Haydi Yine Yeniden...

Beyaz ekmek yedikçe tekrar acıkmanın sebebi nedir?
Beyaz ekmek basit şeker içeriği yüksek bir besin maddesidir. Şeker vücuda girdiğinde ilk olarak insülin hormon salgısını arttırır. İnsülin vücutta şekeri kullanan hormondur. Beyaz ekmeği ilk yediğimizde insülin hızlı salgılanır, şekeri hücre içinde kullanır. Şeker kullanıldıktan sonra, insülin hemen ortamdan çekilemeyeceği için, vücuda yeni şeker ister, yani şeker düşmesi, hipoglisemi yapar. Bu da daha çok acıkma, zor doyma, yemekten sonra uyku gelmesi, tatlı düşkünlüğü şeklinde kendini gösterir.

Disari ciktim gunler sonra ne zamandır çıkmadığımin hic farkında degilmisim.. bugun mu çıksam yok ya acil degil diye diye evde ki esyalardan birine dönüşmüşüm.. ama cokta zorlandim normalde de disarda mutlaka su şişesi olur elimde orucluyken susuzluktan beynim kaynadi hem küçük ogluma hic bir sey bulamadım.. oda kaldi yarın halasi ile göndermeye çalışacağım.

akşam
1.5 kase tarhana çorbası
4 çatal haşlanmış çubuk makarnaya 2 köfte domates sos karıştırdım
ekmek yemedim aferin banaaa

Afiyet olsun corba ve makarna ekmek grubu zaten iyi yapmışsın bende çubuk makarnayi lavaşla icine baska baska seylerde koyarak dürüm yapip yedim yaa diyet yapmadığım zamanlar cok igrencim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…