- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Canim çok sagolevet netten prenses organyc pedler,
naturtint'i bilmiyorum( saç boyası değil miydi o :44:) ama Urtekram temiz evet buav logolu. Lush'ın toothy tabs diye tablet macunları var ona da bakabilirsin.
Migrosa gittim bulamadim diş macunu
L'ANGELİCA mi ne vardi onda da buav onayi görmeyince alasim gelmedi ne yalan söyliym:26:
Naturtint de saç boyasi evet ama buav onayli canim gratisteydi sanirim
El kremi olarak ben bebak aci badem kremi kullanirim yillardir çok memnunum tavsiye ederim
Ped konusunu da konuştuk zaten
Başka aklima gelen şu var; deterjan olarak ABC aldim dün
Nurlum bana ersag ürünlerini tavsiye etmişti zaten,
Abc osmaniyede üretiliyor, deney yapmiyordur inşallah:26:
Sivi arap sabununun arkasinda da dogaya zararli bileşenler içermedigi yaziyor, doga dostuymuş
İnşallah öyledir
Çok geçmiş olsun canim inşallah sikintilarindan en kisa zamanda feraha erişirsinarkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimda denemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....
Allah yardimcin olsun
Biz sürekli burdayiz hiç merak etme
Bu iş gönül işi