hepinize merhabalar.sitede yeniyim sayfalara bakındım biraz ama aradığım cevabı bulamadım.polikistik over var.ama mercimek tanesi büyüklüğünde .geçen yıl hormon değerlerime baktırmıştım.çok iyi hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam testosteron maksimum 70 iken benim 78 di. öyle çok fazla sınırı aşmış değilim. doktor bir problem yok dedi.ama göğüs çevremde, göbekte ve çene kısmında yoğun olmasa da kıllanma var. ve bu gittikçe artıyor.hayıt otunu tesadüfen buldum.
siz değerli hanımlara bu konuda bir kaç sorum olacak
1-bu sorunum için bu çayı içmem doğru mu?(adetlerim düzenli çünkü)
2- sadece bu çayı içmem yeterli mi yanında ekstrada başka bir ot kullanmama gerek var mı?
3- saç dökülmesine sebep oluyor mu?(saçlar seyrek çünkü)
4-ne kadar süre kullanmam gerekiyor haftada sadece 3 -4 kez içsem faydasını görürmüyüm?
şimdiden teşekkür ederim.
canım benim yapmayın bunu aktarlarda doğalı varken kapsül kullanmak hele de internetten sipariş vermek niye =(arkadaşlar ben bu hayıt kapsüllerinden kullanmaya başladım günde 3 sefer düzenli olarak iciyorum.. fakat gecen haberlerde zayıflama hapı yüzünden hayatını kaybeden genç kız haberini hepiniz görmüşsünüzdür. ben şimdi korkmaya başladım. kapsülleri bir internet sitesinden sipariş verdim. sağlık bakanlıgından izni var deniliyordu fakat yan etkisi olurmu olmazmı bilemiyorum. bu konu hakkında bilgisi yada fikri olan varmı. içmesemmi ben bu kapsülleri.
ilk 3 ay düzenli hayıt içtim ve ömrümde ilk defa sancısız adet gördüm, fayda buldum diye çok sevindim. sonra 3.cü ay simsiyah renkte adet gördüm ve bundan sonra 4 ay adet görmedim. 4 ay sonra dr ilaç verdi, adet görmem için. ilaçla adet olduktan sonra yine 2 3 aydır adet görmüyorum. teşhis: polikistikover. bu zaman diliminde soğan kürünü denedim en ufak bi faydası olmadı, hayıt tohumu çayı içtim yine de bi faydası olmadı. Bence bu sayfaya sadece şahsen deneyen arkadaşlar sonuçlarını yazarsa hepimiz için daha bilgilendirici olur, diğer türlü sadece deneyeceğim yazılıyor ama sonuçlar yazılmıyor, buda bize fikir vermiyor. son olarak Prof dr Faruk buyru'ya muayene oldum, hayıtı sordum, hiç karıştırma öyle şeyleri dedi. bilemiyorum tabi, fayda gören varsa yazsa ii olurdu
ilk 3 ay düzenli hayıt içtim ve ömrümde ilk defa sancısız adet gördüm, fayda buldum diye çok sevindim. sonra 3.cü ay simsiyah renkte adet gördüm ve bundan sonra 4 ay adet görmedim. 4 ay sonra dr ilaç verdi, adet görmem için. ilaçla adet olduktan sonra yine 2 3 aydır adet görmüyorum. teşhis: polikistikover. bu zaman diliminde soğan kürünü denedim en ufak bi faydası olmadı, hayıt tohumu çayı içtim yine de bi faydası olmadı. Bence bu sayfaya sadece şahsen deneyen arkadaşlar sonuçlarını yazarsa hepimiz için daha bilgilendirici olur, diğer türlü sadece deneyeceğim yazılıyor ama sonuçlar yazılmıyor, buda bize fikir vermiyor. son olarak Prof dr Faruk buyru'ya muayene oldum, hayıtı sordum, hiç karıştırma öyle şeyleri dedi. bilemiyorum tabi, fayda gören varsa yazsa ii olurdu
farketmez arkadaşım sertı yumsagı tazesı bayatı hayıt hayıttır umarım faydası olur of bende basladım 7 8 gundur ıcıyorum bıde ben ıçine maydanoz ve ısırganda katıyorum bunları ıctıkden 3 4 gun sonra kanlı bısekılde akıntım geldı sızce bu ne olabılır benım normal akıntım hıc eksık olmaz zatende o yuzden ne zaman yumurtladıgımı hıc bılemem 2 ay once bır defa adet olmamıstım ılacla oldum ondan sonra ılac kullanmadım ondan sonrakı ay ılacsız oldum bu ay da olmadım bı turlu düzen tutturamadık çocugumun olmamasından korkuyorum
kızlar bir şeye dikkatinizi çekmek isterim..sayfa başından beri her sayfa olmasada atlaya atlaya okudum..çok önceleri yazan biçok arkadas hayıtı kullanmış ve hamile kalmış şuan takvimleri var...demekki gerçekten hormonları düzenliyor.ben de sırf adetim düzene girsin diye başlıcam inş.3bucuk aydır olmuyorum tipik bir pkoyumşimdilik bebek tedavisinde degilim ama adetim çok geçti.önce doktora gidicem cuma günü bi baksın...ondan sonrada hayıta başlayacagım ..yanlız tohumunu daha önce lamıştım hala duruyor hatta içmedim düzenl..geçenlerde başka bir topicte,hayıt suyu kullananları okudum litrelik şişede satılıyormuş ben gördüm aktarda ama daha almadım..günde 3 kere içiliyor.çay bardagının 4de 1ini hayıt suyuyla üzerini de içme suyuyla tamamlayıp içiliyormuş...
evt bende okudum dün aldım ve başladım kk da okudum belki rastlamısındır 9 yılır anne olmayan bi arkadaşımız yazmış hayıt suyu arısütü polanei kapsülünü kullanmış ve allah bağışlasın 1 kızı olmuş dün okur okumaz eşime aldırdım denemekte yarar var
evt bende okudum dün aldım ve başladım kk da okudum belki rastlamısındır 9 yılır anne olmayan bi arkadaşımız yazmış hayıt suyu arısütü polanei kapsülünü kullanmış ve allah bağışlasın 1 kızı olmuş dün okur okumaz eşime aldırdım denemekte yarar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?