- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Kuaför malzemeleri satan yerleşen Türk malı boya alıyorum ben Ankara'da üretilmiş fln yazıyordu hatta o tarz yerlerden alabilirsin netten kuaföre malzemeleri satan sitelerden alabilirsin
Canım molped deney yapan markalardan
Ben diasa marketin pedini alıyorum Türk malı diasa kendi üretiyor menümnunumda
Paramız Türklere gitsin hem :)
Agada bezi yağı vs kuaföre rmalzemelerı satan yerlerden ablabilirsin cnm
Netten kuaför malzemeleri üsatan yerlerde var siparişde verebilirsin
Bende bizim evin yakınında 2 tane kuaför malzemeleri satan yer var onlardan alıyorum ağda mı makinemi bezimi kartuşu saç boyası
Sarıkız markasının ürünleri hep kullanıyorum bi bak derim cnm
Canım marka ürün sertifikasını aldıysa bir üründe logo varsa diğerinde yoksa endişelenmeyin yazmıştı lys sertifikayı bi ürüne verip bir
ürüne vermemezlik yapmazlar demişti Türk mallarında flormar fln hariç genelde deney yok zaten Türkiye'de yasak dalan yapmıyor
En son bu boyayı aldım Ankara kolej de imal edilmiş Türk malı
Bitkisel akmadı saçım pek kuaför malzemesi satan yerden aldım 6 liraya Eki Görüntüle 815798
Sağol canım..
Bundan sonra almıycam molped falan..
Vivet deney yapıyor muydu??
Bence de türklere gitsin paralarımız..
Beni düşündüren içerik malzemelerini ithal ediyorlar ya onlar deneyciyse diye korkuyorum..
Bir de ben antiaging kaliteli krem arıyorum superdrugs da var mıdır?
Göz çevresi ve yüz kremi gece kremi falan....
Temizleyici önerenlerden not aldım ama eksikler var...:26:
İsmini doğru yazdım değil mi ''superdrugs'' doğru mu???
Çamaşır suyunu gimsadan alıyorum kendi ismiyle..Adanada üretiliyormuş..
Kulak çubuğu vs de lüx almıyorumSoyalan alıyorum yine ankarada üretilen bi marka...
marketlerde satılan uygun fiyatlı "Saloon" marka el sabunlarında tavşan var, gerçi söyleyen olmuştur daha önce
superdrug'ın antiaging kremi var mı bilmiyorum prenses, ama aubrey organics ve lush markalarında varbir göz at istersen
ben göz altı için üzüm çekirdeği yağı aldım aktardan onu sürüyorumbir doktor önermişti tvde
Beyaz nokta dediğin yağ bezeleri mi?
Sol gözümün üstünde çok fazla yağ bezesi oluştu ne yapacağım bilmiorum :26:
Gözüm o kadar hassas ki kalem sürsem ertesi gün bile gözüm yanıyor
Bu ürünü kastetmiyorum tabi bilinmedik , çok ucuz ,merdiven altı üretim denebilecek ürünlerden sakınmak gerek.
kızlar ben AUBREY ORGANİCS şampuan kullanıyorum 2 senedir ama OTACI ya geçmeyi düşünüyorum. otacı hakkında bilginiz varmı? otacının saç şekillendirici spreyinde hayvanlar üzerinde test edilmemiştir yazıyo bazı ürünlerinde yazıyo ama sabun ve şampuanlarında görmedim. birde SARAKAN ağız çalkalama suyu var. ağız çalkama suyu olmadan yapamayanlar baksın
otacıda deney yapılır demişti bi arkadaş sanki ama emin değilim, giovanni markasını denedin mi?
Aubrey Organicsten memnun değil misin değiştirme sebebin ne acaba?
bir de GOODY mamanın çok kalitesiz içeriğe sahip olduğu söyleniyo forumlarda
verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler
Avene falan deneyci diye biliyorum, temiz markalar listesinde yoklar zaten
Kindarcigim giovanni %100 cruelty free degildi Lys demişti bunu iyi hatirliyorum
Henüz elimdekiler bitmedi canim bitince bildigin anam babam usulü defne sabununa geçmeye niyetliyim yalan degil:26:evet canım lys bir şampupanında logo olmadığı için güvenemeyeceğini söyledi ama bu marka BUAV'ın sitesinde ve listesinde geçiyor.
ben güveniyorum açıkçası.
logo olmayan ürünün arkasında no animal testing yazıyor :26:
sen ne kullanıyorsun şampuan?
Henüz elimdekiler bitmedi canim bitince bildigin anam babam usulü defne sabununa geçmeye niyetliyim yalan degil:26:
Ya da superdrug olabilir
Henüz karar vermedim
Dedigin gibi buav onayi varsa güvenebiliriz demektir dimi