- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Canim çok sagolevet netten prenses organyc pedler,
naturtint'i bilmiyorum( saç boyası değil miydi o :44:) ama Urtekram temiz evet buav logolu. Lush'ın toothy tabs diye tablet macunları var ona da bakabilirsin.
Çok geçmiş olsun canim inşallah sikintilarindan en kisa zamanda feraha erişirsinarkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimdadenemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....
yok ben en son gördüğüm şeklini yazmak istedimgsm_lee , uni de tavşan var evet ama Eczacıbaşı'nın bünyesinde olduktan sonra farkeder mi ? Bence o logo anlamını yitirdi .Evdekiler bitince ne alıcam bilmiyorum , henüz muadilini bulamadım ama aramaya devam.
Molped için burda daha önce deneyci diye konuşulduğunu ve bu sebeple almaktan vazgeçtiğimi hatırlıyorum. Müsait bir zamanımda sayfalar içinde arayıp kontrol ederim , telden uzun sürüyor.
Şu anda ihtiyacım yok , ama diasa ped aklımda , daha sonra almayı planlıyorum bende.
Bu arada ecolin deney yapmıyormuş , bilen ve markanın temizlik ürünlerini kullanan var mı aramızda ?
nyx mineralli allığı fln göz kalemi nasıldır bilmiyorum bi bak istersen cnmGöz kalemi satan mineral makyaj markası arıyorum. Bildiğim markaların göz kalemi yok.Elimdeki bitmek üzere , normal kalemler gözlerimi yakıp , sulandırıyor.
Bilginiz var mı ?
geçmiş olsun cnm allah acil şifa versinarkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimdadenemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....
Canim çok sagol
Migrosa gittim bulamadim diş macunu
L'ANGELİCA mi ne vardi onda da buav onayi görmeyince alasim gelmedi ne yalan söyliym:26:
Naturtint de saç boyasi evet ama buav onayli canim gratisteydi sanirim
El kremi olarak ben bebak aci badem kremi kullanirim yillardir çok memnunum tavsiye ederim
Ped konusunu da konuştuk zaten
Başka aklima gelen şu var; deterjan olarak ABC aldim dün
Nurlum bana ersag ürünlerini tavsiye etmişti zaten,
Abc osmaniyede üretiliyor, deney yapmiyordur inşallah
vegan dükkan com da birçok diş macunu var cnm uretkam jasön flln ordan alabilirsin
petanın listesinde foreverliving ismini gördüm bir yerlerde görmüştüm bunuda avon varı satılıyor sanırım danışmanlı bilginiz var mı ürünleri hakkında
Aloe Vera of America 888-440-2563
www.foreverliving.com
Aubrey Organics, Inc. 800-282-7394 Aubrey - Natural Hair Care, Natural Skin Care and Natural Body Care var
Burt's Bees (Clorox) 800-849-7112 Burt's Bees Natural Skin Care Products & Natural Personal Care Products koymuşlar ama clorox deney yapanlardan o yüzden alınmayanlardan
Dermalogica 800-345-2761 Dermalogica USA
tekrar konmuş bende çok sevindim cildime dermotoloğun önerdiği kremden kurtulacam sonunda
Too Faced Cosmetics 949-553-4431 Cruelty Free Makeup Products, Cosmetics & Accessories | Too Faced peta da ve buav da var
Giovanni Cosmetics 800-563-5468 Giovanni Cosmetics | Home Page de peta da ve buav da var şampuanları çok güzel ben artık hep bu markanın avakadolu serisini kullanıyorum
yalnız bir şey dikkatimi çekti buav the body shopa onay vermiş türkiyede ki test yapmayan markalar listesinde body shop ta geçiyor
Facebookta fln gördüm sanırım fotolarını çevremde görmedim hiç zaten alacağımı sanmam artık çoğu şeyi otturdum değiştirmiyorum pek
Canim ben daha önceki sayfalarda paylaşmiştim Forever living deney yapiyor,cruelty free oldugunu iddia ediyor ama safsata
Çinde satişi var, ayrica ben Lys ye de sordum deney yapiyor dedi
Ben de kullanmayi biraktim haliyle
Giovanni şampuan aldim haftasonu , çok güzel
Dermalogica aliriz artik
Petayi dikkate almiyorum ben, çok yaniltici listeleri var,, kiziyorum
Canim çok sagol
Migrosa gittim bulamadim diş macunu
L'ANGELİCA mi ne vardi onda da buav onayi görmeyince alasim gelmedi ne yalan söyliym:26:
Naturtint de saç boyasi evet ama buav onayli canim gratisteydi sanirim
El kremi olarak ben bebak aci badem kremi kullanirim yillardir çok memnunum tavsiye ederim
Ped konusunu da konuştuk zaten
Başka aklima gelen şu var; deterjan olarak ABC aldim dün
Nurlum bana ersag ürünlerini tavsiye etmişti zaten,
Abc osmaniyede üretiliyor, deney yapmiyordur inşallah:26:
Sivi arap sabununun arkasinda da dogaya zararli bileşenler içermedigi yaziyor, doga dostuymuş
İnşallah öyledir
Çok geçmiş olsun canim inşallah sikintilarindan en kisa zamanda feraha erişirsin
Allah yardimcin olsun
Biz sürekli burdayiz hiç merak etme
Bu iş gönül işi
yok ben en son gördüğüm şeklini yazmak istedim
Aynen dediğin gibi , hem Eczacıbaşı yazıyor , hem de tavşan logosu var
nyx mineralli allığı fln göz kalemi nasıldır bilmiyorum bi bak istersen cnm
too faced buav listesinde var onada bakabilirsin ama mineralli değil
everyday mineral var onuda eczanelerden bulabilirsin cnm göz kalemi var mı bilmiyorum ama mineralli pudrasını duydum
geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin
Eco linn ürünleri netten mi aliniyor arkadaşlar?
petanın listesinde foreverliving ismini gördüm bir yerlerde görmüştüm bunuda avon varı satılıyor sanırım danışmanlı bilginiz var mı ürünleri hakkında
Aloe Vera of America 888-440-2563 www.foreverliving.com
Aubrey Organics, Inc. 800-282-7394 Aubrey - Natural Hair Care, Natural Skin Care and Natural Body Care var
Burt's Bees (Clorox) 800-849-7112 Burt's Bees Natural Skin Care Products & Natural Personal Care Products koymuşlar ama clorox deney yapanlardan o yüzden alınmayanlardan
Dermalogica 800-345-2761 Dermalogica USA
tekrar konmuş bende çok sevindim cildime dermotoloğun önerdiği kremden kurtulacam sonunda
Too Faced Cosmetics 949-553-4431 Cruelty Free Makeup Products, Cosmetics & Accessories | Too Faced peta da ve buav da var
Giovanni Cosmetics 800-563-5468 Giovanni Cosmetics | Home Page de peta da ve buav da var şampuanları çok güzel ben artık hep bu markanın avakadolu serisini kullanıyorum
yalnız bir şey dikkatimi çekti buav the body shopa onay vermiş türkiyede ki test yapmayan markalar listesinde body shop ta geçiyor
Urtekram diş macunu kullandım. Buav logolu , içerik olarak market ürünlerinden daha sağlıklı.
L'angelica bazı migroslarda ve bazı eczanelerde var.
Ersağ ' ın hemen hemen tüm temizlik ürünlerini kullanıyordum. Geçen ay internet sitelerinde ürün geliştirme konusunda Ege Üniversitesi ile işbiriliği yaptıklarını duyurdu. Dolayısıyla bu durum bende soru işareti uyandırdığından , markayı kullanmayı bıraktım şimdilik.
nyx mineralli ?
Daha evvel bu markanın bi ürününü kullandım ama hiç dikkat etmedim.
Everyday minerals sadece nette satılıyor sanıyordum ben , bir ara bayağı aradım ama göz kalemleri yok sanırım. Hangi eczane biliyor musun peki ?
nyw allığı alırken mineralli demişti satıcı şimdi her yeri soyuldu yoksa fotosunu koyardım sen yinede bi araştır cnm mineralli mi değil miÜye olunuyor veya netten alınabiliyor diye biliyorum.
Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları arıyorum bende :26:
Gsm_lee nasıl olur , kafam karıştı iyice ya :44:
nyw allığı alırken mineralli demişti satıcı şimdi her yeri soyuldu yoksa fotosunu koyardım sen yinede bi araştır cnm mineralli mi değil mi
everyday minerals ben ankarada görmedim ama istanbulda eczanelerden alanları bloglarda okudum cnm
valla the body shop olayına benimde baya kafam karıştı
free de yer alıyordu resmen tekrar bakın isterseniz
gerçi ben yıllar önce kullanmıştım rimel eyeliner berbat bi fondoteni ve allıgından memnun kalmıştım kremleri ise ablama bana arkadaşıma kıllanma yaptı cf olsada almam zaten
Bugün watsnsdan superdrug makyaj temizleme mendili buldum hemen aldim
Bebaktan aci badem sütlü bakim kremi aldim ama kafam karişti arkadaşlar:44:
Yeşil el kreminde tavşan var ama bu aldigimda yok
Neden yok?
Body shop buav da temziler listesinde , önceki mesajında yazınca baktım hemen:44: Marka hala loreale ait , ne iş anlamadım.
Everyday minerals bir alışveriş sitesinde satışta,ordan bakıyorum şimdi
Lys ile irtibat kuran arkadaşlar body shop ve Burt's bees hakkında bilgi alabilir mi acaba ?:26:
Bende farketmiştim maalesef, bebak krem ve makyaj temizleyicisini aldım fakat gözlerimi yaktığından kullanamadım.Yeşil kremi ise kullanıyorum.
.......................
body shop ve burt's bees'e tıklayınca açıklamayı yapmış buav, bunların parent companyleri deneyci diye...
"Stop Animal Testing"i senden özenip ben de yazdım:) en azından her yazdığımız mesajda görür insanlar...
buarada prenses84, diş macunu olarak Lush'ın Toothy Tabs ları var tablet şeklinde, onlara bakabilirsin, çok şekerler :)) içinden 40 tablet çıkıyo ben ikiye bölüp kullanıyorum. L'angelica ben bi ara kullandım ama lushla içim daha çok rahat ediyor. L'angelicada logo falan yoktu...
Naturtint'de buav onayı olduğundan emin misin ben farklı bi tavşan diye hatırladım.
down under naturals ürünlerine güvenmiyordu lys, ben de almadım o yüzden hiç
Nyx'in çinde satışı olmasın?
deterjan olarak bimdeki art markadan aldım ben :44: çok güzel kokuyor
Ana fimaları deneyci olan markaları buav listesinde görmek üzdü beni . Kontrol ederken ilk çıkan yazıya dikkat ediyorum sadece , temiz mi değil mi diye ? Daha fazla dikkat edicez artık napalım
Sonradan hatırladım nyx ürünlerinde tavşan vardı ama aynı zamanda prc yapımı ürünleri de vardı . Dolayısıyla burda elemiştik yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada başka bir konuda denk geldim , organicare marka organik bebe şampuanı,bebe yağı falan var. İnternet sitesinde hayvanlar üzerinde deney yapmadığını yazıyor. Elimdekiler bitince alıp , denemeyi düşünüyorum . Aklınızda olsun soran olur belki .
temizlik ürünleri büyük sıkıntı benim için , bizim ufaklıklar maalesef alerjik bünyeye sahipler . Elimdekîler bitmeden ,uygun bişeyler bulmaya çalışıyorum .
temizlik için ECOVER ürünlerine baktın mı hiç? biraz fiyatlı ama bi incele istersen, en azından en çok temas etme ihtimalleri olan yerlerin temizliği için... ben arap sabunu araştırıcam bu arada, ev temizliği için...
çocuk şampuanı AUBREY ORGANICS ya da URTEKRAMda da var yanlış hatırlamıyorsam... organik bu markalar çok güvenilir yani ama yine tabi çok uygun değiller, ne olurdu biraz ucuz olsalar
Canim çok sagol.......................
body shop ve burt's bees'e tıklayınca açıklamayı yapmış buav, bunların parent companyleri deneyci diye...
"Stop Animal Testing"i senden özenip ben de yazdım:) en azından her yazdığımız mesajda görür insanlar...
buarada prenses84, diş macunu olarak Lush'ın Toothy Tabs ları var tablet şeklinde, onlara bakabilirsin, çok şekerler :)) içinden 40 tablet çıkıyo ben ikiye bölüp kullanıyorum. L'angelica ben bi ara kullandım ama lushla içim daha çok rahat ediyor. L'angelicada logo falan yoktu...
Naturtint'de buav onayı olduğundan emin misin ben farklı bi tavşan diye hatırladım.
down under naturals ürünlerine güvenmiyordu lys, ben de almadım o yüzden hiç
Nyx'in çinde satışı olmasın?
deterjan olarak bimdeki art markadan aldım ben :44: çok güzel kokuyor