hayıt tohumunu ezmek daha faydalı yazıyor internette, ben karabiber çekme aleti aldım 10 liraya, her yerde var şefaf yada tahta görünümlü. karabiber öğütür gibi her kaynatma işleminde öğüttüm. havayla uzun süre temas ettiğinde faydası azalıyor gibi yazılar okumuştum. bir de düzenli kullanmalısınız, günde 2 kere en az 3 4 ay. çalışanlar için şöyle tavsiye verilmiş: eve gelince ve yatmadan önce birer bardak yani bi kaç saat arayla. Allah şifa ver
tavsiyen için tsk ederm canm alırım ozaman bi karabiber çekici.inanmak önemli belkide ama 10 günde etki etti diyenler varya bende hala bşyler yok ya moralm bozlyo artk.valla ne denediysem bişy cıkmyor ama pes etmycm tabi 3 4 ay devam etcem bakalm.bide hayıt iştahı falan açarmı benm iştahm cok arttı sürekli bşyler yiyesm gelyo üff. kilo verym diyordm hepten şişiyrm...
haklisin canim ya ben bu ay kullanmadigim sey kalmadi adetlenemedim 1 ayda hemen etkisini gormek te biraz mucize beklemek gibi ama goguslerim dokununca aciyor artik adetlenmek icin herseyi yaptim cunkuha adetlendim ha adetlencem gibi hissediyorum kac haftadirda goguslerim aciyor ama gelmiyor bu ay yumurtladim akintisi geldi ama adetim gelmiyor 1 hafta gec yumurtalamistim acaba bir hafta gec adet olacak olabilirmiyim gecen gun ucuz bir tane idrar testi aldim gebelik falan varmi diye yok cikti nedense teste guvendim yine adet olamadim dedim ama o kadar cok sey kullandimki hala gelmedi beni korkutan goguslerimin dokununca acimasi arada bir sanci girmesi suphe ediyor insan bazen ama olsa test mutlaka gosterirdi heralde umitlenmek istemedim kesinde yoktur ama yumurtladim bu ay adetlenmem lazim yani bir fikri olan varmi
mrb arkadaşlar öncelikle 35sevi35 arkadaşıma çok teşekkür ederim uzun zamandır foruma giremiyorum soruma cvp vermiş sağolsun.benim progesteron problemim vardı.vardı diyorum çünkü 15-20 gün ballı hayıt macunu kullandıktan sonra adetimin 4. günü doktora gittim her şey normale dönmüş(0.552 çıkmış).mucize gibi ben aylarca ilaç kullandım bir faydası olmadı.hayıta devam diyorum...
merhaba kızlar,öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin,güzel bebeklerimiz olsun inşallah.
Benim de hormonlarımda bozukluk var.LH 14 FSH 5 ve sanırım tam tersi olması gerekiyormuş.Adetlerim düzensiz genelde her ay adet oluyorum ama belli bi düzeni yok 30 günü de buluyor 33 günüde.Ve 3 yıllık evliyim bir kaç kere denemelerimiz oldu ancak olmadı.Çok istiyoruz bir bebeğimiz olsun.Bugün gidip aldım aktardan 100 gr. 4 tl.Bugün başlamak istiyorum.Ama aç karnınamı içmek gerekiyor.Bazı arkadaşlar tadı zehir gibi demiş benimde midem fazlasıyla hassas.
Çok ümitlendim birçok arkadasım hamile kalmış bu sayfada okudum.Çok uzatmadan soruma geleyim günde 2 sefer aç karnına ve bir bardak suya 1 tatlı kaşıgımı içmek gerekiyor arkadaslar???
Ben internetteki tariflerinde yarım çay kaşığı diye okudum. Ben 1 çay kaşığı katıyorum. Bir ara içmiştim adet sancılarım azalmıştı. Fakat ilaç kullanmaya başlamıştım ( ne için olduğunu hatırlamıyorum :)) midemi bulandırmıştı ikisi birlikte. Ben de bırakmıştım.
Ayrıca günde 1 bardak içmek bence daha yararlı olacaktır. Fazlası zarar verebilir.
arkadaşlar merhaba ben 25 yaşındayım ve hiçbir şey kullanmadan hiç bir zaman regl olamadım gecen sene bir macun keşfettim hayıt tohumlu civan perçemli diye furkan marka kesinlikle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?