- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
imza tamam
bana cildim kuru olduğu halda alixin fondöteni sivilce yaptı artık almıyorum
ne alacağımıda bilmiyorum nemlendiri üstüne fondöten sürünce kuru olmasına rağmen cildim sivilceleniyor ne yapabilirim sizce
Ben fondöten kullanmıyorum çok bilgim yok ama mineral ürünleri denedin mi ? Fiyatları biraz pahalı , şimdiye kadar kullandığım hiç bir mineral ürün cildimi rahatsız etmedi . Belki sana da iyi gelir :44:
Everyday minerals (sanırım tüm ürünleri toz şeklinde) ve young blood (ben aldıktan sonra lys muallakta demişti petanın listesinde var ) kullandım. Birde bella Pierre var kullanmadım ama denemeyi düşündüğüm marka.hiç denemedim canım pek fazla bilgim yok minerali ürünler hakkında bi bildiğim bazı eczanelerde satıldığı
sen hangisini kullanmıştın
merhabalar kızlar size güzel haberlerim var
artık watsons da satılan superdrug markasının şampuanları tekrar raflarda
önceden vardı kaldırılmıştı ambalaj fln değişikliği olmuş tekrar gelmiş ve baya da rağbet varmış
şampuan 6.99 saç kremide öyle ayrıca
saç bakım ürünleride getirmişler
saç serumu ısıya karşı koruma spreyı fönden önce sıkılan bakım spreyı ve saç şekillendiri ürünler var düzleştirici bükle belirginliği verici ben aldım hemen görünce
ayrıca cilt bakım ürünleri toplatılmış ki tekrar ambalaj değilikliği yapılıp geri gelecekmiş
makyaj malzemelerini getirmiyorsunuz dediğimde ise istanbulda sadece bir mağazada varmış makyaj malzemeleri müdürün bilidiği kadarıyla ama mağazayı bilmiyor tabi hangi şube
yavaş yavaş tüm ürünleri geliyor zamanla onlarda gelir bence dedi inşallah gelir
benim aldıklarım bunlar
Eki Görüntüle 963600
ilk üçü krem ve şampuanlar
sonda ki mavi olan saç düzleştirici durulanmayan
fiyatı 10 lira
http://www.youtube.com/watch?v=mzwPxZ5Dbho
ağlayarak izledim diyecek bir tek kelime bulamıyorum artık
Çok üzüldüm yaa o zavallı çöp presine konan hayvana özelllikle
Allahımdan dilegim bunlara göz yumanlar sürüne sürüne acilar çeksinler can veremesinler Allah onlara acilarin en büyüğünü versin
Everyday minerals (sanırım tüm ürünleri toz şeklinde) ve young blood (ben aldıktan sonra lys muallakta demişti petanın listesinde var ) kullandım. Birde bella Pierre var kullanmadım ama denemeyi düşündüğüm marka.
Hepsi toplam 10 lira mı yoksa tanesi mi ?
yok kuzum sampuan 6.99 krem 6.99 düzleştirici bakım kremi 10 lira 9.99
Anlamadigim neden boyle yapmislar hasta gariban yavruyu acimasizlaramin canım amin. bende en cok oraya üzüldüm ağlamaya başladım nasıl masum masum bakıyo bütün hayvanlar melek benim gözümde nasıl kıyıyolar anlamıyorum
Anlamadigim neden boyle yapmislar hasta gariban yavruyu acimasizlar
Bir kisi de durun yapmayin dememis yaa
Vicdan olur ya insanda
Kalkip yuruyecek hali yok nasil kiydilar aklim almiyor cildiracam
Kac gundur etkisindeyim(((((
Anladım canım gayrt makul fiyatları .
İşte bu yüzden izleyemiyorum ben , izlemedimLanet olsun yapanlara , seyirci kalanlara ...
amin canım amin. bende en cok oraya üzüldüm ağlamaya başladım nasıl masum masum bakıyo bütün hayvanlar melek benim gözümde nasıl kıyıyolar anlamıyorum
Anlamadigim neden boyle yapmislar hasta gariban yavruyu acimasizlar
Bir kisi de durun yapmayin dememis yaa
Vicdan olur ya insanda
Kalkip yuruyecek hali yok nasil kiydilar aklim almiyor cildiracam
Kac gundur etkisindeyim(((((
çok kötü oldum şimdi, Allah can verirken sorsun hesabını, kan kusarak geberemesinler, ölmek için yalvarsınlar inşallah
Merhaba kızlar..
Ben de dikkat ediyorum bu markaları almamaya.
O kadar çok ki, artık ne alacağımı şaşırdım.
Peki makyaj malzemeleri hakkında bilgisi olan var mı?
Onları da mı böyle iğrençlikle yapıyorlar?
Siz hangisini kullanıyorsunuz mesela?
Makyaj yapan biri değilim, hiç yapmam ama yapmam gerekirse hangi marka almam gerek bilmiyorum