Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

evet netten prenses organyc pedler,

naturtint'i bilmiyorum( saç boyası değil miydi o :44:) ama Urtekram temiz evet buav logolu. Lush'ın toothy tabs diye tablet macunları var ona da bakabilirsin.
Canim çok sagol :KK23:
Migrosa gittim bulamadim diş macunu
L'ANGELİCA mi ne vardi onda da buav onayi görmeyince alasim gelmedi ne yalan söyliym:26:
Naturtint de saç boyasi evet ama buav onayli canim gratisteydi sanirim
El kremi olarak ben bebak aci badem kremi kullanirim yillardir çok memnunum tavsiye ederim :KK34:
Ped konusunu da konuştuk zaten
Başka aklima gelen şu var; deterjan olarak ABC aldim dün
Nurlum bana ersag ürünlerini tavsiye etmişti zaten,
Abc osmaniyede üretiliyor, deney yapmiyordur inşallah
:26:
Sivi arap sabununun arkasinda da dogaya zararli bileşenler içermedigi yaziyor, doga dostuymuş
İnşallah öyledir

arkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimda :KK43: denemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....
Çok geçmiş olsun canim inşallah sikintilarindan en kisa zamanda feraha erişirsin
Allah yardimcin olsun
Biz sürekli burdayiz hiç merak etme :KK34:
Bu iş gönül işi :KK16:

gsm_lee , uni de tavşan var evet ama Eczacıbaşı'nın bünyesinde olduktan sonra farkeder mi ? Bence o logo anlamını yitirdi .Evdekiler bitince ne alıcam bilmiyorum , henüz muadilini bulamadım ama aramaya devam.
Molped için burda daha önce deneyci diye konuşulduğunu ve bu sebeple almaktan vazgeçtiğimi hatırlıyorum. Müsait bir zamanımda sayfalar içinde arayıp kontrol ederim , telden uzun sürüyor.
Şu anda ihtiyacım yok , ama diasa ped aklımda , daha sonra almayı planlıyorum bende.

Bu arada ecolin deney yapmıyormuş , bilen ve markanın temizlik ürünlerini kullanan var mı aramızda ?
yok ben en son gördüğüm şeklini yazmak istedim
Göz kalemi satan mineral makyaj markası arıyorum. Bildiğim markaların göz kalemi yok.Elimdeki bitmek üzere , normal kalemler gözlerimi yakıp , sulandırıyor.
Bilginiz var mı ? :KK50:
nyx mineralli allığı fln göz kalemi nasıldır bilmiyorum bi bak istersen cnm
too faced buav listesinde var onada bakabilirsin ama mineralli değil
everyday mineral var onuda eczanelerden bulabilirsin cnm göz kalemi var mı bilmiyorum ama mineralli pudrasını duydum

arkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimda :KK43: denemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....
geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin

Son düzenleme:
petanın listesinde foreverliving ismini gördüm bir yerlerde görmüştüm bunuda avon varı satılıyor sanırım danışmanlı bilginiz var mı ürünleri hakkında
Aloe Vera of America 888-440-2563 www.foreverliving.com

Aubrey Organics, Inc. 800-282-7394 Aubrey - Natural Hair Care, Natural Skin Care and Natural Body Care var

Burt's Bees (Clorox) 800-849-7112 Burt's Bees Natural Skin Care Products & Natural Personal Care Products koymuşlar ama clorox deney yapanlardan o yüzden alınmayanlardan

Dermalogica 800-345-2761 Dermalogica USA
tekrar konmuş bende çok sevindim cildime dermotoloğun önerdiği kremden kurtulacam sonunda

Too Faced Cosmetics 949-553-4431 Cruelty Free Makeup Products, Cosmetics & Accessories | Too Faced peta da ve buav da var

Giovanni Cosmetics 800-563-5468 Giovanni Cosmetics | Home Page de peta da ve buav da var şampuanları çok güzel ben artık hep bu markanın avakadolu serisini kullanıyorum

yalnız bir şey dikkatimi çekti buav the body shopa onay vermiş türkiyede ki test yapmayan markalar listesinde body shop ta geçiyor

Son düzenleme:
watsons superdrug tea tree serisini kaldırmış satıştan twitterdan saydım sövdüm bir tek adam akıllı markanız superdug vardı onuda yok ettiniz rant peşinde koşmaya devam edin dedim duş jelinden başka superdug markasının alacak hiçbir şeyini bırakmadılar bundan sonra
ne alacaksam başka yerden alıcam lif bile alacak dahi olsam watsonstan almıycam bir tane adam akıllı cruelty free ürün olmaz mı bi mağazada gratisin gözünü seviyim

bu arada diasa pedi elimde yok ama hatırladığım kadarıyla kocaeli üretim yeri yazıyordu yakın zamanda alıcam bilgi veririm

Son düzenleme:

L'ANGELİCA mi ne vardi onda da buav onayi görmeyince alasim gelmedi ne yalan söyliym:26:
El kremi olarak ben bebak aci badem kremi kullanirim yillardir çok memnunum tavsiye ederim :KK34:

vegan dükkan com da birçok diş macunu var cnm uretkam jasön flln ordan alabilirsin

petanın listesinde foreverliving ismini gördüm bir yerlerde görmüştüm bunuda avon varı satılıyor sanırım danışmanlı bilginiz var mı ürünleri hakkında
Aloe Vera of America 888-440-2563
www.foreverliving.com

Aubrey Organics, Inc. 800-282-7394
Aubrey - Natural Hair Care, Natural Skin Care and Natural Body Care var

Burt's Bees (Clorox) 800-849-7112
Burt's Bees Natural Skin Care Products & Natural Personal Care Products koymuşlar ama clorox deney yapanlardan o yüzden alınmayanlardan

Dermalogica 800-345-2761
Dermalogica USA
tekrar konmuş bende çok sevindim cildime dermotoloğun önerdiği kremden kurtulacam sonunda

Too Faced Cosmetics 949-553-4431
Cruelty Free Makeup Products, Cosmetics & Accessories | Too Faced peta da ve buav da var

Giovanni Cosmetics 800-563-5468
Giovanni Cosmetics | Home Page de peta da ve buav da var şampuanları çok güzel ben artık hep bu markanın avakadolu serisini kullanıyorum

yalnız bir şey dikkatimi çekti buav the body shopa onay vermiş türkiyede ki test yapmayan markalar listesinde body shop ta geçiyor

Canim ben daha önceki sayfalarda paylaşmiştim Forever living deney yapiyor,cruelty free oldugunu iddia ediyor ama safsata
Çinde satişi var, ayrica ben Lys ye de sordum deney yapiyor dedi
Ben de kullanmayi biraktim haliyle

Giovanni şampuan aldim haftasonu , çok güzel

Dermalogica aliriz artik

Petayi dikkate almiyorum ben, çok yaniltici listeleri var,, kiziyorum:KK47:

Canim ben daha önceki sayfalarda paylaşmiştim Forever living deney yapiyor,cruelty free oldugunu iddia ediyor ama safsata
Çinde satişi var, ayrica ben Lys ye de sordum deney yapiyor dedi
Ben de kullanmayi biraktim haliyle

Giovanni şampuan aldim haftasonu , çok güzel

Dermalogica aliriz artik

Petayi dikkate almiyorum ben, çok yaniltici listeleri var,, kiziyorum:KK47:
Facebookta fln gördüm sanırım fotolarını çevremde görmedim hiç zaten alacağımı sanmam artık çoğu şeyi otturdum değiştirmiyorum pek
sadece cildim için lush almıştım dermotologun soylediklerine kulak asmayarak cildim iyice kötü oldu şimdi üzülerekde olsa onun verdiğini kullanıyorum cildime çok yaradı ama ben para verirken lanet okuyorum inşallah dermologica yı onaylarda dermotologum kullanırım
yılbaşında gratis indirimi olacak giovanni %40 indirimli olacak ben stok yapıyorum bu indirimlerde bi daha sevgililer gününe kadar indirim olmayacağı için baya bi alırım artık :KK70:
bende petaya güvenmiyorum buav daha garanti kesinlikle ama bazı peta ürünleri olup çinde satışı olmayanları düşünebilirim
geçen gün alix avienin bir ojesini aldım bende bayıldım herkes bayıldı numarasını paylaşıyorum 188 numara kaçırmayın alın bayılcaksınız

$IMG_7324.jpg

:26:
Sivi arap sabununun arkasinda da dogaya zararli bileşenler içermedigi yaziyor, doga dostuymuş
İnşallah öyledir

Çok geçmiş olsun canim inşallah sikintilarindan en kisa zamanda feraha erişirsin
Allah yardimcin olsun
Biz sürekli burdayiz hiç merak etme :KK34:
Bu iş gönül işi :KK16:

Urtekram diş macunu kullandım. Buav logolu , içerik olarak market ürünlerinden daha sağlıklı.

L'angelica bazı migroslarda ve bazı eczanelerde var.

Ersağ ' ın hemen hemen tüm temizlik ürünlerini kullanıyordum. Geçen ay internet sitelerinde ürün geliştirme konusunda Ege Üniversitesi ile işbiriliği yaptıklarını duyurdu. Dolayısıyla bu durum bende soru işareti uyandırdığından , markayı kullanmayı bıraktım şimdilik.

yok ben en son gördüğüm şeklini yazmak istedim
Aynen dediğin gibi , hem Eczacıbaşı yazıyor , hem de tavşan logosu var:KK20::KK47:

nyx mineralli allığı fln göz kalemi nasıldır bilmiyorum bi bak istersen cnm
too faced buav listesinde var onada bakabilirsin ama mineralli değil
everyday mineral var onuda eczanelerden bulabilirsin cnm göz kalemi var mı bilmiyorum ama mineralli pudrasını duydum

geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin

nyx mineralli ?
Daha evvel bu markanın bi ürününü kullandım ama hiç dikkat etmedim.
Everyday minerals sadece nette satılıyor sanıyordum ben , bir ara bayağı aradım ama göz kalemleri yok sanırım. Hangi eczane biliyor musun peki ?

Son düzenleme:
Eco linn ürünleri netten mi aliniyor arkadaşlar?

Üye olunuyor veya netten alınabiliyor diye biliyorum.
Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları arıyorum bende :26:

Aloe Vera of America 888-440-2563 www.foreverliving.com

Aubrey Organics, Inc. 800-282-7394 Aubrey - Natural Hair Care, Natural Skin Care and Natural Body Care var

Burt's Bees (Clorox) 800-849-7112 Burt's Bees Natural Skin Care Products & Natural Personal Care Products koymuşlar ama clorox deney yapanlardan o yüzden alınmayanlardan

Dermalogica 800-345-2761 Dermalogica USA

Too Faced Cosmetics 949-553-4431 Cruelty Free Makeup Products, Cosmetics & Accessories | Too Faced peta da ve buav da var

Giovanni Cosmetics 800-563-5468 Giovanni Cosmetics | Home Page de peta da ve buav da var şampuanları çok güzel ben artık hep bu markanın avakadolu serisini kullanıyorum

Gsm_lee nasıl olur , kafam karıştı iyice ya :44:

Urtekram diş macunu kullandım. Buav logolu , içerik olarak market ürünlerinden daha sağlıklı.

L'angelica bazı migroslarda ve bazı eczanelerde var.

Ersağ ' ın hemen hemen tüm temizlik ürünlerini kullanıyordum. Geçen ay internet sitelerinde ürün geliştirme konusunda Ege Üniversitesi ile işbiriliği yaptıklarını duyurdu. Dolayısıyla bu durum bende soru işareti uyandırdığından , markayı kullanmayı bıraktım şimdilik.

nyx mineralli ?
Daha evvel bu markanın bi ürününü kullandım ama hiç dikkat etmedim.
Everyday minerals sadece nette satılıyor sanıyordum ben , bir ara bayağı aradım ama göz kalemleri yok sanırım. Hangi eczane biliyor musun peki ?

Üye olunuyor veya netten alınabiliyor diye biliyorum.
Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları arıyorum bende :26:

Gsm_lee nasıl olur , kafam karıştı iyice ya :44:
nyw allığı alırken mineralli demişti satıcı şimdi her yeri soyuldu yoksa fotosunu koyardım sen yinede bi araştır cnm mineralli mi değil mi
everyday minerals ben ankarada görmedim ama istanbulda eczanelerden alanları bloglarda okudum cnm
valla the body shop olayına benimde baya kafam karıştı
free de yer alıyordu resmen tekrar bakın isterseniz
gerçi ben yıllar önce kullanmıştım rimel eyeliner berbat bi fondoteni ve allıgından memnun kalmıştım kremleri ise ablama bana arkadaşıma kıllanma yaptı cf olsada almam zaten

Son düzenleme:
bundan sonra watsonsa superdurg duş jeli için giderim başka da bir şey için gitmem
düğün için alınan makyaj malzemeleri too faced alacağım inşallah gerçi her gittiğimde paletlerini bulamıyorum ama bakıcaz artık çaresine

Son düzenleme:
Bugün watsnsdan superdrug makyaj temizleme mendili buldum hemen aldim
Bebaktan aci badem sütlü bakim kremi aldim ama kafam karişti arkadaşlar:44:
Yeşil el kreminde tavşan var ama bu aldigimda yok
Neden yok?

nyw allığı alırken mineralli demişti satıcı şimdi her yeri soyuldu yoksa fotosunu koyardım sen yinede bi araştır cnm mineralli mi değil mi
everyday minerals ben ankarada görmedim ama istanbulda eczanelerden alanları bloglarda okudum cnm
valla the body shop olayına benimde baya kafam karıştı
free de yer alıyordu resmen tekrar bakın isterseniz
gerçi ben yıllar önce kullanmıştım rimel eyeliner berbat bi fondoteni ve allıgından memnun kalmıştım kremleri ise ablama bana arkadaşıma kıllanma yaptı cf olsada almam zaten

Body shop buav da temziler listesinde , önceki mesajında yazınca baktım hemen:44: Marka hala loreale ait , ne iş anlamadım.
Everyday minerals bir alışveriş sitesinde satışta,ordan bakıyorum şimdi

Lys ile irtibat kuran arkadaşlar body shop ve Burt's bees hakkında bilgi alabilir mi acaba ?:26:

Bugün watsnsdan superdrug makyaj temizleme mendili buldum hemen aldim
Bebaktan aci badem sütlü bakim kremi aldim ama kafam karişti arkadaşlar:44:
Yeşil el kreminde tavşan var ama bu aldigimda yok
Neden yok?

Bende farketmiştim maalesef, bebak krem ve makyaj temizleyicisini aldım fakat gözlerimi yaktığından kullanamadım.Yeşil kremi ise kullanıyorum.

Son düzenleme:
Takildigim markalar var yardim istiyorumm;
1- L'angelica diş macunu cruelty free mi?
2- Down under naturels cruelty free mi?
3- Vivet agda deney yapan bi firma miydi emin olamiyorum ?
4- Marks spencer cruelty free , bu kürk kullanmiyor anlamina da geliyor mu?

Kürk kullanmayan markalarin bi listesini bulamaz miyiz??:26:
Teşekkür ederim şimdiden :KK34:

Son düzenleme:
Body shop buav da temziler listesinde , önceki mesajında yazınca baktım hemen:44: Marka hala loreale ait , ne iş anlamadım.
Everyday minerals bir alışveriş sitesinde satışta,ordan bakıyorum şimdi

Lys ile irtibat kuran arkadaşlar body shop ve Burt's bees hakkında bilgi alabilir mi acaba ?:26:

Bende farketmiştim maalesef, bebak krem ve makyaj temizleyicisini aldım fakat gözlerimi yaktığından kullanamadım.Yeşil kremi ise kullanıyorum.

.......................
body shop ve burt's bees'e tıklayınca açıklamayı yapmış buav, bunların parent companyleri deneyci diye...

"Stop Animal Testing"i senden özenip ben de yazdım:) en azından her yazdığımız mesajda görür insanlar...

buarada prenses84, diş macunu olarak Lush'ın Toothy Tabs ları var tablet şeklinde, onlara bakabilirsin, çok şekerler :)) içinden 40 tablet çıkıyo ben ikiye bölüp kullanıyorum. L'angelica ben bi ara kullandım ama lushla içim daha çok rahat ediyor. L'angelicada logo falan yoktu...

Naturtint'de buav onayı olduğundan emin misin ben farklı bi tavşan diye hatırladım.

down under naturals ürünlerine güvenmiyordu lys, ben de almadım o yüzden hiç

Nyx'in çinde satışı olmasın?

deterjan olarak bimdeki art markadan aldım ben :44: çok güzel kokuyor

Son düzenleme:
.......................
body shop ve burt's bees'e tıklayınca açıklamayı yapmış buav, bunların parent companyleri deneyci diye...

"Stop Animal Testing"i senden özenip ben de yazdım:) en azından her yazdığımız mesajda görür insanlar...

buarada prenses84, diş macunu olarak Lush'ın Toothy Tabs ları var tablet şeklinde, onlara bakabilirsin, çok şekerler :)) içinden 40 tablet çıkıyo ben ikiye bölüp kullanıyorum. L'angelica ben bi ara kullandım ama lushla içim daha çok rahat ediyor. L'angelicada logo falan yoktu...

Naturtint'de buav onayı olduğundan emin misin ben farklı bi tavşan diye hatırladım.

Ana fimaları deneyci olan markaları buav listesinde görmek üzdü beni . Kontrol ederken ilk çıkan yazıya dikkat ediyorum sadece , temiz mi değil mi diye ? Daha fazla dikkat edicez artık napalım :KK50:

Sonradan hatırladım nyx ürünlerinde tavşan vardı ama aynı zamanda prc yapımı ürünleri de vardı . Dolayısıyla burda elemiştik yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada başka bir konuda denk geldim , organicare marka organik bebe şampuanı,bebe yağı falan var. İnternet sitesinde hayvanlar üzerinde deney yapmadığını yazıyor. Elimdekiler bitince alıp , denemeyi düşünüyorum . Aklınızda olsun soran olur belki .

temizlik ürünleri büyük sıkıntı benim için , bizim ufaklıklar maalesef alerjik bünyeye sahipler . Elimdekîler bitmeden ,uygun bişeyler bulmaya çalışıyorum .

Ana fimaları deneyci olan markaları buav listesinde görmek üzdü beni . Kontrol ederken ilk çıkan yazıya dikkat ediyorum sadece , temiz mi değil mi diye ? Daha fazla dikkat edicez artık napalım :KK50:

Sonradan hatırladım nyx ürünlerinde tavşan vardı ama aynı zamanda prc yapımı ürünleri de vardı . Dolayısıyla burda elemiştik yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada başka bir konuda denk geldim , organicare marka organik bebe şampuanı,bebe yağı falan var. İnternet sitesinde hayvanlar üzerinde deney yapmadığını yazıyor. Elimdekiler bitince alıp , denemeyi düşünüyorum . Aklınızda olsun soran olur belki .

temizlik ürünleri büyük sıkıntı benim için , bizim ufaklıklar maalesef alerjik bünyeye sahipler . Elimdekîler bitmeden ,uygun bişeyler bulmaya çalışıyorum .

temizlik için ECOVER ürünlerine baktın mı hiç? biraz fiyatlı ama bi incele istersen, en azından en çok temas etme ihtimalleri olan yerlerin temizliği için... ben arap sabunu araştırıcam bu arada, ev temizliği için...

çocuk şampuanı AUBREY ORGANICS ya da URTEKRAMda da var yanlış hatırlamıyorsam... organik bu markalar çok güvenilir yani ama yine tabi çok uygun değiller, ne olurdu biraz ucuz olsalar

Son düzenleme:
temizlik için ECOVER ürünlerine baktın mı hiç? biraz fiyatlı ama bi incele istersen, en azından en çok temas etme ihtimalleri olan yerlerin temizliği için... ben arap sabunu araştırıcam bu arada, ev temizliği için...

çocuk şampuanı AUBREY ORGANICS ya da URTEKRAMda da var yanlış hatırlamıyorsam... organik bu markalar çok güvenilir yani ama yine tabi çok uygun değiller, ne olurdu biraz ucuz olsalar

Teşekkür ederim :KK16: Ecover e bakacağım.
Birde Sab sabunu duydum iyi diye , nette yazmıyor ama mail attım bakalım cevap tatmin edici olacak mı?

Aubrey i denemedim ama urtekramın sıvı el sabunu ve şampuanını kullandık.Kullandıktan bir süre sonra çok kuruttu. Fakat diş macunlarını beğeniyorum.

En kötüsüde bu zaten ne kadar az kimyasal o kadar çok para mantığı işliyor maalesef. Biz birde hem doğal hemde temiz marka olsun istiyoruz . :KK31:

.......................

Canim çok sagol:KK34:
Bakayim o zaman ben lush ya da aubreye
Bimden aliyorum ben de çamaşir suyunu bazen canim
Abc aldim acil deterjan almam lazimdi,gerçi mail atmak gerek ona; yerli marka ama ürün portföyünü geliştirdi insan şüpheye düşüyor ister istemez,,
Sivi arap sabununu da aldim yine abc nin:26:

Bu arada facebook ve twitterda hayvan deneyleri diye bi sayfa buldum bilgi paylaşimi yapiliyor katkida bulunabiliriz biz de..
Kürke hayir platformu da var twitterda arkadaşlar bilginize..
Mat oje ariyor kardeşim,, hangi markada vardi bilen var mi acaba?
Alix aviende yok onu biliyorum

Body shop lorealde bulundugu müddetçe ben vegan ve hayvanseverlerin alişveriş yapacagini sanmiyorum
Keşke lush falan alsa o markayi:26:

X