- 24 Ekim 2009
- 1.372
- 39
teşekkürler canım. aubreyden çok memnunum hemde vegan ama çok pahalıya geliyor arada ucuz alıyım dönüşümlü kullanırım diye düşünmüştüm. neyse azar azar kullanıp aubreye devam ozaman:)
goodynin kalitesizz olduğunu biliyorum ama royal canin,hills,proplan gibi markalar aynı içeriğe sahip sadece yurt dışından geldiği için fiyatı pahalı. yurt dışında bu saydığım mamalar market mamalarıymış aynı goody gibi. goodyi önermemin sebeplerinden biri bu. onlara vercegim paranın yarısından daha aza geliyor hemde. benim 2 köpeğim ve bahçede sokakta baktığım kediler var. bir köpeğimin tavuğa tahıla alejsi var oyuzden ona ''nd natural'' veriyorum. diğer köpeğime ve kedilere doody alıyorum. ya ND gibi gerçekten kaliteli mama vermek gerek yada GOODY diye düşünüyorum. ben bir ara royal canin ve hills kullandım tüm veterinerler onların içeriği aynı kaliteli mi sanıyosun onun yerine goody al diyolardı almıyodum haklıymışlar.
Aubrey ben de aldım vegan diye ama gerçekten pahalı. Saçımı kokuşana kadar bekleyip öyle mi yıkasam :)