Haydi yürüyelimmm

dün 1 saat yürüyüş 15 dakika pilates 10 dakika da dans :)

harikasin canim benim tam gaz devam

slm kızlar
bende bugün 1 saatten fazla yürüdüm :)
arada platesde yapıyorum şimdi bi düzenim otursa 3 gün yürüyüş 2-3 gün plates yapıcam :)
yürüyünce çok rahat kilo veriyorum

bende varım kızlarrrrr bu arada merhaba herkese

kizlarr aramiza hoşgeldiniz

duzenimizi oturtalim ve her paylasim yapalim olur mu ne dersiniz ?

her gun paylasim yapabilecek kimler var ??

harikasin canim benim tam gaz devam

kizlarr aramiza hoşgeldiniz

duzenimizi oturtalim ve her paylasim yapalim olur mu ne dersiniz ?

her gun paylasim yapabilecek kimler var ??

hoş bulduk
cnm ben yürüyüş yaptıım günler yazayım...onun dışında bazen giremiyorum yorgunluktan

Ben bugün 25 dakika yürüme koşma karışık yaptım toplam 2 km, sonrasında da 1.5 saat ağırlık çalıştım. Gurur duyuyorum kendimle Elimden geldiğince bildirim yaparım ben, ama yoğun olduğum günler oluyor, onlarda beni affedin

hoş bulduk
cnm ben yürüyüş yaptıım günler yazayım...onun dışında bazen giremiyorum yorgunluktan

ouu kizlar siz baya azimli ciktiniZ harikaa

peki spor yaptikca yazin o zaman e aradada ugrayin ama

18 şubat = 1 saat tempolu yuruyus :) 15 dakıka pılates 10 dakıka dans :)

bende varım kızlarrrrr bu arada merhaba herkese

melike_ecesucum dün spor yaptınmı listeye eklicem

gurur duy tabiki hakkındır helal
18 şubat = 1 saat tempolu yuruyus :) 15 dakıka pılates 10 dakıka dans :)

gayet iyi bu grup baya iyi yaa

Kızlar Selam

Düne ait spor faaliyetlerimiz aşağıda yer alıyor. Eklemek isteyen olursa gün içinde yazsın lütfen.
Haftaya pazartesi gününe kadar bildirim yapan yapmayana göre liste çıkartıp devam edeceğiz.

Hergün bildirim yapamayan elbete olacaktır ancak en azından 2 günde bir bildirim yapalım

Amacımız birbirimize destek vererek spora itmek.

KK Üyeleri

zynpkc : 20 dk pilates,30 dk yürüyüş
aysema : -
cemre25: -
geoshuh: -
ipek2700: -
ysfmir : -
ilktan : -
syldz :1 saat tempolu yuruyus, 15 dakıka pılates 10 dakıka dans
kremsokola : 25 dk koşmayürüme,1.5 ağırlık çalışma
pofu 1 saat yürüyüş
melike_ecesuu -

günaydıın hatunlarrr
dünkü yürüyüşün ardından sabah dayak yemiş gibi uyandım hala daha sırtım kollarım bacaklarım ağrıyorrr
sabah yürüyüş yapmadım ders çalışmam lazım onun için akşama bıraktım egzersizlerimi :)
akşam yaptıktan sonra yazarım
leslie ile 4 mile fast vardı yanlış hatırlamıyorsam onu yaparım büyük ihtimal 51 dakkaya denk geliyor
1 gün için yeterli bence :)

Merhaba herkese! Bugün sabahtan 20dk pilates yaptım, başka da bir şey yapamam herhalde akşam dışarıda olacağım. Mari Winsor pilatesi yapıyorum internette de videosu var herkese tavsiye ederim, alt vücudu çok güzel çalıştırıyor. Alıştıkça ordaki hareketleri 20 tekrara çıkardım sonradan da 1'er kiloluk bilek ağırlıklarıyla yapmaya başladım. Umarım siz de memnun kalırsınız.

artık bende hemm yürüyüşe hemde pilatese başlamak istiyorummmm en kısa zamanda bende aranızda olacam inşallah

Ben de dün kü yürüyüşümü listeye ekledim, bugün henüz yapmadım bişey, bu arada küçülen aydayız yani büyüyen aya göre daha çabuk kilo verebiliyormuşuz, kozmik bakım sitesinden bu bilgi, boş durmak yok :)

KK Üyeleri
zynpkc : 20 dk pilates,30 dk yürüyüş
aysema : -1 saat yürüyüş
cemre25: -
geoshuh: -
ipek2700: -
ysfmir : -
ilktan : -
syldz :1 saat tempolu yuruyus, 15 dakıka pılates 10 dakıka dans
kremsokola : 25 dk koşmayürüme,1.5 ağırlık çalışma
pofu 1 saat yürüyüş
melike_ecesuu -

tatlım leslie 4 mile..... bugünmü dün mü hangi üne aittir ??

teşekkürler tatlımmm

artık bende hemm yürüyüşe hemde pilatese başlamak istiyorummmm en kısa zamanda bende aranızda olacam inşallah

tabiki bekleriz canım fazla bekleme ama =)

tamam canım ayrıca tavsiyenede uygun bir zamanda bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…