Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Öyle valla :))))

İddanın altı boş değil emin ol....

Alıntı yapamadım okudum yukarda yazılanları

Sizcede kızlar annelerinin kaderini mi yaşıyor dersiniz

bu günlerde düşünüyorum bu konuyu

anneminde çok zor bir hayatı vardı aynı şartlarda olmasa da benimde ondan kalır yanım yok galiba off offf dertlenmek yokkk zaten yağmuş yağıyor :KK53::KK53::KK53::KK53:

o zamanlar onların şartlarında zorluklar yaşamışlar. şimdi bizde günümüz koşullarına göre kendimizce zorluklar yaşıyoruz.
bizimki onların modern hali olabilir :KK37::KK37::KK37::KK37:

ay sağolun kızlarrrr

faceden herkes doğum günü kutlaması yapıooo

çok mutlu oldummm

kocacığım hariççç

faceden falan kutlamasın zaten. şahsen ben istemezdim dedim ya. kutlasa böyle olurdum:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

ama akşama da kutlamazsa o zaman sorarsın hesabını tatlı tatlı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

yağmurr

bu arada sen de lazer yaptırdım demiştin

renk açıcı krem kullanman gerektiğini söylemişler miydiii
cnm karıştırıyosun sanırım ben lazer yaptırmadım ama düşünüyorum
off canım ya annemlerde yılbaşından sonra gidiyor, aynı durum bizde de var tatlım çocuk kayınvalidemde kalacak hafta içi,bizde mecbur olduğumuzda orada kalacağız şu kış hayırlısı ile bi bitse
soguklar bir bitseydi bizdede işte aynı durum yavrum getir götür üşümesinde ben katlanırım
ahhh bu evlatlar herşey onlar için..
Kızlar düşünsenize bizim içinde annelerimiz nelere katlandı kim bilir
bu yüzden lütfen kendinizi üzmeyin olur mu ?
ahhh annelerimiz koca bir yandan kv bir yandan bebeler öbür yandan biz yine şanslıyız bide benim babamdan çok çekmiş annem.babannem lokum gibi kadındır halada altlı üstlü oturuyolar bir an kavga gürültü görmedim kendi annesi gibi sever.tabii babnnemin kızı yok bununda etkisi var 3 tane gelini var taparlar valla kvdelerine
öyle valla :))))

iddanın altı boş değil emin ol....

Alıntı yapamadım okudum yukarda yazılanları

sizcede kızlar annelerinin kaderini mi yaşıyor dersiniz

bu günlerde düşünüyorum bu konuyu

anneminde çok zor bir hayatı vardı aynı şartlarda olmasa da benimde ondan kalır yanım yok galiba off offf dertlenmek yokkk zaten yağmuş yağıyor :KK53::KK53::KK53::KK53:

evet ilk çocuk annenin kaderini yaşarmış rabbim hayırlı ömür versin hepimizin annesine babasına başımızdan eksik etmesin onları düşünüyorumda tek destekçim annem o olmasa ne yapardım.kime sızlanır kime aglardım kime başımı yaslardım

Allah yardımcınız olsun.

KV problemleri gerçekten çok zor.

Ben o yönden şanslıyım aslında ağzı var dili yok benimkiler....

ama kendi hakkımı da yemeyeyim bulmuşlar benim gibi gelini ee biraz kıymet bilsinler dimi ama :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bu arada bugün ikramiye günü bizde yılın en güzel günlerinden biri :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ikramiye mi :)

süper genice katılıyorum sonuna kadar:)

cnm karıştırıyosun sanırım ben lazer yaptırmadım ama düşünüyorum

soguklar bir bitseydi bizdede işte aynı durum yavrum getir götür üşümesinde ben katlanırım

ahhh annelerimiz koca bir yandan kv bir yandan bebeler öbür yandan biz yine şanslıyız bide benim babamdan çok çekmiş annem.babannem lokum gibi kadındır halada altlı üstlü oturuyolar bir an kavga gürültü görmedim kendi annesi gibi sever.tabii babnnemin kızı yok bununda etkisi var 3 tane gelini var taparlar valla kvdelerine

evet ilk çocuk annenin kaderini yaşarmış rabbim hayırlı ömür versin hepimizin annesine babasına başımızdan eksik etmesin onları düşünüyorumda tek destekçim annem o olmasa ne yapardım.kime sızlanır kime aglardım kime başımı yaslardım

anne gibi varmı yaaaa..

İnsan anne olduğunda daha da iyi anlıyor kıymetini...

her yerim kulunçç olmuşşşş maf oldumm,,,haftasonu annemide alıppp ılıcaya götürecerğimm,yine insanlık bende k.validemide çağıracağımmm gelmek isterse

Hiç gitmedim de ben merak ediyorum o sebepten yani :))))

Oğlumuda alırlarmı acep 7 yaşında bugün arayıp bir kaç yeri sorayım :)))

burda alıyorlar sıkıntı yok ama burası termal tesis gideceğimiz yer , ben oğluşu götürmeyeceğim çok hareketli kayar mayar düşer maşallah,,,şöyle havuzda doyasıya sıcacık yüzeyim

X