- 20 Mart 2012
- 960
- 1.038
Allah şifa versin. Ben bugün yarım saat yürüdüm, hiç yoktan iyidirKızlar Günaydınnn
Dün yürüyüşe çıkamadım eşim grip yolundaydı onunla ilgilendimmm
sizde ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin. Ben bugün yarım saat yürüdüm, hiç yoktan iyidirKızlar Günaydınnn
Dün yürüyüşe çıkamadım eşim grip yolundaydı onunla ilgilendimmm
sizde ne var ne yok
Allah şifa versin. Ben bugün yarım saat yürüdüm, hiç yoktan iyidir
merhaba bende varım..
hafta içi hergün dışarda yürüyorum....
müzikler için teşekkürler..:) dışarıda müzk dinlemiyorum evde koşu bandında yürürsem dinleyebiliyorum..
dışarda sesleri duymam gerek yoksa huzursuz oluyorum..
kizlarr bugum yuruyus yapmadim ama 4 saat ev temizligi yaptim
az sonrada mekik cekcem
kismetse yarin sabah pilatese baaliyorum evde kendimmm
hayırlı olsn cnm bende leslie ile 3 mil yaptm bugun. squat da oneririm ama benı cok zorladı 50 squat yaptm :///
Merhabalarrrrrrrrrrrrrr,
Ben de varııııııımmmm
Dün yarım saat ile başladım, bu akşam tam 1 saat yürüyeceğim.
Tavsiyeleriniz varsa eğer, bekliyorum.
Gelişmelerle ilgili ben de sizleri bilgilendiriyor olacağımmmmmmm
hoşgeldiinnn ilktancımm nasıl tanıdık geldin sen şimdi bana
Hadi bakalım başlayalaım o zaman ne kadar spor o kadar hayat var
Hemen sol tarafındayım bebeğiimmmmmm
Gül cemalini çevir de bir bak hele ''Selam'' de
Öpüldünnnnnnnn.
merhaba kızlarrr bende varım :) düzenli olarak yürüyüş yapıyordum bu ara asmıştım bugun bir saat yürüdüm :) 15 dakıka pilates yaptım :) yarın yürüyüşe devam ! :)
Merhaba, ben de bir süredir spor yapanların uğradığı bir gruba katılmak istiyordum. Yaklaşık 1 senedir düzenli spor yapıyorum. P90 ile başladım, kendi fitness antremanlarımla devam ettim. Sonradan spor salonuna üye oldum sonra yoğunluktan bıraktım, bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum. Oldukça iyi kilo verip incelmemin yanında kondisyonum da arttı, ki bundan çok çok memnunum. Aranıza katılmaktan çok memnun olurum Dün pek bişey yapamadım, 20 jump squat, 30 squat ve 40 leg lift yaptım, hepsini 10 dakika fitness olarak özetleyebiliriz sanırım.