Kuşummm hediyelerine bayıldım bitanemmm. Umutdeniz arkadaşım ellerine emeğine sağlık. Kesene bereket gerçekten çok zevklisinnnboşuna demiyorum burda gerçek dostluklar oluşuyor diye.. Çok mutlu oldum kuşum senin adına çeyiz tamamlandı askerinin de geliyooorrrrrrrrrrrrr oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :92:
kuşkiiiiiana ne şirin şeyler sanki bana alındılar gibi çok şekerler
ne sıcak,sammiminşeyler yazmışsnsenn böyle romantik miydn
romantik kankam benmbana nolyo:44:niye duygulandm
hiç kıskanmadm
kankamgüzel günlerde kullan
umutdenizne zevklisin kesene bereket canım
perim çok teşekkür ederim bitanemKuşummm hediyelerine bayıldım bitanemmm. Umutdeniz arkadaşım ellerine emeğine sağlık. Kesene bereket gerçekten çok zevklisinnnboşuna demiyorum burda gerçek dostluklar oluşuyor diye.. Çok mutlu oldum kuşum senin adına çeyiz tamamlandı askerinin de geliyooorrrrrrrrrrrrr oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :92:
kuşkiiiiiana ne şirin şeyler sanki bana alındılar gibi çok şekerler
ne sıcak,sammiminşeyler yazmışsnsenn böyle romantik miydn
romantik kankam benmbana nolyo:44:niye duygulandm
hiç kıskanmadm
kankamgüzel günlerde kullan
umutdenizne zevklisin kesene bereket canım
canım zıbınım çok teşekkür ederimsağol cnm benim darısı size....
kız umuttt ben bi poh yedim sana adresimi vermeyerekk
gece kuşu kızz hediyelerin çok güzell güle güle kullan ağız tadıyla inşllahh
nunu cumun da kesesine berekett
hedıyeler cok guzel zevklı hatunmuşşun vesselam ama ben cok uzgunum bı ıpucum bıle yokk ve benım kurbandada cıt yok bıraz bısıler desede yem atsam ama nerde
hehhh tamam işte geldimhedıyeler cok guzel zevklı hatunmuşşun vesselam ama ben cok uzgunum bı ıpucum bıle yokk ve benım kurbandada cıt yok bıraz bısıler desede yem atsam ama nerde
hehhh tamam işte geldimhedıyeler cok guzel zevklı hatunmuşşun vesselam ama ben cok uzgunum bı ıpucum bıle yokk ve benım kurbandada cıt yok bıraz bısıler desede yem atsam ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?