bu arada pompişko bugünde yokk
gamze de
merhaba güzel arkdaslarım ,size hemen olayları anlatıorum . cumartesi günü sinema bileti almıştım,eşimle avm nin icinde bulusacaktık.bende gec kaldım trafige takıldım .arabayıda dısarıya park ettim .saate bi baktım film baslamıs bie ,kostur kostur tam avm nin icine girdim .döner kapıya yaklasırken ,yanımda bi karı koca,kadın adama '' kızın boya bak '' dedi. demesiyle döner kapıdan gecerken ayagım kaydı,toparlamadım kalkamadım düstüm .düsünce kapı bir daha döndü ben icerdeyken.sonra kalktım .ama kasıklarımda bir sancı var anlamatam .o telasla dikkat edemedim , hemen filme girdik esimle, sadece salona girerken ,panda benim kasıklarımda agrı var, düstüm dedim .tmm gecer dedi. sinemadan cıktık,bir baktım ,ic camarım dahil tüm pantalonum dizlerime kadar sızmıs kan icindeyim .o kadar korktuk ki, hemen eve geldik ,camasırı degistirip doktora gidecektik ki ,benden parmak büyüklügünde parcalar gelmeye basladı. aglamaya basladım .hemen hast. gittik .doktor düsük tehlikesi var, bebk canlı ama acil igneler haplar verdi.hastanede yatttım, bu süre icinde bir sürü igne ,fitil,kan ,idrar testleri ,ultrason,serumlar haddi hesabı yoktu.
bugun sabah taburcu edildim ,raporda verdiler ,işe gitmicem ,ayaga kalkmıcam ,simdi kayınvalideme geldim ,burda uzanıorum.
ama bebek şu anda gayet ii dedi doktor,kıpır kıpr dedi,o yüzden mutluyum . tek kisilik odada kaldıgım icin eşim de ynımda refakatci olarak kaldı, moral verdi. insaallah bu son olur .
tabiii kızlar benim o süprizlerrrr,yılbasında söylemeler de yalan oldu,hast yatınca. herkeeeeesssin haberi var artık. annemlerde cok sevindi yaa, babam kızdı ,niye kendine dikkat etmiosun kızım diye. herkes mutluu, cikolatalar cicekler getirdiler.yani o aileye söyleme korkumdaa böylelikle bitti.