Bu konuya hamileyken izlediğim bir belgesel sayesinde 2.5 sene öncesinde girdim. Belgeselin adı Phase 3'tü ve biz insanların hayvanlara yaptığı işkenceleri anlatıyordu. Daha önceki sayfalarda bir arkadaşımın da belirttiği üzere çin de çin köpekleri dövülerek sersemleştiriliyor ve canlı canlı, üzerine insanlıktan yoksun yaratıklar abana abana kürkü bu köpekten kopartılıyor. Kuzumun sadece derisi kalıyor o da kanlar içerisindeve yavaş yavaş ölüyor. Yazarken bile ağlıyorum O günden sonra bir karar aldım ve araştırdım meğersem ne kadar bu markalarla doluymuş evlerimiz. Artık kesinlikte bu markaları evime sokmuyorum ve aileme de sokturtmuyorum. Belki daha fazla para harcıyorum bazende sırf hayvanlar üzerinde test edilmiyor diye kalitesi daha düşük ürünler alıyorum ama olsun içim rahat.
Başta zorlanabilirsiniz ama emin olun ki çok ama çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Bu çok asil bir duruştur. Eliniz loreal, pantene, rimmel, maybelline vb. ürünlere gittiğinde o zavallı hayvanları düşünün kesinlikle almayacaksınız.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar:)
Ve evet Uni eczacıbaşına geçmiş maalesef
Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevap verebilirim:)
Bu konuya hamileyken izlediğim bir belgesel sayesinde 2.5 sene öncesinde girdim. Belgeselin adı Phase 3'tü ve biz insanların hayvanlara yaptığı işkenceleri anlatıyordu. Daha önceki sayfalarda bir arkadaşımın da belirttiği üzere çin de çin köpekleri dövülerek sersemleştiriliyor ve canlı canlı, üzerine insanlıktan yoksun yaratıklar abana abana kürkü bu köpekten kopartılıyor. Kuzumun sadece derisi kalıyor o da kanlar içerisindeve yavaş yavaş ölüyor. Yazarken bile ağlıyorum O günden sonra bir karar aldım ve araştırdım meğersem ne kadar bu markalarla doluymuş evlerimiz. Artık kesinlikte bu markaları evime sokmuyorum ve aileme de sokturtmuyorum. Belki daha fazla para harcıyorum bazende sırf hayvanlar üzerinde test edilmiyor diye kalitesi daha düşük ürünler alıyorum ama olsun içim rahat.
Başta zorlanabilirsiniz ama emin olun ki çok ama çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Bu çok asil bir duruştur. Eliniz loreal, pantene, rimmel, maybelline vb. ürünlere gittiğinde o zavallı hayvanları düşünün kesinlikle almayacaksınız.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar:)
Ve evet Uni eczacıbaşına geçmiş maalesef
Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevap verebilirim:)
Evet çok haklısınız.Ben de o ürünleri hatta reklamlarını gördüğümde sizin gibi düşünüyorum.
Okyanusta küçük bir kum tanesi olabiliriz ama içim rahat.O masum canlılara zarar vermiyorum.
Kraft foods da mi deneyciydi ya ben neden bunu atlamisim cipsti kahveydi hep ordan aliyordummm((
Cok uzgunumm;,(
Sagol canimMaalesef cnm
Burdan bakabilirsin.
COMPANIES THAT TEST ON ANIMALS - PLEASE BOYCOTT THEM! :: Cosmopolitan UK
aynı zamanda internetten de aratabilirsin.
üni ıslak mendilde eczacıbaşı yazıyor ama hala tavşanlı logo var
molped de hayat kimyanınmış tük malı ben yabancı sanıyordum
diasanın pedlerini alıyorum ben
Canim nereden aldin paylaşabilir misinKızlar ped konusunda yıkanabilir kadin pedleri var. Ben onkardan kullaniyorum. Neo comford markasi.Hem günlük hem regl donemi icin farklı seçenekler var. Organik Pamuklu bambulu falan. Ayni pedlerin bebekler için olani da var. Bebek içinde aldim. Bebek icin kullanimi zor olsa da baska turlu icime sinmeyecek sanirim.
Canim nereden aldin paylaşabilir misin
Amonra teşekkürler canim ben de denemek istiyorum
Bu arada nette gezinirken bu kampanyayi gördüm kizlar
Hakiki kürk kullanmişlar hem de 30 liraya
Kürk bu kadar ucuza düşmüş çok dikkat etmek gerek çok üzüldüm yaa
http://www.daybuyday.com/kampanyalar/merrell---pegia---muya---macruby_123969/?Filter=True
Allah sizi nasil biliyorsa öyle yapsin diyecek bişey bulamiyorum artik caniler !!!
Baby neo market diye bir siteden aldim canim
Google'da yıkanabilir kadin Pedi dediginde cikiyor. Elde yıkama fikri hoş gelmese de insan alisinca baska kullanamiyor. Ustelik daha sağlıklı olduğu aşikar.
Ben regl donemlerimde de kullandim sızdırmazlık konusunda başarılı. Simdi günlük olanlardan kullaniyorum. Cok memnunum. Ben uzun suredir 9 aydır falan kullaniyorum ve hala gayet saglamlar.