Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

esra ceyhandan sonra müge anlı çıktı birde
akıl yoksunu bu kadına proğram yaptırılmaması gerekiyor
haber için Müge Anlı hayvanseverleri kızdırdı!
evlerinde hayvan besleyenleri anlamadığını hayvanların kapalı korunaklı parklarda beslenmesi gerektiğini söyleyen bu akılsız kadın küçük çocuğun ölümünü sokak hayvanları üzerine yıktı
inşaat çukuruna düşen çocuğun ölüm sebebini köpeklerin kovalamasına bağlayan bu akılsız kadın
inşaat çukurunun açık olmasına çukurun çevresinin neden açık olduğunu sorgulamıyor
prof diye geçinen adama ve ordaki kitlelere bu amaçsız hedef gösterdiği konuşmasını onaylatıyor bi de

bu kadını hiç sevmezdim zaten iyice nefret ettim insanların dramlarından prim yapıp para kazanan zavallının teki

lütfen imza atalım
http://www.change.org/petitions/tur...utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

esra ceyhandan sonra müge anlı çıktı birde
akıl yoksunu bu kadına proğram yaptırılmaması gerekiyor
haber için
Müge Anlı hayvanseverleri kızdırdı!
evlerinde hayvan besleyenleri anlamadığını hayvanların kapalı korunaklı parklarda beslenmesi gerektiğini söyleyen bu akılsız kadın küçük çocuğun ölümünü sokak hayvanları üzerine yıktı
inşaat çukuruna düşen çocuğun ölüm sebebini köpeklerin kovalamasına bağlayan bu akılsız kadın
inşaat çukurunun açık olmasına çukurun çevresinin neden açık olduğunu sorgulamıyor
prof diye geçinen adama ve ordaki kitlelere bu amaçsız hedef gösterdiği konuşmasını onaylatıyor bi de

bu kadını hiç sevmezdim zaten iyice nefret ettim insanların dramlarından prim yapıp para kazanan zavallının teki

lütfen imza atalım
http://www.change.org/petitions/turkuvaz-radyo-televizyon-gazetecilik-ve-yay%C4%B1nc%C4%B1l%C4%B1k-a-%C5%9F-m%C3%BCge-anl%C4%B1-canl%C4%B1-yay%C4%B1nda-%C3%B6z%C3%BCr-dilesin?share_id=TsKwTARxvt&utm_campaign=share_button_mobile&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

Aptalligin bu kadari
Hangi hayvan sana saldirdi da böyle dan dan konuşuyosun be kadin
Ayy çok sinirlendim yaa:KK47:

Vegan olması demek içeriğinde herhangi bir hayvansal ürün ihtiva etmediği anlamına geliyor ve genelde vegan damgası olan ürünler hayvanlar üzerinde test yapmamaya özen gösteriyor. Sadece vegan bir marka olması test yapmadığı anlamına tabiki gelmiyor fakat internette yaptığım araştırma sonucunda bu markanın hayvanlar üzerinde test yapmadığı, ya da tedarikçilerini test yapmayan markalardan seçtiklerini söylüyorlar. Maalesef leaping bunny tarzı bir işaret yok ama bu illa ki yaptığı anlamına da gelmiyor. Ben deborah Milano markasına sormuştum test yapıyormusunuz diye çok açıklayıcı bir yanıt vermişti. Fakat neden ambalajda bu tarz ibare yok deyince bunun bir zorunluluk olmadığını belirtti. Yani direk yetkiler ile görüşmek lazım. Zaten bu konuda duyarlı olanlar hemen cevap veriyor. Sevgiler:)

açıkçası hangi firmaya sorarsan sor biz yapmıyoruz deney diyeceklerdir. sana böyle bir açıklama yaptı diyelim firma, ona rağmen deney yaptırıyorsa, bi ceza almaz. ben bu nedenle firmaların kendi beyanlarına hiç güvenmiyorum. tabii herkesin kendi kararı canım:KK3:

Aptalligin bu kadari
Hangi hayvan sana saldirdi da böyle dan dan konuşuyosun be kadin
Ayy çok sinirlendim yaa:KK47:

özür bile dileyememiş toparlamaya çalışmış ama burnundan kıl aldırmamış ben izlemedim ama izleyen arkadaşlar söyledi bi de ben sokaktan köpek buldum besledim berabar aynı yatakta uyuduk öldü ondan sonrada ördek aldık ördek besliyorum demiş onuda yemek için besliyordur kesin
köpek besleyen hiçbir insan bu sözleri söylemez tamamen yalan

Göz Makyajında Akmaya Dağılmaya S O N ! ! ! Muhteşem birşey bu !

Göz kaleminiz göz altınıza veya göz farınız göz kapağı çizginize mi doluyor?
Artık bu dertleri unutun!
Çünkü ben bişey keşfettim
Aliz Avien Göz Makyajı Bazı
tekli far boyutunda,kuru toz kıvamlı ammma harika bişey...

benim göz kalemim normalde dayanıklıdır aşırı değil ama pastelin bir kalemiydi idare ediyordu..öğlene göz altıma akmış, göz farım göz kapağı çizgime dolmuş vs. vs. vs.

ama bunu kullanıyorum 3-4 gündür sıfır akma sıfır dağılma..10 numara birşey kesinlikle deneyin kesinlikle 1 tane edinin..

günlük kullanmasanız dahi özel günleriniz için muhakkak elinizin altında bulunması gereken bişey bu..

fondöteni sürün, göz çevrenize gözaltı kapatıcısı ne kullanıyorsanız onu sürün (tek başına etkisi kapatıcılığı nedir hiç denemedim bilmiyorum ama göz görünür bir aydınlanma verdiği kesin) , üstüne pudra süngerinizden bu toz far gibi göz makyaj bazından geçin..ister hemen üstüne direkt kaleminizi farınızı sürün isterseniz 1-2 dk bekleyip öyle sürün...

üstte kaşınıza altta da yanak kısmına kadar hani bildiğimiz tüm göz çevresine sürün..üstünüze eyeliner artık ne yapıyorsanız onu yapın...elinizdeki işe yaramaz dediğiniz ürünleri bile değerlendirebileceksiniz bu ürünle...

sabah 8de yapıyorum makyajımı, normalde öğleden sonraya iz kalmayan makyajım bu göz makyaj bazıyla akşamın 8ine kadar sabah ilk yaptığım gibi aynen duruyor..

asla abartmıyorum muhakkak alın diyorum........

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Selam herkese:KK3:
Kafami kariştiran bişey oldu
Dün önceden kalan son agda bezimi incelerken kopaş kozmetigin oldugunu faat alix avien markasindan ithal oldugunu farkettim
Kopaş kozmetik deneyciydi biliyorum ama tekrar emin olmak istiyorum bilginizi paylaşir misiniz rica etsem arkadaşlar:44:

$1390158990533.jpg

Selam herkese:KK3:
Kafami kariştiran bişey oldu
Dün önceden kalan son agda bezimi incelerken kopaş kozmetigin oldugunu faat alix avien markasindan ithal oldugunu farkettim
Kopaş kozmetik deneyciydi biliyorum ama tekrar emin olmak istiyorum bilginizi paylaşir misiniz rica etsem arkadaşlar:44:

Eki Görüntüle 940454

canım kopaş kozmetik, alix avieni üreten firma değil mi? deneyci miydi ki o :44:

ama biz alix avien alıp duruyoruz :44:

nereden hatırladın yani, lys falan mı söyledi ya da bi yerde mi okumuştun?
Kopaşin deneyci oldugunu nerden bilmiyorum ama hatrliyorum çünkü sesu agda bezi almiyorum artik deneyci diye canim
Ama anladigim kadariyla ithalatçi firma kopaş,, alix avien romanyadan getirilmiş araci firma deneyci
Her zaman araci o mu oluyo ögrenmek gerek.
Bi de lys ye sormak lazim..:26:
Kopaş kozmetik flormarin sahibiydi diye hatirliyorum ama yanilabilirim tabii

Son düzenleme:

Kopaşin deneyci oldugunu nerden bilmiyorum ama hatrliyorum çünkü sesu agda bezi almiyorum artik deneyci diye canim
Ama anladigim kadariyla ithalatçi firma kopaş,, alix avien romanyadan getirilmiş araci firma deneyci
Her zaman araci o mu oluyo ögrenmek gerek.
Bi de lys ye sormak lazim..:26:
Kopaş kozmetik flormarin sahibiydi diye hatirliyorum ama yanilabilirim tabii

flormarınki kosan kozmetik canım, ama şimdi ben de şüpheye düştüm sen öyle hatırladığına göre...

hani tavşanlı diye alıyorduk ürünlerini :44:

buarada kopaş yani alix'in firması, revlon'u da getiriyor herhalde...

revlon da deneyci

dediğin gibi ithalatçı firma sanırım

Bu arada arkadaşlar kedi ve köpek mamalarinda balinalar kullaniliyormuş malum canli kiyilma vs oluyormuş hayvanlarimiza mama alirken cruelty free ürünleri tercih edelim lütfen:KK25:

Yapanlara lanet dileyerek attım imzamı :KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
imza tamam
bana cildim kuru olduğu halda alixin fondöteni sivilce yaptı artık almıyorum
ne alacağımıda bilmiyorum nemlendiri üstüne fondöten sürünce kuru olmasına rağmen cildim sivilceleniyor ne yapabilirim sizce

X