canm çok geçmiş olsunnnnnn
dikkat et kendine
anam bu havad da hasta olunmayacak gibi değil ki
aynen valla işe zor geldim bugün allahtan eşim bıraktı yol mol çekemzdim yoksa
belki ögleden sonra izin alır giderim
Herkese merhaba
günaydın tatlım geçmiş olsun çekilmez sanırım boğazlarında şişlik varsa,çok geçmiş olsun bende direniyorum hasta olmamak içingünaydınnnnnnn
hayırlı cumalar
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben nezle oldum
acep dişim çeklir mi
geçmiş olsun canım bol bol c vitmini ve bitki çayı yüklen hemenGünaydınnn kızzzzlaaaaaaaaarrrrrrr
hastayım ç0k fena sesim gitti gribimm
günaydın canımgunaydınnn hatunlarr, herkese gecmıs olsuuunnnn
gunaydın calıskan hatunlar....
ben galıba yıne usuttum,bogazım balon gıbıı,sesım cok komıkkk....
heryerım tutulmus durumda...
ogleden sonrası ıcın ızın aldım,adamcagız halımı gorunce hemen gıt ogleye kadar da kalma dedı,okadar yanı...
ogeleye kadar nasıl durucaamı dusunuyom....
neyse sız bana unutturuyonuz zamanı valla,bır bakıyorum saat 12:00.....
gunaydın calıskan hatunlar....
ben galıba yıne usuttum,bogazım balon gıbıı,sesım cok komıkkk....
heryerım tutulmus durumda...
ogleden sonrası ıcın ızın aldım,adamcagız halımı gorunce hemen gıt ogleye kadar da kalma dedı,okadar yanı...
ogeleye kadar nasıl durucaamı dusunuyom....
neyse sız bana unutturuyonuz zamanı valla,bır bakıyorum saat 12:00.....
kızlar genel olarak bir günaydın demek istiyorum
hasta ve hasta olmak üzere olan arkadaşlarım çoook geçmiş olsun
hemen iyileşmeye bakınn
ist bugün fena değil
eldivensiz gelebildim işee
yok ben okadar değilim
sanırım diş için antibiyotik kullanmıştım o biraz korudu gibi değilse bende kötü atlatırımmm
yahu bende bunu anlayamadım zaten,bende dıs ıçın antıbıyotık kullandım ama yınede koruyamadı benı...
bırazdan kbb doktoruna muayene olacam,ama bu antıbıyotık olayından bahsetsemmı bılmıyorum...
bu defa ıgne yazayım derse ne yapcam ben....
baskasına yaparken ıyıde ıs benım totoya gelınce sıkıyo bıraz....
boşve havayı falan
ne oldu akşammmmmm
anlatttttttttttttttt
ama iğne gerçekTen toplanmana daha çAbuk YARDIMCI OLUR BENCE
geçmişolsun bugün hasta kabul günü topicin vallahi ya,,eve gidince güzel istirahat et canım dinlenmeden geçmez.
ayy bu myheart gelseydı bı...
Dun hastalıgın verdıgı agrılar uyutmadı,hep aklıma myheart geldı....
Aksamda sıze ıyı aksamlar dıyemedım zaten....
Bu gun ogleden sonra sızde fazla takılmayın bence hem gozlerınızde bozuluuuuur....
KIZLARRRR
akşam eşimle telde atıştık,şimdide küsüz annemlerin yanında konuşuyoruz sadece.akşam kayınvalidemi aradım,kayınpeder ameliyat oldu bizde geçmiş olsuna gidilir 1gece hastanede kaldı ,hastaneye gidecektik eşim çok soğuk gitmeye gerek yok bir gün kalıp çıkacak dedi bizde tamam dedik, şimdi evde k.pederim,annemler gitmek istiyor biliyorumbişeyler alıp gidelim dediler çünkü,kayınvalidemi aradım gelemnize gerek yok baban yatıyor zaten büyük bir ameliyat değilmiş gerek yokmuş çocukda var üşümesin felan filan,eşimi aradım bana anasının lafını satıyor,kendileri görüşmüş karar verilmiş bizim oraya gitmeyeceğimize,ben görüştüm babamda öle diyo annemde deyince tepem attı,siz dedim hasta ziyaretinin kabulüne böle kendiniz mi karar veriyorsunuz dedim sinirlendim.
babama da bir gün öncesi eşim soruyor amcasının çarşıda dükkanı var,baba amcamın yanına gittin mi geldiğinizi haber vermeyi unuttum diyo(sanki haber vermek zorundayız),babamda gitmedim dedi eksiklendi,adamcağız dün çıkmış o soğukda otobüs nereye nasıl gidiyor bilmiyor yürümüş git gel 2 saat,yüzü soğuktan kıpkırmızı yanmışş gözleri öyle hasta olmuş,eşimin bir lafına amcayı ziyarete gidiyor babam düşünün yoldan gelen babam yani,kıyamadım bugün doktordan randevu aldım,ailesi sülalesi cinsler
evet bende izin alııcam
pztesine kalsın muhabbet bizsiz kaynatmayın
KIZLARRRR
akşam eşimle telde atıştık,şimdide küsüz annemlerin yanında konuşuyoruz sadece.akşam kayınvalidemi aradım,kayınpeder ameliyat oldu bizde geçmiş olsuna gidilir 1gece hastanede kaldı ,hastaneye gidecektik eşim çok soğuk gitmeye gerek yok bir gün kalıp çıkacak dedi bizde tamam dedik, şimdi evde k.pederim,annemler gitmek istiyor biliyorumbişeyler alıp gidelim dediler çünkü,kayınvalidemi aradım gelemnize gerek yok baban yatıyor zaten büyük bir ameliyat değilmiş gerek yokmuş çocukda var üşümesin felan filan,eşimi aradım bana anasının lafını satıyor,kendileri görüşmüş karar verilmiş bizim oraya gitmeyeceğimize,ben görüştüm babamda öle diyo annemde deyince tepem attı,siz dedim hasta ziyaretinin kabulüne böle kendiniz mi karar veriyorsunuz dedim sinirlendim.
babama da bir gün öncesi eşim soruyor amcasının çarşıda dükkanı var,baba amcamın yanına gittin mi geldiğinizi haber vermeyi unuttum diyo(sanki haber vermek zorundayız),babamda gitmedim dedi eksiklendi,adamcağız dün çıkmış o soğukda otobüs nereye nasıl gidiyor bilmiyor yürümüş git gel 2 saat,yüzü soğuktan kıpkırmızı yanmışş gözleri öyle hasta olmuş,eşimin bir lafına amcayı ziyarete gidiyor babam düşünün yoldan gelen babam yani,kıyamadım bugün doktordan randevu aldım,ailesi sülalesi cinsler