Haydi yürüyelimmm

İnşallah almam valla bütün çabalar onun için :KK1: Bi arkadaş daha sormuştu onu forumda, yağ oranını azaltınca iç bacak da basen de gidiyor ama işte uzun bir süreç. Bir de oraları toparlayacak sporlar yapmak şart, pilates olur, ağırlık olur, brazil butt lift falan olur... Ben ilk başladığımda baya sapıtmıştım günde 1.5 saat cardio, yarım saat ağırlık, toplam 2 saat falan spor yapıyordum. O kadar da abartmamak lazım, çünkü dediğim gibi ne yaparsan yap bu bir süreç, hemen olmuyor yani :KK50:

ona bende inanıyorum belki kilodan kaybediyorsun ama vucüt şekli için bir süreç var.

Yağ oranını nasıl düşürüyorsun peki

ona bende inanıyorum belki kilodan kaybediyorsun ama vucüt şekli için bir süreç var.

Yağ oranını nasıl düşürüyorsun peki

Beslenme ve cardio ile. Birini bile ihmal etsen sonuç pek istediğin gibi olmaz. Beslenmeden kastım düşük kalori değil, proteince zengin karbonhidrat açısından zayıf bir beslenme programı. Sana bir günümden örnek verirsem;

Sabah:
2 yumurta ve 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesinden yapılmış omlet, yağ yok
2 dilim hindi füme
50-60 gram kadar light beyaz peynir

Öğlen: (Doğrusu pek acıkmıyorum)
2 bardak light sütlü kahve
1 avuç ceviz
20-30 gram light beyaz peynir

Akşam (spor günü değilse):
1 ızgara çipura (600 gr civarı, büyüklerden yani)
ton balıklı salata, 1 kaşık zeytinyağı ve bol limonlu,
Haşlanmış karnıbahar brokoli

Akşam (spor günüyse):
400 gr tavuk ızgara
400 gram köfte
Sebze sote
200 gram yağsız yoğurt
Mantar sote
Kısır, bulgur pilavı vs gibi güzel bir karbonhidrat

Spordan sonra genelde dışarıda yediğim için bu kadar çeşitli oluyor, hepsini tek bir öğünde yiyorum tabi :KK1: Her zaman bu kadar mükemmel olmuyor elbette, bazen kendim az şekerli bir kurabiye yapıp günde 1 tane falan ondan yiyorum. Çok nadir meyve yiyorum o da üzüm ya da portakal oluyor, akşam tüketiyorum. Bazı sabahlar da (gene nadir olarak) light sütlü müsli yiyorum. Ama beslenmem üç aşağı beş yukarı böyle... Baya uzun oldu, umarım yardımcı olur :KK1:

Cardioyu da yazayım tam olsun. P90, brazil butt lift gibi programların cardiosu da var yarım saat falan, onları da yapabilirsin tabi. Koşu bandında da önce 3 eğimle ve 4 hızla 1.5 dakika ısınıyorum. Sonra aynı eğimde 9 hızla 1 dakika koşuyorum, 2 dakika 5 hızla yürüyorum. Sonra 30 sn 10 hızla koşup, 2 dakika 5.5 hızla yürüyorum. 40dk'ya tamamlanana kadar da 10 ve 5.5 hızla olana devam ediyorum. Son 3-4 dakika eğimi iyice arttırıp 9 falan yapıyorum. Cardio çalışmam da bu şekilde. Haftada 3 gün falan bunu yapmaya çalışıyorum.

Beslenme ve cardio ile. Birini bile ihmal etsen sonuç pek istediğin gibi olmaz. Beslenmeden kastım düşük kalori değil, proteince zengin karbonhidrat açısından zayıf bir beslenme programı. Sana bir günümden örnek verirsem;

Sabah:
2 yumurta ve 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesinden yapılmış omlet, yağ yok
2 dilim hindi füme
50-60 gram kadar light beyaz peynir

Öğlen: (Doğrusu pek acıkmıyorum)
2 bardak light sütlü kahve
1 avuç ceviz
20-30 gram light beyaz peynir

Akşam (spor günü değilse):
1 ızgara çipura (600 gr civarı, büyüklerden yani)
ton balıklı salata, 1 kaşık zeytinyağı ve bol limonlu,
Haşlanmış karnıbahar brokoli

Akşam (spor günüyse):
400 gr tavuk ızgara
400 gram köfte
Sebze sote
200 gram yağsız yoğurt
Mantar sote
Kısır, bulgur pilavı vs gibi güzel bir karbonhidrat

Spordan sonra genelde dışarıda yediğim için bu kadar çeşitli oluyor, hepsini tek bir öğünde yiyorum tabi :KK1: Her zaman bu kadar mükemmel olmuyor elbette, bazen kendim az şekerli bir kurabiye yapıp günde 1 tane falan ondan yiyorum. Çok nadir meyve yiyorum o da üzüm ya da portakal oluyor, akşam tüketiyorum. Bazı sabahlar da (gene nadir olarak) light sütlü müsli yiyorum. Ama beslenmem üç aşağı beş yukarı böyle... Baya uzun oldu, umarım yardımcı olur :KK1:

akşamları durumuna göre ayırırsak sen bunları 1 gündemi yiyorsunnn ay cok fazlaaa

yaa ben çalışıyorum bu nedenle öğle yemeğimi seçemiyorum akşam ise yemek saati 9u buluyor o nedenle biraz bahtsızım

Cardioyu da yazayım tam olsun. P90, brazil butt lift gibi programların cardiosu da var yarım saat falan, onları da yapabilirsin tabi. Koşu bandında da önce 3 eğimle ve 4 hızla 1.5 dakika ısınıyorum. Sonra aynı eğimde 9 hızla 1 dakika koşuyorum, 2 dakika 5 hızla yürüyorum. Sonra 30 sn 10 hızla koşup, 2 dakika 5.5 hızla yürüyorum. 40dk'ya tamamlanana kadar da 10 ve 5.5 hızla olana devam ediyorum. Son 3-4 dakika eğimi iyice arttırıp 9 falan yapıyorum. Cardio çalışmam da bu şekilde. Haftada 3 gün falan bunu yapmaya çalışıyorum.

koşu bandım yok nedeni ise dışarıda yürüyüş yapmak daha güzel geliyor bana birde şimdilik yerim yok malesef

ama brazil butt lifti çok beğendim ona başlayabilirim. :KK52::KK52::KK52:

Evet bunları bir günde yiyorum :KK52: Benim de koşu bandım yok salona gittiğim günler koşu bandında çalışabiliyorum ancak. Ben öğlen pek acıkmadığım için sorun olmuyor dışarda da olsam. Yiyecek alternatifim yoksa kocaman bir bardak sütlü kahve içiyorum, tıkıyor beni :KK1: Hala çok açsam beyaz peynirli sandviç falan tarzı bir şeyler atıştıyorum, mümkünse en yağsızından. Evdeysem bazen penir yerine 350 gr falan yağsız yoğurt yiyorum içine baharatları boca edip :KK52: Bu arada kahvenin de selülit yaptığına inanmıyorum, ben günde yarım litre falan kahve içiyorum ve spora ağırlık verdiğimden beri selülit falan kalmadı, en azından çooook çok azaldı. Ama tabi bana böyle etki ediyor da olabilir, bilemiyorum. Yine de senelerdir kahve içerim, sadece yağlı ve düzensiz beslendiğim zamanda selülitim oluştu.

merhaba kızlar sadece yürüyüş mü yapıyorsunuz ?

hayır canım her türlü sporu sağlıklı yaşamla ilgili bilgilerimizi paylaşıyoruzz =)

Evet bunları bir günde yiyorum :KK52: Benim de koşu bandım yok salona gittiğim günler koşu bandında çalışabiliyorum ancak. Ben öğlen pek acıkmadığım için sorun olmuyor dışarda da olsam. Yiyecek alternatifim yoksa kocaman bir bardak sütlü kahve içiyorum, tıkıyor beni :KK1: Hala çok açsam beyaz peynirli sandviç falan tarzı bir şeyler atıştıyorum, mümkünse en yağsızından. Evdeysem bazen penir yerine 350 gr falan yağsız yoğurt yiyorum içine baharatları boca edip :KK52: Bu arada kahvenin de selülit yaptığına inanmıyorum, ben günde yarım litre falan kahve içiyorum ve spora ağırlık verdiğimden beri selülit falan kalmadı, en azından çooook çok azaldı. Ama tabi bana böyle etki ediyor da olabilir, bilemiyorum. Yine de senelerdir kahve içerim, sadece yağlı ve düzensiz beslendiğim zamanda selülitim oluştu.

yaa haftasonu evdeyim ya benimde öğlen acıkmam olmuyor. sabah akşam bile yetiyor

ben eskiden ara öğün yapmıyordum şimdi ara öğün yapıyorum akşamlarıda kendimi inanılmaz tok hissediyorum

bakalım bende bu serüvene 1 ay oldu katılalı

bir zamanı yok ama güzel sonuçlar almak istiyorummm :KK52::KK52:

istanbuldamisin ? ist hem yagmur var hem soguk bende yuruyemedim malesef ama 1 saat islerimden dolayı yürüdüm cok sukur

evet canım istanbuldayım
beşiktaştan okula yürüyeyim dedim ama ıı ııhhh :26::26::26: çok yağmur yağıyordu...
ama düünnnn 1 saat yürüdüm :):) inşallah sonucunu c.tesi alırım
ama maalesef bugün yürüyüş yada spor yok :KK43:

evet canım istanbuldayım
beşiktaştan okula yürüyeyim dedim ama ıı ııhhh :26::26::26: çok yağmur yağıyordu...
ama düünnnn 1 saat yürüdüm :):) inşallah sonucunu c.tesi alırım
ama maalesef bugün yürüyüş yada spor yok :KK43:

bende dun 30 dk pilates yaptim

neyseki istanbulda yarin havalar duzeliyormus

Aksam yemeğimi de yedim, 1 saat sonra Jillian Michaels'in 1 saatlik "Banish Fat Boost Metabolism" diye bi videosu var onu yapmayı planlıyorum, ama çok yorucu :KK52:

Aksam yemeğimi de yedim, 1 saat sonra Jillian Michaels'in 1 saatlik "Banish Fat Boost Metabolism" diye bi videosu var onu yapmayı planlıyorum, ama çok yorucu :KK52:

b3nde aksam yemegimi sirkette yedim yogurt icine galeta

simdi esime yemekyaptim ywdirdim mutfagi topladim yeni oturdum

bi yarim saat sonra pilates yaparimm

yeni güne geçtiğimize göre 2 günlük yazayım, salı yarım saat, çarşamba da yarım saat yürüdüm, bu arada bugün canan karatay dan dinledim her gün en az 20 dk yürüyün de hangi saatte olduğu hiç farketmez dedi

Kizlar iyi geceler bu hafta internet olmadigi icin kaldigim evde paylasamicam ama hergun spora devam :)

yeni güne geçtiğimize göre 2 günlük yazayım, salı yarım saat, çarşamba da yarım saat yürüdüm, bu arada bugün canan karatay dan dinledim her gün en az 20 dk yürüyün de hangi saatte olduğu hiç farketmez dedi

Kizlar iyi geceler bu hafta internet olmadigi icin kaldigim evde paylasamicam ama hergun spora devam :)

kizlarr nerelerdesiniz yahuuu ozlettinizz

qysemacim bende katiliiyorum en az 20 dk yurunmeli

syldz spora devam etmen guzel canim hadi internetin gelsinde aramiza gel:KK16:

Bugün yarım saat cardio yaptım, biraz da squat ve pilates. Halim yok istediğim kadar yapamıyorum...

X