- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
100 kilo üstü beraber zayıflıyor da birde cuma yarışması2. takımdayım yarışmada bu hafta alacaklar galiba
geçen hafta cuma 97.4 düm bu hafta 96.8
Bugün son iş günü dimi bir hafta şöyle bir dinlen inşallahben de erkenciydim bugün..
ankaradan çankırıya geçtim.
harbiden dünkü muhabbet çok hoştu ya...
Maşallah canım yaa böyle devam inşallah100 kilo üstü beraber zayıflıyor da birde cuma yarışması2. takımdayım yarışmada bu hafta alacaklar galiba
geçen hafta cuma 97.4 düm bu hafta 96.8
kolay gelsin canımBir acı kahve banafa iyi gelecek kayınvalideye gidicem birazdan temizlik var bugün onda dua edin bana kızlarr
bence etkisi var baya akşam yemek yerine 3 gün soda ayran içtim hiç açlık çekmedim
yürü be ekim kim tutar seni...
ekim2009 ya seni bu soda-limon-ayran mı zayıflatıyor yoksa
belki de yüzyılın buluşune dersin???
Allah kolaylık versin canım...Bir acı kahve banafa iyi gelecek kayınvalideye gidicem birazdan temizlik var bugün onda dua edin bana kızlarr
canınız sıkkınken söyleyin yeni bir konu bulalım hep beraber o konuda kaynatalım herkesin keyf yerine gelirBen erken kalkıyorum sabahlarıda siz olmuyorsunuzama dünkü sohbet gerçekten çok güzeldi sabah okuyup okuyup güldüm Allah muhabbetimizi artırsın inşallah...
Ekimcim naptın tartı sonucu güzel çıktımı gruba girdimni o gruplarda öok etkili oluyor ama zorlayıcı biraz...
evet canım,Bugün son iş günü dimi bir hafta şöyle bir dinlen inşallah
sana da gıcır gıcır bir yüzlük veriyor muGokce29 canım benim k validede temizlikçi var ama genede benide istiyor çekiniyor kendisi bende gidince boş duramıyorum :)
allah yardımcın olsun inşallah eğlenceli geçerde tek yorulduğunla bitirirsin nasıl olsa dinlenince geçer moral bozucu bir şey olmasın daBir acı kahve banafa iyi gelecek kayınvalideye gidicem birazdan temizlik var bugün onda dua edin bana kızlarr
öyle oluyo canım ben de öyleyim normaldeGokce29 canım benim k validede temizlikçi var ama genede benide istiyor çekiniyor kendisi bende gidince boş duramıyorum :)
Canım sen aile hekimi değil miydin yanlış mı hatırlıyorumevet canım,
yarın sabah nöbetten çıkıp
8-9 gün evimin kadını, çocuklarımın anası olcam
senin k.valide sen iş yapınca sana allah razı olsun diyor anlaşıldı :))öyle oluyo canım ben de öyleyim normalde
bu sefer kadının boş günü olmadı başka,
benim de nöbet işi olunca böyle oldu...
bakma işin şakası benimkisi,
biraz faydamız da olsun büyüklerimize tabi ki..
Allah'ın rızası onların rızasında saklı bi yerde...
Evet canım duası yetiyır önceden sadece ben yapıyordum şimdi gene iş hafifledi 100 lirayı falan boşverdim ben iş bitsin duasıda yeterçok kafaya takıyorlar yaşlanıncasenin k.valide sen iş yapınca sana allah razı olsun diyor anlaşıldı :))
benim ki tüm evini temizlerim yazın gittiğimizde geleni gideni ağırlarım bir de üstüne birine kızsın ben beddua yerim yine eşşek gibi yaparım
benim ki normal değil kriz geçirecek derece de kıskanç oğulları iyi evlerde oturuyor diye evlerine bir eşya alsalar aldılar diye çıldırır onu da belli etmez güya başka sebeplerdenmiş gibi saydırır 5 oğlu 5 i de özellikle benim ki anneleri ne yapsa sonrası sanki bişey yokmuş gibi davranır bir de ödüllendirirler benim ki daha çarşamba 3 bin lira yolladı lcd tv istiyormuş hanımefendi üstüne 2 düğün masraf çocuğun özel okul parası kurban parası veee bu gün maaştan hiçbir şey kalmadı ciddi bitirdik :)))Evet canım duası yetiyır önceden sadece ben yapıyordum şimdi gene iş hafifledi 100 lirayı falan boşverdim ben iş bitsin duasıda yeterçok kafaya takıyorlar yaşlanınca
Aynen canım.Allah bilsin boşver.Bazı kv ler aç gözlü oluyor.Gelinlerini kıskanıyorlar.kız ben yine sigarayla iyi idare etmişim iyi ki uyuşturucu alkol neyine alışıpta kafayı yememişim heheheheh
kendimle gurur duyuyorum
annemle ablam hep ne yaparsan allah rızası için yap diye diye bu kadar evin kül kedisine döndüm ya kul bilmese allah bilir
Gokce29 canim sordugun icin tesekkur ederim ben cuma yarismasina katilmadim 100 kilo uzerindekiler zayifliyor sayfasinda da yaziyorum ama oradi sakin bi grup pek aktif olamadim orda bu arada kilom gecen hafta 102 di bu hafta 100,8