Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

akşam tv de haberleri izliyoruz tabii bir yığın kaza olmuş

benim en bayıldığım görüntüler böyle yemyeşil ağaçların üzerinde bembeyaz karlar

amnnnnn nasıl güzel görünüyor nasıl güzel bende seni kıskandım şimdi manzara süpermiş

bir tane de benim için iç şöyleee güzel bir kahve eşliğinde :nazar::nazar::nazar:

tamam içerim:)

internetten bakabilirsin gölbaşı mogan gölü

aslında her anne kendi çocuğunu kendi büyütmek ister
fakat yaşam şartları her gün ve günden güne kötüye gidiyor ha dersiniz benim ihtiyaçım yok dersen çalışma zaten ama ihtiyacımız var çalışmam gerkir dersen de eğer annen bu konuda sana yardım ederse çalış derim çocuğunu geleceği için

ha uyku dersen benım oğlum gerçi büyük 12 yaşında
ilk doğdu günden 9 ayına kadar geceleri hiç uyumadı doktor gece gündü ayrımı yapamıyor demişti gündüzleri de saat 11,00 gibi bir yatar da akşam 17,00 kadar flan tam 9 ay sürdü bende 6 aylıkken başlamıştım işe ne 10 aya girdik uyku düzenimiz normal oldu 10 aydan sonra geceleri hiç kalkmadı tabi her çocuk farklıdır ama zamanla uyku düzeni düzen girer canım

Canım sağol cevap verdiğin için şuan hem gece hem gündüz yğraşmak beni çok yoruyor işim rahat ama bende diyorum bi gece bir bakıcam düzelicek.gece gündüz ayrımını yapıyor ama geceleri ayılmadan uyanık vaziyette napıcamı şaşırdım inşdüzelir

Yağmur sağol tatlım
bizde babamla beraber birbirimize söyleniyoruz artık :KK52::KK52::KK52::KK52:

Genic bacım
hafta sonu sende bir saklıkent,tahtalı veya davraz yap bacım karlar güzelmiş

bakalım bizde bir değişiklik olmazsa pazar tahtalıya gitmeye karar verdik
ben gitmedim ama gidenler çok güzel diyorrrrrrrrr ne yapıp yapıp bu yıl gideceğim tahtalıya

canım sağol cevap verdiğin için şuan hem gece hem gündüz yğraşmak beni çok yoruyor işim rahat ama bende diyorum bi gece bir bakıcam düzelicek.gece gündüz ayrımını yapıyor ama geceleri ayılmadan uyanık vaziyette napıcamı şaşırdım inşdüzelir

düzelir düzelir canım hiç merak etme
doğduğundan bugune kadar bir bak hergün ufakta olsa değişikler olur bebişinin
allah sağlığını bozmasınnnnnnn

Yağmur sağol tatlım
bizde babamla beraber birbirimize söyleniyoruz artık :KK52::KK52::KK52::KK52:

Genic bacım
hafta sonu sende bir saklıkent,tahtalı veya davraz yap bacım karlar güzelmiş

bakalım bizde bir değişiklik olmazsa pazar tahtalıya gitmeye karar verdik
ben gitmedim ama gidenler çok güzel diyorrrrrrrrr ne yapıp yapıp bu yıl gideceğim tahtalıya

bizimde bu sene niyetimiz davraz. geçen sen kış başladı 2 hafta da bir saklıkente gittik.
akşam dedim eşime gidersek c.tesi gidelim pazar kalabalık olur bakalım bu c.tesi mesai var çalışacağım
haftaya kesin gideriz ama.

kız iyi fikir dur tahtalıya gidelim bizde :KK34::KK34::KK34:

ama benim koca bana sen gelme düşersin falan bir şey olur diyor haklı gerçi
olmazzzzzzzzzzzzzz bir kere gitmem lazım görmem lazım sonra canım falan çeker değil mi ?

bu arada c.tesi hava çok güzeldi sahilde ben yavaş yavaş 1 saat kadar yürüdüm
sonra banklarda oturdum bir saat kadar da kitap okudum baba oğul bisikletti, scooterdı
bindiler durdular hava da güneşli olunca d vitamini aldım birazcık :KK34::KK34:

naptın ankara havası aldın geldin o günde sordum görmedin sanırım hangi semtine geldin ?

görmemiştim ,bugun gördüm :KK1:

ailem etlikte oturuor ,ordaydım 3-4 gün , çok güzel geçti .cumartesi günü kuzenlerimle pub a gittik eglendik ,dışarıda lapa lapa kar yağıordu.. yankaraya bayılıyorum..

Ailem etlikte oturuor ,ordaydım 3-4 gün , çok güzel geçti .cumartesi günü kuzenlerimle pub a gittik eglendik ,dışarıda lapa lapa kar yağıordu.. Yankaraya bayılıyorum..

epey yagdı cumartsi günü yarın tekrar başlayacakmış
demek sende ankaralısın sevindim:KK55:

kızlar bugün yoğunluktan çok takılamıyorum ama ist raporunu vereyimm

hava gayet güzel kar topluyor herhâlde

kar yağmur yok :KK70:

ailem etlikte oturuor ,ordaydım 3-4 gün , çok güzel geçti .cumartesi günü kuzenlerimle pub a gittik eglendik ,dışarıda lapa lapa kar yağıordu.. yankaraya bayılıyorum..

pompisko bu arada annenlere hamilelik konusunu açtın mı?

merak ediyorum gelişmelerii

X