Haydi yürüyelimmm

Yürücem de hep aynı şarkıları dinlemekten sıkıldım gaz verici şarkılar arıyorum

Ben bugün hava güzelken temizlik yaptım, yürüyüş yapamadım. Düzce de oturuyorum bu arada

ahahaaa o dahada guzell :) duzceye gelmistik gecen agustos ve cok sevmistim

Yürücem de hep aynı şarkıları dinlemekten sıkıldım gaz verici şarkılar arıyorum

suan mobilden giriyorum yarin sana pcden bi suru sarki yapabilirim )

Süper olur valla

1 saat 15 dk da yürüdüm

ouuu güzel bir zaman tebrikler.

he heyt tam tamına 2 saat yürüdüm, tempolu sayılmaz ama yavaş da yürümem zaten sonraaa naptım biliyor musunuz gülben de zumba yapıyorlardı ben de yaptım 15 dk falan :) 1 saatte 600-700 kalori yaktırıyormuş, artık zumba da yapıcam ben

haa bu arada biraz dinleneyim bir de pazara gideceğim o da gidiş geliş en az 40 dk, bir de pazarın içinde yürüyüncee kendi rekorumu kırcam, hava da güzel bi coştum ben

haa bu arada biraz dinleneyim bir de pazara gideceğim o da gidiş geliş en az 40 dk, bir de pazarın içinde yürüyüncee kendi rekorumu kırcam, hava da güzel bi coştum ben

ohhhh ne güzell yavvvv sevindim senin adına benimde akşam yürüyüşüm var ama tempolu olacakk =)))

haydi birki birki birki

Kızlar Günaydınnn

Dün yürüyüşe çıkamadım eşim grip yolundaydı onunla ilgilendimmm

sizde ne var ne yok

leslie ile 3 mile + 30 squat yaptm cnm .. squat ı oneririm ama zorladı baya yenı basladım squata da

harika :) bende sabahları yapabileceğim bir spor istiyorum akşamlarıda 2 günde bir yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…