Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Ben fondöten kullanmıyorum çok bilgim yok ama mineral ürünleri denedin mi ? Fiyatları biraz pahalı , şimdiye kadar kullandığım hiç bir mineral ürün cildimi rahatsız etmedi . Belki sana da iyi gelir :44:

Hindistanda kozmetik ve temizlik urunlerinde deneyler yasaklanmis arkadaslar cok sukur
Bi de la'occatane sanirim boyle yaziliyordu marka deney yapmaya baslamis malesef
Yunuslara ozgurluk sayfasinda video falan izledim icim paramparca(((
Neyse ki tepki hizla buyuyor unluler de destek hem bizde hem yurtdisinda
Allah o vicdansizlara ayni acimasizligi hatta yuz katini yasatsin insallah

Ben fondöten kullanmıyorum çok bilgim yok ama mineral ürünleri denedin mi ? Fiyatları biraz pahalı , şimdiye kadar kullandığım hiç bir mineral ürün cildimi rahatsız etmedi . Belki sana da iyi gelir :44:

hiç denemedim canım pek fazla bilgim yok minerali ürünler hakkında bi bildiğim bazı eczanelerde satıldığı
sen hangisini kullanmıştın

merhabalar kızlar size güzel haberlerim var
artık watsons da satılan superdrug markasının şampuanları tekrar raflarda
önceden vardı kaldırılmıştı ambalaj fln değişikliği olmuş tekrar gelmiş ve baya da rağbet varmış
şampuan 6.99 saç kremide öyle ayrıca
saç bakım ürünleride getirmişler
saç serumu ısıya karşı koruma spreyı fönden önce sıkılan bakım spreyı ve saç şekillendiri ürünler var düzleştirici bükle belirginliği verici ben aldım hemen görünce
ayrıca cilt bakım ürünleri toplatılmış ki tekrar ambalaj değilikliği yapılıp geri gelecekmiş
makyaj malzemelerini getirmiyorsunuz dediğimde ise istanbulda sadece bir mağazada varmış makyaj malzemeleri müdürün bilidiği kadarıyla ama mağazayı bilmiyor tabi hangi şube
yavaş yavaş tüm ürünleri geliyor zamanla onlarda gelir bence dedi inşallah gelir
benim aldıklarım bunlar

ilk üçü krem ve şampuanlar
sonda ki mavi olan saç düzleştirici durulanmayan
fiyatı 10 lira

hiç denemedim canım pek fazla bilgim yok minerali ürünler hakkında bi bildiğim bazı eczanelerde satıldığı
sen hangisini kullanmıştın
Everyday minerals (sanırım tüm ürünleri toz şeklinde) ve young blood (ben aldıktan sonra lys muallakta demişti petanın listesinde var ) kullandım. Birde bella Pierre var kullanmadım ama denemeyi düşündüğüm marka.

Hepsi toplam 10 lira mı yoksa tanesi mi ?

amin canım amin. bende en cok oraya üzüldüm ağlamaya başladım nasıl masum masum bakıyo bütün hayvanlar melek benim gözümde nasıl kıyıyolar anlamıyorum

yok kuzum sampuan 6.99 krem 6.99 düzleştirici bakım kremi 10 lira 9.99

amin canım amin. bende en cok oraya üzüldüm ağlamaya başladım nasıl masum masum bakıyo bütün hayvanlar melek benim gözümde nasıl kıyıyolar anlamıyorum
Anlamadigim neden boyle yapmislar hasta gariban yavruyu acimasizlar
Bir kisi de durun yapmayin dememis yaa
Vicdan olur ya insanda
Kalkip yuruyecek hali yok nasil kiydilar aklim almiyor cildiracam
Kac gundur etkisindeyim (((((

Vicdan olur ya insanda

İşte bu yüzden izleyemiyorum ben , izlemedim Lanet olsun yapanlara , seyirci kalanlara ...

canım ben izleyemedim, dayanamıyorum izlemeye de nasıl yani canlıyken mi prese koydular anlamadım ((((((( öülnce mi koymuşlar ki

buarada, "ENGLISH HOME" diye bir mağaza var ya, orada kaz tüyü ürünler satılıyor. bir de utanmadan yazılmış etiketlere %10 gıdık tüyü, %90 sırt tüyü diye. lanet olasıcalar... ben girmeyeceğim daha o mağazadan içeri.

Vicdan olur ya insanda

çok kötü oldum şimdi, Allah can verirken sorsun hesabını, kan kusarak geberemesinler, ölmek için yalvarsınlar inşallah

çok kötü oldum şimdi, Allah can verirken sorsun hesabını, kan kusarak geberemesinler, ölmek için yalvarsınlar inşallah

İzlemeyeyim dedim ama izledim canim yaa ben de kotu oldum..(
Hayvan hasta; zor yuruyor hemen oturuyor boynuna ip baglamislar tasma gibi ..Cop arabasi geldi attilar presi calistirdilar...
Orda dagildim zaten..((((
Bu dunyayi degistirmemiz gerek; insallah iyi insanlar cogalsin, kotuler bitsin yokolsun!

English homeu yeni ogrendim ama ikeada falan da satiyorlar kaz tuyu yorgan yastik..

Soylemistim ama tekrar uyarayim arkadaslar; kedi kopek mamalarinda da deney yapiyorlar ve et olarak kedi kopekleri kullaniyorlar hem de uzucu sekillerde...
Haberiniz olsun arkadaslar konu da acmayi dusunuyorum bu konuyla ilgili..
Vegan mamalari tercih etmemiz gerek

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
Ben de dikkat ediyorum bu markaları almamaya.
O kadar çok ki, artık ne alacağımı şaşırdım.

Peki makyaj malzemeleri hakkında bilgisi olan var mı?
Onları da mı böyle iğrençlikle yapıyorlar?
Siz hangisini kullanıyorsunuz mesela?
Makyaj yapan biri değilim, hiç yapmam ama yapmam gerekirse hangi marka almam gerek bilmiyorum

Son düzenleme:
kaz tüyü yorgan maalesef çoğu markanın var
sarev
cotton
daiysing colors (yanlış yazmış olabilirim :)
karaca home
merinos
istikbal
bellona
aklınıza gelebilen her türlü ev tekstil ürünü satan marka kaz tüyü yorgan işine girmiş durunda
ceyiz alırken hepsine denk geldim ben özellikle elyaf aldım zaten çok sıcağı seven bir insan değilim
birde ipek böceği ipeğinden yapılan yorganlar var 400 500 lira onlar nasıl yapılıyor bilmiyorum

merhaba canım, evet makyaj malzemelerinde de yapılıyor deneyler

Türk markalarından Alix avien kullanıyoruz ama tabi tavşan logosu olsa da bilemiyorum tam güvenilir mi...

yabancı markalardan, Aubrey organics, Bella Pierre, Lush gibi markalara bakabilirsin. şimdi çok aklıma gelmedi, kafam dalgın, sen ihtiyacın olan malzameyi söylersin buluruz hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…