Haydi Yine Yeniden...

Bir acı kahve banafa iyi gelecek kayınvalideye gidicem birazdan temizlik var bugün onda dua edin bana kızlarr
kolay gelsin canım
ben sana göre şanlıyım sanırsam,
bugün benim de kayınvalidemin evinde temizlik var,
ama ben temizlikçiyi ayarladım, parasını verdim,
nöbet de olunca yırttım

canınız sıkkınken söyleyin yeni bir konu bulalım hep beraber o konuda kaynatalım herkesin keyf yerine gelir
öok ne bilmiyorum ki

Gokce29 canım benim k validede temizlikçi var ama genede benide istiyor çekiniyor kendisi bende gidince boş duramıyorum :)
öyle oluyo canım ben de öyleyim normalde
bu sefer kadının boş günü olmadı başka,
benim de nöbet işi olunca böyle oldu...

bakma işin şakası benimkisi,
biraz faydamız da olsun büyüklerimize tabi ki..
Allah'ın rızası onların rızasında saklı bi yerde...

senin k.valide sen iş yapınca sana allah razı olsun diyor anlaşıldı :))
benim ki tüm evini temizlerim yazın gittiğimizde geleni gideni ağırlarım bir de üstüne birine kızsın ben beddua yerim yine eşşek gibi yaparım

Evet canım duası yetiyır önceden sadece ben yapıyordum şimdi gene iş hafifledi 100 lirayı falan boşverdim ben iş bitsin duasıda yeterçok kafaya takıyorlar yaşlanınca

Evet canım duası yetiyır önceden sadece ben yapıyordum şimdi gene iş hafifledi 100 lirayı falan boşverdim ben iş bitsin duasıda yeterçok kafaya takıyorlar yaşlanınca
benim ki normal değil kriz geçirecek derece de kıskanç oğulları iyi evlerde oturuyor diye evlerine bir eşya alsalar aldılar diye çıldırır onu da belli etmez güya başka sebeplerdenmiş gibi saydırır 5 oğlu 5 i de özellikle benim ki anneleri ne yapsa sonrası sanki bişey yokmuş gibi davranır bir de ödüllendirirler benim ki daha çarşamba 3 bin lira yolladı lcd tv istiyormuş hanımefendi üstüne 2 düğün masraf çocuğun özel okul parası kurban parası veee bu gün maaştan hiçbir şey kalmadı ciddi bitirdik :)))

Aynen canım.Allah bilsin boşver.Bazı kv ler aç gözlü oluyor.Gelinlerini kıskanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…