dun geceden berı kar yagıyor sekerım...
sabah dısarıya bır cıktım buzzzzzzzzzzz...
yollarda buzzz olmus,
hatta sabah arabayla ıse gelıyoken araba buzda kaydı ve kendı eksenımız etrafında 190 derece donduk zannımca...
olsun yıne de hersey cok guzel...
buraya da bır suru gebe gelmıs...
rutın takıplerını yaptıracaklarmış...
yahu her taraf buzlu sancınız yoksa 2-3 gun bekleseydınız dedım....
ıyı cesaret vallla....
bizim bina 30 katlı biz 20. Kattayızz
rüzgar sesi felaket derecede az kaldı uçucam kızlar
yanımdaki arkadaş da geldi :)
teker teker düşüyoruzzz
kızlar dün akşam kaza yaptım.. niye gülüyorum... anlatayım...
çok uykusuzum diye eşim tedirgin olmuş. işten çıkış saatime yakın işyerimin önüne gelmiş güye bana eskort yapacak:)
tabi bende o dalgınlıkla ne plakaya baktım nede önümü görecek halim yoktu.
neyse çıktım yola gidiyorum o an ne oldu farketmedim güüümmm diye bir ses. ben öndeki araca çarptım. araçtan inmeden hemen telefona sarıldımki eşimi arıycam. bide ne göreyim öndeki araç eşimmiş:))))))))))))))))
onun arabasında pek bişey yok ama benimki haşat olmuş durumda:))) nasıl korktuysam eşim çık arabadan diyor ama ben hala onun olduğunu anlamadan ha bire telefonu çaldırıyorum...
uykusuzluk yorgunluk sen nelere kadirsiiinnn.:)))
bu gün servise talim ettim. araba ne zaman çıkar bilmiyorum.
sizleride çok özledim. bir süre daha sanırım bu yoğunlukta olucam. gece kızıma annem baktı biraz uyudum şükür.
canım zaten sen cezanın en iyisini vermişsin maşallah,birde arkadaşlarının yanında mahcup edeceksin bu biraz çocuğa ağır gelmesin ögretmenininde fikrini al derim bence,
kızlar bizim kadro tamamlandı :)
onun için yoğunlaştımmm
sen bize yükselten mi bakıyonnnnnnnnnnn
yasemıncım,
bana kalırsa yarın okula gıt okul kapısında vazgecmıssın gıbı yap...
Yanı oglun bır daha yapmayacagına soz vermelı ancak o sekılde...
günaydınnnn hatunlarrr
Boemmm antepe bir günde kış geldi yaaaaa :2::2:
Bende işe gelirken arabayla ,hafif bir yokuş vardı ,çıkar sandım araç ,yarısında kaymaya basladı ,sürmeye calışıorum patinaj cekior arac ,2-3 kişi geldide aracı bir yere koyduk ,ordan sonra tabana kuvvet :)
aman dikkat
tabana kuvvet derken aman mazallah
aman dikkat
tabana kuvvet derken aman mazallah
ne güsel bu gün topik de herkes tam kadro gamze hariç
her zmanki ankara esprisini yapim bende
ankaraya 3g geldi gar,gış,gıyamet
saol canım,bu havalarda toplu tasıma araclarını kullanmak en hayırlısı galıba...
sen bize yükselten mi bakıyonnnnnnnnnnn
kızlar bizim kadro tamamlandı :)
onun için yoğunlaştımmm
öğretmenle konuşacağım
olmazsa gidecem kapıyaaaaaa
o kapıyı kafasında kıracam az kaldı :2::2:
evet hamile arkadaşlar çok dikkat
1 buz parçasına bakar düşüşünüzz :)
kıyamam ona canım bir dr götürseniz tamam anladım psikolojik ama çocuk kaç gündür helak oldu.
amin canım kayısı incir var yiyor,ılık süt içirdim bol şekerli ama yok yapamıyor kabız değil tuttuğü için oluyor kabızoluyor sanırım,internetten video izlettim tuvalet yapan çocukları görsün diye ama yokk YAPMADIgunaydın canım,rabbım yardımcın olsun...
bellıkı kabızlıkta olmus kendını tutmaktan...
bu donemde en yaygın gorulen sıkıntı kabızlık zaten...
pekı kuru kayısı,kuru ıncır falan yedırsen tutamaz belkı....
bır ıkı altına kacırır ama oyun arkadası tuvalete yaparsa oda yapar....
ılk ıs kabızlık sorununu cozmelısın bence canım...
sımdı ıslerı bıtırmelıyım,eve gıdıp temızlık yapıp,yemegımı yetıstırmelıyım taskalalarını bır yana bırakın,
kapayın gozunuzu...harıka bır kar manzarası var dıyelım onunuzde,
elınızde sıcak cıkolatanız,yavas yavas yudumlarken hangı sarkı kulagınızda olsun ısterdınız...?
Doktora götürdük o zaten psikiyatriyi önerdi ,doktor şurup verdi onunda pek etkisi olmadı kabızlık durumuna,lavman yapıldı 2 kezz ilkinde evet kabızdı ama 2.lavman 1 hafta sonra yani cumartesi gecesi yaptık kabız değildi tutmasa yapacak tuvaletini,akşam yarım saat oturma pozisyonunda durduk tuvalette yok yapamadı,korkuyorum zor geliyor anne diyor yavrum, ödül aldım doktorun tavsiyelerini yaptım yok yapmadı şimdi aradım yine yapamamışş
amin canım kayısı incir var yiyor,ılık süt içirdim bol şekerli ama yok yapamıyor kabız değil tuttuğü için oluyor kabızoluyor sanırım,internetten video izlettim tuvalet yapan çocukları görsün diye ama yokk YAPMADI