Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Aubrey ben de aldım vegan diye ama gerçekten pahalı. Saçımı kokuşana kadar bekleyip öyle mi yıkasam :)

hem superdrug hem aubrey alıp, 2 kere superdrug'la, 1 kere aubrey ile mi yıkasak

Olabilir superdrug da vegan logo vardı değil mi?

Ya da sulandırıp çalkalamak da çözüm olabilir çoğalıyor şampuan Ekolojik dengeye de fazla zarar vermemiş oluruz

Olabilir superdrug da vegan logo vardı değil mi?

Ya da sulandırıp çalkalamak da çözüm olabilir çoğalıyor şampuan Ekolojik dengeye de fazla zarar vermemiş oluruz

saç kremi vardı bende "suitable for vegetarians" yazıyor. şampuanlarına da bi bakmak lazım ama

bir de kozmik bakım blogunda karbonatla saç yıkama konusu vardı. ona bir bakmak lazım

sen vegansın demek, ne güzel, ben vejeteryanım.

yine de yumurta süt çok fazla tüketmem

Vegetarian kelimesini bazı yabancılar veganla aynı anlamda kullanıyor. Ben solgarın vitaminini kullanıyorum mesela onda da aynı yazı var ama vegan aynı zamanda. Tabi yine emin olmakta fayda var

Ben vegan kelimesini hakedip etmediğimden emin değilim artık ama hayvanlara zarar vermemeye çalışırım. Elimde eskiden kalan bazı giysiler ve bir çizme var, atamadım ama yenisini de almıyorum mesela. En az zarar prensibi

ben zaten saçımı haftada 1 yıkıyorum. saçım kuru. banyoya girdiğimde saçımı topluyorum 1 hafta dolunca saçımı yıkıyorum. kuru olduğu için yağlanmıyo. yinede yıkamadan nasıl duruyosun derseniz şöyle yapıyorum. saçımı yıkadığımdan 2-3 gün sonra ısırgan,zencefil,kekik,lavanta fark etmiyor. mesela kocaman lavanta suyu hazırlayıp saçıma döküyorum diplerini ovuşturuyorum ferahlık geliyor. temizlenmiş hissi veriyor. zencefil yağlı saçlara daha uygun siz denersiniz diye yazdım yağı alıp götürüyor resmen.

Sonra duruluyor musun, yoksa lavantalı su saçında mı kalıyor? Ben de bir kere biberiyeyle elma sirkesini karıştırmıştım çok iyi olmuştu. Ama devam edemedim

Canim sen geçende sordugun zaman şampuan ne kullaniyosun diye; kozmik bakimdaki karbonatli bakim tarifinden bahsetmeyi düşündüm ama vaktim dardi:)
Haberdar olduguna sevindim :))
O tarifi yapcam kismetse

Veganlik konusu benim de çok düşündügüm bir olay
Hiç zarar vermemek istiyorum zaman içersinde insan kendini degiştirebiliyor
Eskiden hakiki deri ayakkabi bot tercih ederdik ama şimdi deri kelimesinden kaçiyorum köşe bucak
Et yememeye çalişiyorum alirsam etbalik kurumundan aliyorum; tavuk asla almiyorum; sütü açik aliyorum ;yumurta mecburen aliyorum
Zamanla daha iyiye gitmek isterim inşallah

aynen insan zamanla alışabilir canım, önceden her gün kesin et yerdim

yklşık 1 sene oluyor, inan o kadar mutluyum ki beslenme konusunda, çok daha sağlıklı hissediyorum, cildim bile güzelleşti.

zaten mezbahalardaki o görüntüleri gördükten sonra başka türlü yaşayamazdım.

cidden korkunç bir canilik bu, inanılmaz

insan tabağına geldiğinde pek anlamıyor tabi, ama çok çok kötü...

şuan et bana ceset gibi geliyor aynı, midem bulanıyor görünce ya da kokusunu duyunca

umarım vegan da olurum zamanla...

buarada, hayvan deneyleri konusunda seni çok takdir ediyorum çünkü önceden yoğun bir şekilde kozmetik malzemesi kullandığından bahsetmiştin. buna rağmen bu konuya dikkat etmen çok güzel

benim bir arkadaşım " ama napıyım bu el kremi çok güzeeeeelllll" diyor düşün yani altı üstü el kremi ama bu işkenceleri anlattığım halde vazgeçemiyor, çok garip insanlar

Son düzenleme:
benim bir arkadaşım " ama napıyım bu el kremi çok güzeeeeelllll" diyor düşün yani altı üstü el kremi ama bu işkenceleri anlattığım halde vazgeçemiyor, çok garip insanlar

Var öyle ya, çok acı. Bir kez baya hayvan deneyi mevzusu geçti, tavşanlı logoyu gösterdim falan. O kadar mevzunun üstüne, "valla herşeyim loreal, başka şey de kullanamam" diyebildi

Sonra duruluyor musun, yoksa lavantalı su saçında mı kalıyor? Ben de bir kere biberiyeyle elma sirkesini karıştırmıştım çok iyi olmuştu. Ama devam edemedim

yok durulamıyorum kaç senedir yaparım saçlarım hiç dökülmez aynı zamanda kafam eğikken suyu döküp saçlarımın uçlarını yukarı doğru kaldırıp sıkıyorum doğal dalga oluyo :) elma sirkesi gerçekten temizleyip ferahlatıyor bende denedim ama yinede doğal olmadığı için bıraktım. biberiye iyi fikir yağlı saçlar için.

Var öyle ya, çok acı. Bir kez baya hayvan deneyi mevzusu geçti, tavşanlı logoyu gösterdim falan. O kadar mevzunun üstüne, "valla herşeyim loreal, başka şey de kullanamam" diyebildi

aynısı benim de başıma geldi.çevremdeki herkeze anlatıyorum ailemi ikna ettim test eden ürünlerr kullandırmıyorum. ama arkadaşlarıma en azından şampuanınızı değiştirin hem saçınız için de yararlı market şampuanlarının deterjandan farkı yok diyorum mahsustan. yinede banamısın demiyolar

Kindarcim aynen ben de etten tiksiniyorum dişarda yemek hiç istemiyorum evde sebze yemek en büyük mutluluk bana göre
Ailemi de sürekli uyarıyorum zaten hassasiz hayvanlar konusunda şükür ki
Ben de mutluyum bu şekilde yaşamaktan
Uyarıları dikkate almayanlar çok büyük vebale giriyorlar; sonuçta öğrendikleri gerçeği görmezden geliyorlar ve bu dinen de caiz değil
Bunu bizzat sormuştum ben yakın tanıdığım bi hocaya; kaz tüyü işkencesini öğrendğim zaman ve bilmeden önce bi vebali yok ama biri size bunu söylediyse bi şekilde öğrendiyseniz artik haramdir dedi
Hayvan deneyleri de ayni mantik işte ama işine gelmeyenler bunu umursamiyor
Deri mont veya deri ürünler de bana ceset gibi geliyor o zavallilarin laneti ömür boyu yakasini birakmaz ki insanin

Ucuz fiyata satilan ugg tarzi botlar köpek derisinden yapiliyormuş bilginize arkadaşlar; zaten pahalisi da aynidir bence dikkat etmekte fayda var
Sirke de mi yapay ya ne yapicaz ben herşeyde sirke kullaniyordum:26:
Erkan şamcinin konuşmalarını çok begeniyorum ben ve onun tariflerini yapicam inşallah deterjan stogum bitince

Kullanan arkadaşlar için bi uyari daha ; prezervatiflerde; durex reckit benckiser haberiniz olsun; bu firma deneyci
Eczacibaşinin ok markasi daha tercih edilebilir ;Eczacibaşi deneyci deildi demi yanlişsam düzeltin nolur
Bu konuya özellikle dikkat çekmek istedim çünkü bilmeyenler çoktur ben de yeni öğrendim

Son düzenleme:
canım Eczacıbaşı ilaç firması kesin yapıyor yani deney

ben de sınıfta çocuklara tüylü hiçbişey almayın diyorum sürekli. ürünün içerisinde "faux fur" tarzı birşey yazmıyorsa hayvan kürkü ne yazık ki ben yine de hiç almayın diyorum. ne gerek var bizim niye kürkümüz olsun ki ne saçma falan diyorum. 3-5 liraya alınan kalemlikler oyuncaklar bile öyleymiş (

deri konusunda da birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur. mesela bulduğumuz suni deri güzel ürünleri nerelerden aldığımızı paylaşabiliriz.

Yaa inanmiyorum üç kuruşluk kalemlikte bile hayvan kürkü mü kullaniliyor
Kürk pahaliya gelir diye düşünürler belki derdim ben :26:
Çok fena oldum ya yazik çok yazik

Şampuan arayan arkadaşlar Nival deneyebilir.Arkasında logo var diye hatırlıyorum.Ben sarımsaklı olanını kullandım.Sarımsak kokusu olmuyor saç yıkanınca tereddüt etmeyin.

Avon Türkiye de Eczacıbaşı Ortaklığıyla faaliyet gösteriyor. Avon kanlı marka .

Dalan'ın tavşanlı duş jeline bayıldım, kokusu missssss

buarada, Superdrug'ın teatree serisi cildime çok iyi geldi, o kadar da uygun ki fiyatı

nemlendiricisi bitti, onun yerine şimdilik üzüm çekirdeği yağından 5 damla falan alıp elime iyice yayıp sürüyorum, pek beğendim nemlendirmesini.

göz altıma da aynı yağı sürüyorum, heryerim üzüm çekirdeği yağı oldu

Yaa inanmiyorum üç kuruşluk kalemlikte bile hayvan kürkü mü kullaniliyor
Kürk pahaliya gelir diye düşünürler belki derdim ben :26:
Çok fena oldum ya yazik çok yazik

offfffff (((

kedi köpek tüyü pek pahalıya gelmiyor malesef canım

Allah cezalarını versin ben de göreyim. aynı şey onlara da yapılsın. oturup izlerim yemin ederim.

Geçende facede bi video izlerken bi kürk magduru hayvanin görüntüsü geçti bi anda ama benim mahvolmama yetti
Soymuşlar kürkünü hayvancagiz öyle bakiyordu yazik nasil üzüldüm agladim lanet okudum ama elimden sadece bu geldi
Rabbim o hayvanlara yardim etsin çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…