- 18 Kasım 2012
- 31
- 2
Polikistik overe soğan suyunun fayda etmemesi gibi bir seçenek düşünemiyorum bile.O kadar inanıyorum o küre.İbrahim Adnan Saraçoğlunun tam tarifini uyguladım.Saniye bile geçirmeden dediği kadar kaynattım ve sadece iki ay onun dediği miktarda içtim.Bu işi 2009 da yaptım.O zamandan bu zamana reglim bir ay bile gecikmedi.Benim polikistik over teşhisimi bilen sürekli muayene olduğum doktora gittim tekrar muayene olmaya.Bir tane bile kist görünmüyordu.Artık polikistin yok dedi.Ondan sonra iki doktora daha muayene oldum.En yakın iki ay önce oldum.Yok kesinlikle yok.Ben eskiden ilaç kullanmazsam regl olamıyordum bile.Bir keresinde 10 ay beklemiştim sonunda olmayınca ilaç içip olmuştum.Ultrasonda kendimde görüyordum inci tanesi gibi dizilmiş kistleri.Ama soğan suyu küründen sonra hiç kalmadı.Tek söyleyebileceğim şey şu.soğan suyuyla ilgili çok değişik tarifler var.İbrahim Adnan Saraçoğlunun soğan suyu kürünü yapın ve aksatmadan tarife aynen sadık kalarak için.Klorsuz suya diyor musluktan alıp kaynatmayın.Kaynamış suya soğanı atın diyor kaynamadan atmayın.Aman ben bunu böyle yapayım demeyin.Tarife tam sadık kalın.O zaman işe yaramamasını düşünemiyorum.Kendi sitesinden aldığım tarifi ekliyorum
Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
En dikkat edilecek yerleri belirttim.Umarım fayda görürsünüz.Ayrıca bazı doktorlar alternatif tıptan hoşlanmaz.Doktorların her dediğine kesin gözüyle bakmayın.Yıllardır içlerinde yaşayan biri olarak diyeceğim tek şey bu
öncelikle ilginize teşekkür ederim. Daha önce bu siteye hayıt tohumu ve soğan kürünü şikayet etmiştim işe yaramadı diye... iki kürden de özür dilerim çünkü ben o satırları yazarken meğer hamileymişim:))) Allah'ıma çok şükür. Şimdi bu iki kürü merak edenler için neler olduğunu kısaca yazayım: polikistik var 6 ay doğumkontrol hapı kullan dedi doktor. kullanmadım. 3 ay fayda bulmadığımı sanarak sizinde tarifini verdiğiniz gibi titizlikle soğan kürü yaptım. bu sırada günde 2 kere 4 5 ay hayıt tohumu kaynattım. hayıtı pcos olduğumu bilmeden önce içmeye başlamıştım adet sancıları için. neyse, pcos olduğunu anlayınca haftada 2 kere 1er saat spora da katıldım çünkü hareket etmek hormonlara iyi geliyormuş. işte tamamen tedaviye şartlanmıştımki tesadüfen öğrendimki 2 aylık hamileymişim. Demekki bu 3ünden biri iyi geldi ama hangisi bilemiyorum. Allah herkese şifa versin.