arkadaşlar hayıt suyundan bende kullanmaya başladım adeti düzensizliğine iyi geliyormuş diye.bu sabah ilk kez içmeye başladım fakat felaket kötü bi tadı var bir yudum ancak içebildim.forumlara baya bakmıştım almadan kimse tadından söz etmemişti bende bu kadar kötü bi tadı olabileceğini hiç düşünmedim.mecitefendi hayıt suyu olarak aldım.benim aldığımdamı sorun var yoksa hayıt bitkisinin tadımı böle bilmiorum.bir kez daha içmeyi denicem suyu içemezsem hapını denerim artk
cnm bende aldım daha başlamadım kullanım şeklindeki gibimi içtn yoksa başka bi şekildemi?
1 çay bardağının1/4 çay bardağı hayıt suyu kalanını su ile tamamladım ama içemedim :)
inşallah sen içebilirsin fayda bulursun.senin bildiğin denediğin değişik bişey varsa lütfen paylaş içmek istiyorum ama içemiorum
aktardan mı aldın ?
Evet istanbulda sapphire avm merkezinde bir aktardan içinde bize iyi gelen herşey var tarçın bal çörek otu adaçayı hayıt civanperçemi ayrıca ben pcoluyumda mucizevi bir macun ya mutlaka dene derim
ben bu ay bu dediğini deniycem sende nasıl etkili oldu çok merak ediyorum
konuyu okuyan arkadaşlara selamlar.ben 2010 yılında evlendim.hiç korunmadım ve maalesef hamile kalmadım.2011 yılında fsh 13 çıktı ama bazı sorunlar nedeniyle doktora gitmye devam etmedim.yaklaşık 14 gündür hayıt tohumu içiyorum.(sabah akşam bir çay kaşığı hayıtı bir bardak suya atıp 10 dk bekletiyorum.)salı günü fsh testi yaptırdım ve 7 çıktı.ben çok fazla okudum bu sayfaları.moralinizi hiç bir zaman bozmayın diye paylaşmak istedim sizinle.umarım hamile olduğum haberinide verebilirim buradan.herkese iyi geceler.
bu arada ben tohum halinde aktardan aldım.rondoda ezmeye çalıştım.çok az parçalandı.ama kullandım o şekilde.bardakta demlendikten sonra süzdüm.bu kadar ayrıntılı yazıyorum ki çok aramıştım nasıl kullanayım diye ben.yardımcı olabilmşimdir umarım:)
arkadaşlar yokmu bu hayıt kapsülleri hakkında bir bilgisi fikri olan metobolizmayı düzeltelim derken ölmeyelim bide:18: bir doktora falanmı danışsam acaba zararlımıdır bunlar nerden bulucam dogru cevabı
ya arkdslar sacları dokulen varmı kullanıpta? bıde ben halen nasıl kullanacagımı anlamadım ezılmıo cunku bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?