esra ceyhandan sonra müge anlı çıktı birde
akıl yoksunu bu kadına proğram yaptırılmaması gerekiyor
haber için Müge Anlı hayvanseverleri kızdırdı!
evlerinde hayvan besleyenleri anlamadığını hayvanların kapalı korunaklı parklarda beslenmesi gerektiğini söyleyen bu akılsız kadın küçük çocuğun ölümünü sokak hayvanları üzerine yıktı
inşaat çukuruna düşen çocuğun ölüm sebebini köpeklerin kovalamasına bağlayan bu akılsız kadın
inşaat çukurunun açık olmasına çukurun çevresinin neden açık olduğunu sorgulamıyor
prof diye geçinen adama ve ordaki kitlelere bu amaçsız hedef gösterdiği konuşmasını onaylatıyor bi de
bu kadını hiç sevmezdim zaten iyice nefret ettim insanların dramlarından prim yapıp para kazanan zavallının teki
lütfen imza atalım
http://www.change.org/petitions/turkuvaz-radyo-televizyon-gazetecilik-ve-yay%C4%B1nc%C4%B1l%C4%B1k-a-%C5%9F-m%C3%BCge-anl%C4%B1-canl%C4%B1-yay%C4%B1nda-%C3%B6z%C3%BCr-dilesin?share_id=TsKwTARxvt&utm_campaign=share_button_mobile&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition
Vegan olması demek içeriğinde herhangi bir hayvansal ürün ihtiva etmediği anlamına geliyor ve genelde vegan damgası olan ürünler hayvanlar üzerinde test yapmamaya özen gösteriyor. Sadece vegan bir marka olması test yapmadığı anlamına tabiki gelmiyor fakat internette yaptığım araştırma sonucunda bu markanın hayvanlar üzerinde test yapmadığı, ya da tedarikçilerini test yapmayan markalardan seçtiklerini söylüyorlar. Maalesef leaping bunny tarzı bir işaret yok ama bu illa ki yaptığı anlamına da gelmiyor. Ben deborah Milano markasına sormuştum test yapıyormusunuz diye çok açıklayıcı bir yanıt vermişti. Fakat neden ambalajda bu tarz ibare yok deyince bunun bir zorunluluk olmadığını belirtti. Yani direk yetkiler ile görüşmek lazım. Zaten bu konuda duyarlı olanlar hemen cevap veriyor. Sevgiler:)
Aptalligin bu kadari
Hangi hayvan sana saldirdi da böyle dan dan konuşuyosun be kadin
Ayy çok sinirlendim yaa
Selam herkese
Kafami kariştiran bişey oldu
Dün önceden kalan son agda bezimi incelerken kopaş kozmetigin oldugunu faat alix avien markasindan ithal oldugunu farkettim
Kopaş kozmetik deneyciydi biliyorum ama tekrar emin olmak istiyorum bilginizi paylaşir misiniz rica etsem arkadaşlar:44:
Eki Görüntüle 940454
Evet canim deneyci kopaşcanım kopaş kozmetik, alix avieni üreten firma değil mi? deneyci miydi ki o :44:
Evet canim deneyci kopaş
Kopaşin deneyci oldugunu nerden bilmiyorum ama hatrliyorum çünkü sesu agda bezi almiyorum artik deneyci diye canimama biz alix avien alıp duruyoruz :44:
nereden hatırladın yani, lys falan mı söyledi ya da bi yerde mi okumuştun?
Kopaşin deneyci oldugunu nerden bilmiyorum ama hatrliyorum çünkü sesu agda bezi almiyorum artik deneyci diye canim
Ama anladigim kadariyla ithalatçi firma kopaş,, alix avien romanyadan getirilmiş araci firma deneyci
Her zaman araci o mu oluyo ögrenmek gerek.
Bi de lys ye sormak lazim..:26:
Kopaş kozmetik flormarin sahibiydi diye hatirliyorum ama yanilabilirim tabii
Yani alix avien kopaşla alakali mi bilemiyorumbuarada kopaş yani alix'in firması, revlon'u da getiriyor herhalde...
revlon da deneyci
dediğin gibi ithalatçı firma sanırım
ben dün attım imzamı gören bütün kızlar destek versin yazık günah bu hayvanlara ya