- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
seninde kutlu mutlu olsun canımmMerhaba hanımlar
hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum
hepimizin tüm annelerimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninde kutlu mutlu olsun canımmMerhaba hanımlar
hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum
MERHABA KIZLAR NABER
VALLAHİ ÖZLÜYORUM BEN SİZİ YAAA ESKİDEN MESAJDAN NE GÜZEL HABER ALIRDIK BİRBİRİMİZDENmerhaba canım nasılsınn
paşam nasılll
işler güçler ne alemde
baban annen nasıl olduu
VALLAHİ ÖZLÜYORUM BEN SİZİ YAAA ESKİDEN MESAJDAN NE GÜZEL HABER ALIRDIK BİRBİRİMİZDEN
İYİYİM ŞÜKÜR NE OLSUN CANIM YOĞUN
PAŞA İYİ DEVAMLI GEZSİN SİNEMAYA GİTSİN OKUL TATİL OLSUN ONUN DERDİNDE
ANNEM BABAM İYİ ŞÜKÜR KONTROLÜ ANNEMİN MAYIS SONUNDA BABAMIN HAZİRANDA ARTIK KONTROLLERE DÜŞTÜLER
SEN NASILSIN GÜZELİM OĞLUŞ NASIL
HAYAT NASIL GİDİYOR ANTALYAYA YAZ GELMİŞTİR ARTIK
merhaba canım
aman çocuklar girdi tatil moduna zatennnnnn heptennn
aman iyi maşşalh anneciğinle babanın iyi olmasına sevindimm
ben iyiyim canı ne olsun git gel oğlanda iyi tabi ergenliğimiz devam ediyorrr onları sorma gitsin çok zorrr çokk ergenlik
hayat bir ileri bir geri diyelim rabbim bugunleri aratmasınn spora gidiyorum 3 aydır hoş 2 yıldır bir fiil yürüş yapıyordum
biraz kaslar güçlesin diye sporla destekliyorum salondaaaa
evet yaz geldi ama bana da gelmediiiii
genic ve vefa84 izinli canım
geçen hafta genic düğünleri vardı
sen bura yaz ben yazarım arada etiketle bizi
eminim zordur canım ben bile oğluştaki gelişimi görüyorum ergen tavırları zaman zaman
maşallah sana canım yaa sağlıklı yaşam için elinden geleni yapıyorsun ben bu konuda mayesef çok tembelim
hastamısın niye sana yaz gelmedi canım
allah razı olsun allah ana ve babalarımıza sağlık versin
genic ailesinde kim evlendi hayırlı olsun
vefada iyi dinlenir inşallah
ölü sayfayı canlandırayım dedim
nasılsınız
sayfamısın sahibesi doğum yapmış sanırım tebrik ederim geçen watshapta fotosunda gördüm iki kuzunun fotosunu allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
iyiyim tatlım şükürler olsunselammm canımmm iyiyimm çok şükür sen nasılsın
aa maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah
iyiyim tatlım şükürler olsun
oğluş nasıl izin nasıl geçti canım ikinci sınıfa geçtiniz paşam neler yapıyor yaz tatilinde
oğluş iyi bayramda memleketteydik her gün denizdeydi
cuma günü futbol kursuna başlayacak bakalım dede ile geziyorlar bağ bahçede şimdilik
ağustosta 10 günlük bi tatilimiz var bakalım antalya taraflarda değerlendirmeyi düşünüyoruz
senin paşanın keyfi nasıll
ablaam, tsk. ederim canim, ellerinden oper onlarda, yarin son gun okul , tatile girecekler.OriginalNIKITA nasılsın canım çocuklar nasıl
iyi tatiller şimdiden paşalarıma.ablaam, tsk. ederim canim, ellerinden oper onlarda, yarin son gun okul , tatile girecekler.
siz nasilsiniz? ufaklik nasil?
ayy... annesinin eve gelmesini 4 gözle beklioduriyi tatiller şimdiden paşalarıma.
Bizde iyiyiz burda okullar kapandı bayram sonrası izin kullandık bu pazartesi göreve başladım canım
oğluşta iyi teyzesi evde canı sıkılıyor bakıcısı ile birlikte
izin kullandık canım eşimin tayin süreci var onun açıklanmasını bekliyoruzayy... annesinin eve gelmesini 4 gözle bekliodur
cocuklar oyle ablam yaa.. canlari sagolsunda..
tatil varmi?
hayirlisi olsun ablam, gönlünüzce olur insallahizin kullandık canım eşimin tayin süreci var onun açıklanmasını bekliyoruz