- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Kürklerin bu kadar pazara düşmesi bunların ne kurku olduğu konusunda beni urkutuyor. Marifet sayıyor ya insanlar bunu en çok onu içim almıyor.
Peki hiç leke falan kalmıyor mu bezlerde ?
Çok teşekkür ederim.ben leke kalmayana kadar yıkıyorum hiç lekeli kullanmadım.
beyaz sabunla kirini iyice akıtıp çitiliyorum. sonra sıcak suda bol beyaz sabunla sabunladığım bezi bekletiyorum. ertesi gün durulayıp biraz da elma sirkesi eklediğim suda bekletiyorum. mis gibi oluyor. çok pratik değil ama gönül rahatlığıyla kullanıyorum. kimyasal ağartıcı çamaşır suyu ve yumuşatıcı kullanmıyorum ona rağmen bembeyaz oluyorlar.
Çok teşekkür ederim.
Sipariş verip ,bebek beziyle denemeye başlıyım , umarım istikrarlı olabilirim bende.
Seni çok iyi anliyorum canim ben de dünyanin gidişati için çok endişeliyim,Ben asıl sorunu şimdilerde yaşıyorum. Kendimde alternatifini bulamadigim bir cok urunden vazgectim mesala. Dogala yakin yasamaya çalışıyorum. Daha az tuketmeye gayret ediyorum ancak bebek için bu cok zormus onu gordum. Cocuklu annelerin fikirlerine ihtiyacim var. Bebek bakimi konusunda. Bezi sampuani vücut nemlendiricisini klasik guvendigim temiz icerikli yaglar bezler ve şampuanlarla çözdüm ama giyim konusu organik giyim ozellikle feci pahali. Bazen bu dunyaya ait olmadığımı hissediyorum. Dogal olan kaynaklari tuketmisiz ve dogal olana dogal olmayan sekilde paralar harcayarak sahip olabiliyoruz ancak. Çok üzücü. ..
Ben asıl sorunu şimdilerde yaşıyorum. Kendimde alternatifini bulamadigim bir cok urunden vazgectim mesala. Dogala yakin yasamaya çalışıyorum. Daha az tuketmeye gayret ediyorum ancak bebek için bu cok zormus onu gordum. Cocuklu annelerin fikirlerine ihtiyacim var. Bebek bakimi konusunda. Bezi sampuani vücut nemlendiricisini klasik guvendigim temiz icerikli yaglar bezler ve şampuanlarla çözdüm ama giyim konusu organik giyim ozellikle feci pahali. Bazen bu dunyaya ait olmadığımı hissediyorum. Dogal olan kaynaklari tuketmisiz ve dogal olana dogal olmayan sekilde paralar harcayarak sahip olabiliyoruz ancak. Çok üzücü. ..
Kızlar ped konusunda yıkanabilir kadin pedleri var. Ben onkardan kullaniyorum. Neo comford markasi.Hem günlük hem regl donemi icin farklı seçenekler var. Organik Pamuklu bambulu falan. Ayni pedlerin bebekler için olani da var. Bebek içinde aldim. Bebek icin kullanimi zor olsa da baska turlu icime sinmeyecek sanirim.
aa bu çok hoşuma gitti, amon-ra sağol paylaşımın için
yalnız siteyi incelerken zararlı maddelere karşı test edilmiştir diyor, neo-comfortun kendi sitesinde, sertifikalar kısmında, bu tekstil ürünlerinde de hayvanları kullanıyor olmasınlar, bi inceleyebilir misiniz?
Bu kötü olmuş.Dermalogica'nın ürünlerini Çin piyasasından çektiğini okudum facebookta.Siz de rastladınız mı konuyla ilgili bilginiz var mı?Öyle bir şey var ise iyi bir gelişme.
Az evvel buav sitesinde gördüm. Dermalogica deney yapmayanlar listesinde. Buav tavşanlı yani .
Ben kaçirmişim sanirim organyc pedler nerde satiliyordu netten mi aliniyordu?
Diş macunu naturtint baktim ama gratiste göremedim nerde bulabilirim?
Urtekram da deney yapmiyordu degil mi arkadaşlar bi degişiklik yoktur inşallah:26:
Göz kalemi satan mineral makyaj markası arıyorum. Bildiğim markaların göz kalemi yok.Elimdeki bitmek üzere , normal kalemler gözlerimi yakıp , sulandırıyor.
Bilginiz var mı ?
TOO FACED mineral değil herhalde ama iyi bir marka, buav listesinde olmamasına rağmen Lys temiz diyordu, cruelty-free olarak geçiyor
arkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimdadenemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....