiçbir alerji vb. şeye neden olmadı. Bir deneyin derim.
selam
vegan olması hayvanlar üzerinde deney yapılmadığı anlamına gelmiyor canım, herhangi bir tavşan logosu var mı?
ya da nasıl emin olabiliriz? çünkü bir marka, ben yapmıyorum kardeş diyip bir de patili matili tavşanlı logolar basıp yine de deneyci olabiliyor, bir yaptırımı yok yani...