• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bi su bardağına kaynar suyu koyuyorum ve 1tatlı kaşığı katıyorum 10dk çay tabağını tepesine kapatım demlenmesi bekliyorum içiyorumm hiçte acı değil tadı kötü sadecee,,yakmıyo ağzımı vs.senin tatlı kaşığınmı büyükkine:27:

:)) Bilmemki biraz tepelemesine koyuyorum aslında :D Biraz azaltıyım bakıyım yine acı gelcekmi :)

ben 1 fincana 1 çay kaşığı kullanıyorum yanlış mı kii ???

1 su bardağına 1 tatlı kaşığı diye biliyorum canım ben

ben ilk gün çok beklemiştim demlensin diye o gün çok acı olmuştu çok zor içmiştim ve boğazım yanmıştı

artık az demliyorum ve içiyorum

ben 1 fincana 1 çay kaşığı kullanıyorum

yanlış mı kii ???

valla bana aktarın dediği dengeliyceksin kendin dedi yani 1çay bardağına 1 çay kaşığı,,bi su bardağına 1 tatlı kaşığıı,,vede çok demlenmesini beklemeyin kızlar oda acılık yapar:34:

Kızlar dün aldım aktardan, kilosu 50 TL'den. 100 gr aldım.
bi yerde okudum erkeklik hormonu fazla olanlar kullanınca da faydasını görüyormuş. Daha çok o yzden aldım zaten. Aktardaki kadına da söyledim bu yzden alıyorum diye. O da "dur ben bi eczacımıza soruym dedi". sormuş. eczacı da günde kere 1 tatı kaşığı hayıt tohumunu blendırda çekip yemek gerekiyomuş. Şimdi tadı kötü diyosunuz ya, ben onu yoğurtla karıştırıp yesem nasıl olur?

bi yerde okudum erkeklik hormonu fazla olanlar kullanınca da faydasını görüyormuş. Daha çok o yzden aldım zaten. Aktardaki kadına da söyledim bu yzden alıyorum diye. O da "dur ben bi eczacımıza soruym dedi". sormuş. eczacı da günde kere 1 tatı kaşığı hayıt tohumunu blendırda çekip yemek gerekiyomuş. Şimdi tadı kötü diyosunuz ya, ben onu yoğurtla karıştırıp yesem nasıl olur?

bence felaket olur çünkü tadı kaşık kaşık yemeye tahammül edilecek gibi değil.ben kullandığım zamanlar 1 çay kaşığı ağzıma alıp direk su ile yutuyordum.ki o zaman bile midem bulanırdı :50:

Bi tatlı kaşığından biraz daha az koyup içtim söylediğim gibi :) Hiç acılık yoktu rahat içebildim yani tadı daha hafifti. Ama bu sefer de etkisini tam göstermez diye tam bi tatlı kaşığı koymayı düşünüyorum yine

Ben bir kupaya bir çay kaşığı kadar koyup içiyorum. 5 dk demleniyor önce tabi. Pek acılık yok rahat içiyorum alıştım 3 haftadır :68: İdeal ölçüsü de buymuş sanırım bir çay kaşığı kadar.

imkansııızz:52::52:gerçektendee içerken zati kötü tadı hayatta alıpta yutulunmaz heraldee,zaten ben hiç biyerde öyle kullanılır diyede görmedim yanii suda demlenerek içiliyoo,,,,
Bi tatlı kaşığından biraz daha az koyup içtim söylediğim gibi :) Hiç acılık yoktu rahat içebildim yani tadı daha hafifti. Ama bu sefer de etkisini tam göstermez diye tam bi tatlı kaşığı koymayı düşünüyorum yine

canım bende tepeleme 1tatlı kaşığı koyuyorum ve acı olmuyoo,,şey dicektim acaba bardağınmı ufak:44:yok yani hani bazı bardaklar büyük bazıları küçük su bardağı oluyoda bilmem benimki bide orta boy yanii tam bi su bardağımı bilmiyorum:44:ama tadı gayet ii acı değil,,boşver acı olsada dediğim gibi burnunu tıkada iç hiç bişey olmuyoo,günde iki bardak içiyorum bennn bugün 5.günüm:64::64:

canım bende tepeleme 1tatlı kaşığı koyuyorum ve acı olmuyoo,,şey dicektim acaba bardağınmı ufak:44:yok yani hani bazı bardaklar büyük bazıları küçük su bardağı oluyoda bilmem benimki bide orta boy yanii tam bi su bardağımı bilmiyorum:44:ama tadı gayet ii acı değil,,boşver acı olsada dediğim gibi burnunu tıkada iç hiç bişey olmuyoo,günde iki bardak içiyorum bennn bugün 5.günüm:64::64:

Bardak normal yani su bardağıyla içiyorum boyu normal benimkininde :) Ama 2- 3 dk fazla tutunca da acı oluyomuş unutup fazladn bekletince aldım ağzımın payını :1: Senin dediğin gibi yapıyorum artık canım bi elimle burnumu kapatıyorum diğeriyle içme savaşı veriyorum :9: Öyle yada böyle içicem tabi alışırım elbet :D

:9::9::9:

Bardak normal yani su bardağıyla içiyorum boyu normal benimkininde :) Ama 2- 3 dk fazla tutunca da acı oluyomuş unutup fazladn bekletince aldım ağzımın payını :1: Senin dediğin gibi yapıyorum artık canım bi elimle burnumu kapatıyorum diğeriyle içme savaşı veriyorum :9: Öyle yada böyle içicem tabi alışırım elbet :D

:9::9::9:çok ii canım,,valla bendee uzun beklettiğim oldu unutuptaa 20dk beklettiğimi bilirim ama ne biliyim burnumu tıkadığımdan olsa sanırım hiçte acılık hissetmediim,bu arada burnunu tıkayarak değilde ben önce nefes almadan içiyorum yarısını burnumu tıkıyorum nefes alıyorum sonra yine nefes almadan içip sonra burnumu tıkıyorum,,çünkü içerken tıkadımmı yutarken kulaklarım açılıyo pıt pıt:9: çok rahatsız oluyorum anlıycan:16::16:

imkansııızz:52::52:gerçektendee içerken zati kötü tadı hayatta alıpta yutulunmaz heraldee,zaten ben hiç biyerde öyle kullanılır diyede görmedim yanii suda demlenerek içiliyoo,,,,

ama eczacıya sordu kadın.
kafam karıştı demleyip mi içicim direk su ile yutarak mı.:44:

Ben artık içmeyeceğim. İlaç kullanıyorum bir haftadır. akşamları iki tane vitamin içmem gerekiyor. Onları içtikten sonra hayıt içince midem bulanıyor.

o zaman bir de aktara sorayım. :)

canım aktara soracağın konu hayıtın yutulup yutulmadığı ise yutuluyor.ben yutarak kullnmıştım.burda bir yere yazmıştım ama.hatta benim kullandığım dönemde çok kişi yutarak kullanıyordu.bir de bu hayıtın kapsülü de var zaten.yutulmasında bir sakınca yok ki.:34:

canım aktara soracağın konu hayıtın yutulup yutulmadığı ise yutuluyor.ben yutarak kullnmıştım.burda bir yere yazmıştım ama.hatta benim kullandığım dönemde çok kişi yutarak kullanıyordu.bir de bu hayıtın kapsülü de var zaten.yutulmasında bir sakınca yok ki.:34:

işe yaradımı sende

Back