konuyu okuyan arkadaşlara selamlar.ben 2010 yılında evlendim.hiç korunmadım ve maalesef hamile kalmadım.2011 yılında fsh 13 çıktı ama bazı sorunlar nedeniyle doktora gitmye devam etmedim.yaklaşık 14 gündür hayıt tohumu içiyorum.(sabah akşam bir çay kaşığı hayıtı bir bardak suya atıp 10 dk bekletiyorum.)salı günü fsh testi yaptırdım ve 7 çıktı.ben çok fazla okudum bu sayfaları.moralinizi hiç bir zaman bozmayın diye paylaşmak istedim sizinle.umarım hamile olduğum haberinide verebilirim buradan.herkese iyi geceler.
bu arada ben tohum halinde aktardan aldım.rondoda ezmeye çalıştım.çok az parçalandı.ama kullandım o şekilde.bardakta demlendikten sonra süzdüm.bu kadar ayrıntılı yazıyorum ki çok aramıştım nasıl kullanayım diye ben.yardımcı olabilmşimdir umarım:)
bu arada ben tohum halinde aktardan aldım.rondoda ezmeye çalıştım.çok az parçalandı.ama kullandım o şekilde.bardakta demlendikten sonra süzdüm.bu kadar ayrıntılı yazıyorum ki çok aramıştım nasıl kullanayım diye ben.yardımcı olabilmşimdir umarım:)