Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Diasa hiç aklıma gelmedi , fırsat bulursam bende bakayım. Teşekkürler.

Boya konusunda naçizane önerim içeriği bilinmedik ürünler kullanmamak gerek. Boyalar zaten saçlara zarar veriyorken bir de bilinmedik çok ucuz ürünler uzun vadede saça kalıcı zarar verebilir. Alternatif varsa mümkün olduğunca, şartlar dahilinde iyisini tercih etmek gerektiğini düşünüyorum.

Beyaz nokta dediğin yağ bezeleri mi?
Sol gözümün üstünde çok fazla yağ bezesi oluştu ne yapacağım bilmiorum :26:

Gözüm o kadar hassas ki kalem sürsem ertesi gün bile gözüm yanıyor

Ben bitki sandığından karakafasotu antiaging aldım onu kullanıyorum.Aynı zaman da kindarrr senin gibi bende kara üzüm çekirdeği yağı aldım.Göz altlarına ve kaz ayağına çok faydalı deniyor. Bende sıkıntı yaşamadım. Düzenli kullanamasam da , kullanıyorum diyeyim. Bir ara yağlara merak saldığımdan bir sürü yağ var evde

Göz kalemleri kimyasal içerikli olduğundan yakıyorlardır. Benim de eskiden kalan kalemlerim var onları kullandığımda yakıyor fakat mineral olandan alıp kulladım ki yanma hiç olmadı.

Merak ettiğim bir konu daha var..
Bitki derman ürünleri istanbul üniversitesinde incelelenerek onay veriliyormuş kalitesine sanırım.
Modern kocakarı kremleri diordu yapan kadın
Acaba deney yapıyor mudur..
Ben araştırıcam ama burdan araştıran olursa bilgi versin nolur :26:

Son düzenleme:
Kullandığım markalardan çıkarmam gerekenlerini yerlerini alacak olan markaları hepsini tek tek yazdım mükemmel bir paylaşım olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Kızlar daha evvel konusu geçti ama sitesinde , ana sayfaya tavşancık resmi koyup, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir yazısını görünce tekrar paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 828919
Doğal kişisel bakım ürünlerinde alternatif olarak ,bitki sandığı sitesine de bakabilirsiniz.

Ayrıca doakozmetik sitesinde de deneylere karşı olduğunu yazıyor.

Bu ürünü kastetmiyorum tabi bilinmedik , çok ucuz ,merdiven altı üretim denebilecek ürünlerden sakınmak gerek.

Kuaförlerinde kullandığı genelde bu markalar zarar verme konusunda hem fikiriz
Deney yapmayan bı marka varmı yabancı isimli ama bulması zor ve pahalıymış
Yine kaldım hem bunlara :)

Hepinize güzel bir bayram diliyorum arkadaşlar...
Umarım hayvanlara eziyet edilmeden, usulune uygun bir kurban bayramı geçiririz...
Herşey gönlünüzce olsun

merhaba kızlar, şöyle bir ürün gördüm oje sandığı blogunda

yıpranmış saçlar içinmiş.

pure shine 12 miracle

başka pure shine markası da var karışıklık olmasın. bu bizz kozmetik üretimi.

internette bir kuaför sitesinde satışı var

Arkadaşlar öncelikle herkese İyi bayramlar...
Tam 209 sayfayı okumayı nihayet sonlandırdım:)
Çok teşekkür ederim HARİKA paylaşımlarınız için...Emeğinize sağlık
Ben nacizane şunu belirtmek istiyorum sizlere...Evet Cruelty free ürün arayışımız FEVKALADE ama şuna pek dikkat edilmiyor ürünlerin içerikleri peki??
Hayvanlar üzerinde deney yapmayan ürünleri ararken bazı bulduklarımızda öyle zararlı maddeler var ki onlarda doğaya haliyle Hayvanlara hatta tüm canlılara zarar vermiş olmuyor muyuz?
Benim görüşüm şu
hem Organik(ama lafta değil genel geçer sertikalı) hem de deney yapmayan firmalardan alışveriş yapılması her açından DÜNYAMIZ için gerekli ve ÖNEMLİ...

Son düzenleme:
kedi ve köpek maması olarak GOODY hayvanlarda test etmiyor ve HAYTAPA sokak hayvanları projelerinde destek veriyor hemde mama veriyor düzenli olarak sokak hayvanlarına dağıtılması için.

evde kızartma yapıp atılan yağları atmayın! büyük olan plastik su şişelerinde biriktiriyorum ben. HAÇİKO hayvan derneğine verin hayvanların yararına kullanılıyor gelirleri.

balık yağı kapsülü omega 3-6-9 kullananlar (doktor verse bile) başka alternatif KETEN TOHUMU çok fazla omega içeriyor günde bir tatlı kaşığı.

ağrı kesici kremler yerine KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI VE KARANFİL YAĞI.

biliorsunuz ilaçlar daha beter hayvan deneyleri konusunda en azından alternatifi olan şeyleri kullanalım. hemde doğal.

ped olarak organik NATRACARE, ORGANYC. ayrıca organyc'in genital bölge intim yıkama sıvısıda var.

arabalarımızı çalıştırmadan önce de kontrol edelim kediler soğukta motora sığınıyorlar.

strafordan kedi evleri yapalım uygun yerlere koyalım masrafsız ve uğraşsız netten bakabilirsiz nasıl yapıldığına. eski püskü bi kıyafet varsa serebilirsiniz içine.

kızlar ben AUBREY ORGANİCS şampuan kullanıyorum 2 senedir ama OTACI ya geçmeyi düşünüyorum. otacı hakkında bilginiz varmı? otacının saç şekillendirici spreyinde hayvanlar üzerinde test edilmemiştir yazıyo bazı ürünlerinde yazıyo ama sabun ve şampuanlarında görmedim. birde SARAKAN ağız çalkalama suyu var. ağız çalkama suyu olmadan yapamayanlar baksın

otacıda deney yapılır demişti bi arkadaş sanki ama emin değilim, giovanni markasını denedin mi?

Aubrey Organicsten memnun değil misin değiştirme sebebin ne acaba?

bir de GOODY mamanın çok kalitesiz içeriğe sahip olduğu söyleniyo forumlarda

verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler

Avene falan deneyci diye biliyorum, temiz markalar listesinde yoklar zaten

teşekkürler canım. aubreyden çok memnunum hemde vegan ama çok pahalıya geliyor arada ucuz alıyım dönüşümlü kullanırım diye düşünmüştüm. neyse azar azar kullanıp aubreye devam ozaman:)

goodynin kalitesizz olduğunu biliyorum ama royal canin,hills,proplan gibi markalar aynı içeriğe sahip sadece yurt dışından geldiği için fiyatı pahalı. yurt dışında bu saydığım mamalar market mamalarıymış aynı goody gibi. goodyi önermemin sebeplerinden biri bu. onlara vercegim paranın yarısından daha aza geliyor hemde. benim 2 köpeğim ve bahçede sokakta baktığım kediler var. bir köpeğimin tavuğa tahıla alejsi var oyuzden ona ''nd natural'' veriyorum. diğer köpeğime ve kedilere doody alıyorum. ya ND gibi gerçekten kaliteli mama vermek gerek yada GOODY diye düşünüyorum. ben bir ara royal canin ve hills kullandım tüm veterinerler onların içeriği aynı kaliteli mi sanıyosun onun yerine goody al diyolardı almıyodum haklıymışlar.

Kindarcigim giovanni %100 cruelty free degildi Lys demişti bunu iyi hatirliyorum

evet canım lys bir şampupanında logo olmadığı için güvenemeyeceğini söyledi ama bu marka BUAV'ın sitesinde ve listesinde geçiyor.

ben güveniyorum açıkçası.

logo olmayan ürünün arkasında no animal testing yazıyor :26:

sen ne kullanıyorsun şampuan?

Henüz elimdekiler bitmedi canim bitince bildigin anam babam usulü defne sabununa geçmeye niyetliyim yalan degil:26:
Ya da superdrug olabilir
Henüz karar vermedim
Dedigin gibi buav onayi varsa güvenebiliriz demektir dimi

Henüz elimdekiler bitmedi canim bitince bildigin anam babam usulü defne sabununa geçmeye niyetliyim yalan degil:26:
Ya da superdrug olabilir
Henüz karar vermedim
Dedigin gibi buav onayi varsa güvenebiliriz demektir dimi

yani... sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…