Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Giovanni markasının avakadolu saç serisini kullanıyorum serumu spreyı şampuanı ve kremini
buav logosu var kızlar
superdurg un sampuanı yok dediler bana sadece kuru şampuanı var dediler
giovanni hepsi tek fiyat 20 lira graris indiriminde 12 lira oluyor stok yapıyorum
avakadolusu bana çok iyi geldi öneririm
beyaz onarım için olan şampuanı hiç iyi gelmedi saçlarım kuru iyice kuru yaptı gerçi kişiden kişiye değişebilir tabi
önceden doa kozmetiğin kullanıyordum saçlar röfleli olduğu için pek saç kremi fln fayda etmedi arada bi dökülme karşıtı sabununu kullanıyorum
nemlendirici lushtu ama şimdi cildimdeki sorunlardan dolayı dermotologun verdiği kremi kullanıyorum yara çıkıyor sürekli yüzümde ve leyonlarımda mı neyse bir şey varmıl iyileşmiyor krem iyi geldi Allahtan düzelsin lusha tekrar devam
bende 2 ay kadar vejeteryandım kendimden tiksindim et yedikçe tam olamadım evdekiler erkek arkadaş et obur olunca gerçi kimseyi suçlamamak lazım tekrar et yedim o bağ kırıldı şimdi yememeye çalışıyorum üzülüyorum kendimden tiksiniyorum her seferinde ayrı bi pişman oluyorum yetiştirme tarzından dolayı kolayca vezgecemedim sanırım et obur aileden geldiğim için geçişim kolay olmuyor
süt yumurta yogurt fln yedim ama o zamanlarda aşırı uçlarda değildim zaten

deri hayatta giymem sevmem sunni deri de giymem spor ayakkabılarında var mıdır bilmiyorum gerçi
tüylü yünlü şeylere zaten alerjim var seven bi tip değilim ama bir mont falan alacakken içindekilere bakarım
dikkat etmeye çalışıyorum işte yettiği kadar

Ben de kiniyorum resmen rezalet bu vahsetin fuari mi olur bu nedir aklim almiyor!!
Paylasimin icin tesrkkur ederim kendi adima canim...
Ankarada protestosu olsa keske giderim kosa kosa

Ben de kiniyorum resmen rezalet bu vahsetin fuari mi olur bu nedir aklim almiyor!!
Paylasimin icin tesrkkur ederim kendi adima canim...
Ankarada protestosu olsa keske giderim kosa kosa

Bende Ankara'dayım kesinlikle giderdim burda olanlara katılıtoruz ailemle ara ara

Imza tamam

bugün bir kez daha anladım ki bütün bu çabalar boşuna .görmek istemedikten sonra bakmak ne fayda .gözümüzü bürüyen para , hırs , şatafat aşkı yerini azıcıkta olsa vicdana bırakmadıkta , etraf kan kokmaya devam edecek. Görmek isteyene tabi

bende attım imzamı hayvanları kesip biçip fuar yapıyolar bide vicdansızlar artık tüylü anahtarlık dahi olsa almıyorum millet utanmadan fuar yapıyo

bu kürk meselesini facebookta fotolarla paylaşıyorum. kızıyor arkadaşlarım ama umrumda değil. görsünler gerçekleri. görsel olmadıktan sonra etkili olmuyor.

dün girdiğim sınıflardan bir tanesinde tahtaya bir resim çizecektim ne çizsem acaba diye düşünoyodum. miniklerden biri gelip

" öğretmenim biz hani hayvanları çok seviyoruz ya, kedi resmi çizelim mi " dedi. çok mutlu oldum. minicik bişey minyatür insan önceki derslerde hep anlatmıştım hayvanları çok sevmeliyiz, onlara zarar vermemeliyiz diye. kuzucuklarım benim, öğreniyorlar yavaş yavaş

Arkadaslar bisey sorucam islak mendil olarak uni marka aliyordum ama eczacibasi mi satin aldi anlamadim bilgi veren olursa cok sevinirim
Bu supheyle almadim siz ne aliyorsunuz?

Yerli bi marka alsak olur mu ornegin marketlerin kendi urunu olsa ??
Kafam karisti acikcasi

imzalar için çok teşekkür ederim arkadaşlar
bunu da imzalayalım zahmet olmazsa
http://www.change.org/petitions/bah...utm_medium=facebook&utm_source=share_petition
İmza tamam.

İnanamadım ya Eczacıbaşı almış , hemde bir sene olmuş alalı.
bende uni kullanıyorum. Biz alternatifleri araştırıp yaymaya çalıştıkça , inadına temiz markalarıda bünyelerine katıyorlar.Çok üzüldüm ya , alternatif ne kullanabilirim bilmiyorum. Çocuklar için kullanıyordum daha çok , içeriği önemliydi benim için.
şimdi evdekiler bitmeden yeni bir tane bulmam gerek.

şimdi baktım da ambalajda tavşan hala duruyor

Bu kötü olmuş.Dermalogica'nın ürünlerini Çin piyasasından çektiğini okudum facebookta.Siz de rastladınız mı konuyla ilgili bilginiz var mı?Öyle bir şey var ise iyi bir gelişme.

Arkadaslar bisey sormam lazim burda cok onemli bi hedef icin paylasim yapiyoruz utanmak olmaz
Prezervatif kullananlar icin paylasmistim bilinen markalar hep deneyci malum..
Gidip saglik ocagindan mi istiyosunuz ya da tavsiye edebileceginiz marka var mi evli arkadaslar?

Yine tüy yine çin ve yine vicdansizlik
Kaz tüyü skandali gibi yürek dayanmiyor

PETA'nn yaynlad grntlerin ardndan in'e tepki - Hrriyet DNYA

Allah onları kahretsin

uni'yi alıyordum ben de hiç bakmamışım ki eczacıbaşı yazıyor işte keşke almasaydım üzüldüm şimdi

buarada doğal ürünler satan bi mağazada bi sabun alacaktım baktım üzerine " no tested on animals" yazmışlar. türk malıydı tabi ama mutlu oldum sanki giderek artıyor mu ne bilinçlilik?

Çinden iyice tiksindimmm
Hiç çin mali almamaya çalişiyorum , bizim türklerin suyu mu çikti!
Spor ayakkabi alicam kirk yer gezdim çin üretimi almamak için, sirf türk mali olsun diye..

Gsm lee keşke bilinçlenen insanlar artsa ama bugün kentparka gittim millet kirilmiş gibi alişveriş yapiyordu inşallah seçicidirler
Decaltronda kuş tüyü montlari görünce aglamak geldi içimden ,, nasil aliyorlar giyiyorlar yaa sirf keyif için yok kayak yapicaz yok dağa çikicaz bilmem ne diye

Superdrugdan duş ejli ve vücut losyonu aldim
Girişte çalişan iki kiza sordum bu marka nerde diye sanirim bizde yok dediler , ben gidip buldum sonra dedim ki bak bizde yok dedigin markanin ürünleri dedim bunlar sadece sizde satiliyor dedim,, kasadaki adam da dedi kiza bunlar bizim kendi ürünümüz falan..
Salaklar bi taraflarindan haberleri yok satişla ilgileniyolar,,
Çok sinirlendimm
Gsm canim imza kampanyasinin linkini bizle de paylaşir misin

Son düzenleme:
evet çoğunun haberi yok watsonsun ürünü diyorlar genelde bende artık üstünde yıldız olan marka diye tarif ediyorum
kaz tüyü montları görünce bende deli oluyorum elyaflı olanlar da sıcak tutuyor alında ideal
geri kalan ipler flnda koyunları kırparak yapıyorlarmış inşallah onuda düzgün yapıyorlardır
sanırım ben,m aldığım ayakkabılarda suni deri sporlar fln çünkü gerçek deri olsa pahalı olur
buna atmıştım canım tavşanın haberini okumuşum

http://www.change.org/fr/pétitions/...ource=share_petitionutm_source=share_petition

dkny de tavşan kürkü kullanıyormuş bilginiz olsun kızlar kozmetik ayakkabı kıyafet almayalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…