- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Allah razı olsun canım sen nasılsın canımselam canım allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsinn bebişiniiiiii
abimiz nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım sen nasılsın canımselam canım allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsinn bebişiniiiiii
Senin 6 yıl sonra mı oldu canım? Büyük oğlun kaç yaşında kiÇok normal ben ikinciyi beklediğim 6 yıl içinde ilk iki yıl relaks idim inşallah mucizen seninde gelecek arkadaşım
Allah bağışlasın arkadaşım hoşgeldinizBnm 10 aylık oğlum var ve butigim var binanın altında ama yinede çok zor hiç değilse kendi iş yerim olunca ewe çıkıyoruz isdedigim zaman çocuk küçük olunca çok zor
11 yaşında 5 yaşına korumayı bıraktımSenin 6 yıl sonra mı oldu canım? Büyük oğlun kaç yaşında ki
Zeyno dra gittin mi gecikme stres ve mevsimsel de olabilir annen haan kaç yaşında menepoza girmiş
Senin tüpten sonra normal oldu demi?11 yaşında 5 yaşına korumayı bıraktım
selam bende çalışan çocuklu anneyim.
aalh yrdımcımız olsun kuzumBenim en büyük korkum kyb vefatı sonrası bende kyvdenin kalici olması zor arkadaşım hasta olsalar elbet bakılır ama elleri ayakları tutarken bilemiyorum bende iki erkek annesiyim ben nasıl kyvde olacağım
selam bende çalışan çocuklu anneyim.
Benimkide herşey için meraklı sorar üstüne vazife olmazsa da karışma huyu yıllara göre azaldi ama hala kendisibe engel olamıyoraalh yrdımcımız olsun kuzum
valla dursun kalsın başımın üstünde yeri var
çok müdahale ediyo herşeye
şehir dışından ev alıp kacasım var
Devlet memurunun iki yıl ücretsiz izin hakkı var canım bende yeni öğrendim sskli olanlar için 6 ay içinmiş çok az niye haksızlık yapıyor devlet oda anne oda anneİki yıl izin miii ? Süperr valla 6 ayı zor veriyorlar bize. :/
Bizde de var yarım gün çalışma hakkı. Ben kullandım onu şimdi kaldırmış mi bilmiyorum 2017 de kullandım ardından 6 ay ücretsiz izine ayrildimDevlet memurunun iki yıl ücretsiz izin hakkı var canım bende yeni öğrendim sskli olanlar için 6 ay içinmiş çok az niye haksızlık yapıyor devlet oda anne oda anne
SSK lida sanırım yarım gün çalışma hakkı var bizde o ikinci çocukta 4 Ayla sınırlı