Haydi yürüyelimmm

merhaba bende varım..:KK3:
hafta içi hergün dışarda yürüyorum....
müzikler için teşekkürler..:) dışarıda müzk dinlemiyorum evde koşu bandında yürürsem dinleyebiliyorum..:KK76:
dışarda sesleri duymam gerek yoksa huzursuz oluyorum..:KK52:

Allah şifa versin. Ben bugün yarım saat yürüdüm, hiç yoktan iyidir :KK50:

sagol canim benim

merhaba bende varım..:KK3:
hafta içi hergün dışarda yürüyorum....
müzikler için teşekkürler..:) dışarıda müzk dinlemiyorum evde koşu bandında yürürsem dinleyebiliyorum..:KK76:
dışarda sesleri duymam gerek yoksa huzursuz oluyorum..:KK52:

merhabaaaa hozgeldin aramizaa simdilik duzenli paylasimimiz yok ama paylasim olursa daha ii olur biebirimize destek vermeliyizz

bu arada sokaktaki sesleri duymayinca bende huzursu oluyorum hatta kulaklik varsa sanki disarida bi cok sey oluyor ama ben duymuyormuaum gibi hissediyorum:KK1::KK1:

ama yinede her sekilde muzik dinlemeye bayiliyorum

kizlarr bugum yuruyus yapmadim ama 4 saat ev temizligi yaptim

az sonrada mekik cekcem

kismetse yarin sabah pilatese baaliyorum evde kendimmm:KK1:

hayırlı olsn cnm bende leslie ile 3 mil yaptm bugun. squat da oneririm ama benı cok zorladı 50 squat yaptm :///

kizlarr bugum yuruyus yapmadim ama 4 saat ev temizligi yaptim

az sonrada mekik cekcem

kismetse yarin sabah pilatese baaliyorum evde kendimmm:KK1:

Merhabalarrrrrrrrrrrrrr,

Ben de varııııııımmmm :KK52:

Dün yarım saat ile başladım, bu akşam tam 1 saat yürüyeceğim.

Tavsiyeleriniz varsa eğer, bekliyorum.

Gelişmelerle ilgili ben de sizleri bilgilendiriyor olacağımmmmmmm :KK76:

Merhabalarrrrrrrrrrrrrr,

Ben de varııııııımmmm :KK52:

Dün yarım saat ile başladım, bu akşam tam 1 saat yürüyeceğim.

Tavsiyeleriniz varsa eğer, bekliyorum.

Gelişmelerle ilgili ben de sizleri bilgilendiriyor olacağımmmmmmm :KK76:

hoşgeldiinnn ilktancımm nasıl tanıdık geldin sen şimdi bana :KK1::KK1::KK1::KK1:

Hadi bakalım başlayalaım o zaman ne kadar spor o kadar hayat var :KK34::KK34:

merhaba kızlarrr bende varım :) düzenli olarak yürüyüş yapıyordum bu ara asmıştım bugun bir saat yürüdüm :) 15 dakıka pilates yaptım :) yarın yürüyüşe devam ! :):KK9:

merhaba kızlarrr bende varım :) düzenli olarak yürüyüş yapıyordum bu ara asmıştım bugun bir saat yürüdüm :) 15 dakıka pilates yaptım :) yarın yürüyüşe devam ! :):KK9:

Aramıza hoigeldin syldz =)) Listeme yazıyorum senide :KK34:

Bende pilatese başladım aynı zamanda yürüyüş. Ama pilateste su 1 haftayı atlatmalıyım diye düşünüyorum.

Kızlar Merhabaaa

Dün sabah 1 saat ve akşam yarım saat olmak üzere toplam 1.5 saat pilates yaptım.

Bu arada sayımız 7 oldu bir çizelge hazırlıcam ve hem herkese özel olarak gönderiyor olcam hemde burada paylaşıyor olcam.

Bu çizelge üzerinden herkes hergün spor faaliyetini bildiriyor olcak. Bizlerde buna göre birbirmize yorum yapabilir yapılan spor hk bilgimiz

varsa bunları paylaşıyor olabiliriz. (internetten alıntılarda olabilir )

Kendinize cici davranınn öpüldünüzz
:KK34::KK34::KK58::KK58:

Son düzenleme:
Merhaba Kızlarrr

Aşağıdaki şekilde çizelge hazırladım .

Her gün sabah yada gün içinde bir gün öncesinin spor aktivitelerini paylaşıyor olacagız.

Kimler burada ise lütfen dün yaptığı spor var ise ekleyip gönderebilir mi ? ( aşağıdaki görsel üzerinden göndermek zorunlu değildir. Konuya cevap ver kısmından yazmanızda yeterlidir )

spor yapılmadı ise - (çizgi ) yapması yeterlidir.

Hadi kızlar dökülelim

:KK9::KK9::KK9::KK9:

KK Üyeleri Yapılan Spor Yapılan Süre Açıklama

zynpkc
Pilates 01.30 saat Sabah 1 saat, Akşam 30 dk
aysema
cemre25
geoshuh
ipek2700
ysfmir
ilktan
syldz

Son düzenleme:
Merhaba, ben de bir süredir spor yapanların uğradığı bir gruba katılmak istiyordum. Yaklaşık 1 senedir düzenli spor yapıyorum. P90 ile başladım, kendi fitness antremanlarımla devam ettim. Sonradan spor salonuna üye oldum sonra yoğunluktan bıraktım, bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum. Oldukça iyi kilo verip incelmemin yanında kondisyonum da arttı, ki bundan çok çok memnunum. Aranıza katılmaktan çok memnun olurum :KK16: Dün pek bişey yapamadım, 20 jump squat, 30 squat ve 40 leg lift yaptım, hepsini 10 dakika fitness olarak özetleyebiliriz sanırım.

Merhaba, ben de bir süredir spor yapanların uğradığı bir gruba katılmak istiyordum. Yaklaşık 1 senedir düzenli spor yapıyorum. P90 ile başladım, kendi fitness antremanlarımla devam ettim. Sonradan spor salonuna üye oldum sonra yoğunluktan bıraktım, bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum. Oldukça iyi kilo verip incelmemin yanında kondisyonum da arttı, ki bundan çok çok memnunum. Aranıza katılmaktan çok memnun olurum :KK16: Dün pek bişey yapamadım, 20 jump squat, 30 squat ve 40 leg lift yaptım, hepsini 10 dakika fitness olarak özetleyebiliriz sanırım.

aramıza hoşgeldin canımm. Bizde seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. hemen ekliyorum senide

KK Üyeleri

zynpkc :
Toplam 1.30 saat Pilates
aysema
cemre25
geoshuh
ipek2700
ysfmir
ilktan
syldz
kremsokola :
20 jump squat,
30 squat ,40 leg lift toplam 10dk

slm kızlar
bende bugün 1 saatten fazla yürüdüm :)
arada platesde yapıyorum şimdi bi düzenim otursa 3 gün yürüyüş 2-3 gün plates yapıcam :)
yürüyünce çok rahat kilo veriyorum

X