Giovanni markasının avakadolu saç serisini kullanıyorum serumu spreyı şampuanı ve kremini
buav logosu var kızlar
superdurg un sampuanı yok dediler bana sadece kuru şampuanı var dediler
giovanni hepsi tek fiyat 20 lira graris indiriminde 12 lira oluyor stok yapıyorum
avakadolusu bana çok iyi geldi öneririm
beyaz onarım için olan şampuanı hiç iyi gelmedi saçlarım kuru iyice kuru yaptı gerçi kişiden kişiye değişebilir tabi
önceden doa kozmetiğin kullanıyordum saçlar röfleli olduğu için pek saç kremi fln fayda etmedi arada bi dökülme karşıtı sabununu kullanıyorum
nemlendirici lushtu ama şimdi cildimdeki sorunlardan dolayı dermotologun verdiği kremi kullanıyorum yara çıkıyor sürekli yüzümde ve leyonlarımda mı neyse bir şey varmıl iyileşmiyor krem iyi geldi Allahtan düzelsin lusha tekrar devam
bende 2 ay kadar vejeteryandım kendimden tiksindim et yedikçe tam olamadım evdekiler erkek arkadaş et obur olunca gerçi kimseyi suçlamamak lazım tekrar et yedim o bağ kırıldı şimdi yememeye çalışıyorum üzülüyorum kendimden tiksiniyorum her seferinde ayrı bi pişman oluyorum yetiştirme tarzından dolayı kolayca vezgecemedim sanırım et obur aileden geldiğim için geçişim kolay olmuyor
süt yumurta yogurt fln yedim ama o zamanlarda aşırı uçlarda değildim zaten
deri hayatta giymem sevmem sunni deri de giymem spor ayakkabılarında var mıdır bilmiyorum gerçi
tüylü yünlü şeylere zaten alerjim var seven bi tip değilim ama bir mont falan alacakken içindekilere bakarım
dikkat etmeye çalışıyorum işte yettiği kadar