- 21 Ocak 2010
- 1.905
- 0
Gece kuşum harika hediyeler hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın inşallah
Umutdeniz kesene bereket çok güzel tercihler çok zevklisin canım
Teşekkür ederim canım benim iyi günlerde kullansın kamkam benim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece kuşum harika hediyeler hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın inşallah
Umutdeniz kesene bereket çok güzel tercihler çok zevklisin canım
sari kurdelem sari
daglara saldim yari
daglar kurbanin olsun aman
ah ah
tez gönder nazli yari
yandim hey hey
hey hey
vallah yandim esmerim
ben esmeri badem ile
ben esmeri findik ile
ben esmeri fistik ile
beslerim
ıpek kusak beldedir
saçaklari yerdedir
dünyayi güzel sarsa
ah ah
yine gönlüm sendedir
bu şarkı esmer şekerim e gelsin pc bozulduğu için anca şimdiye kaldı şarkın esmerim
ben hala zırıyorum mutluluktan çok duygusal bi hanımefendiyim
canım bende de dostluklar önemli bir yer teşkil eder ve seni hiç unutmucam bunu blesin.hem sözün var evleceğim zaman yardımına çok ihtiyacım var. facen var msnin var telin var. artık doya doya görüşürüz
roses çok teşekkür ederim
kızlarrrrrrrrrrrrbelenen an geldiiiiiiiifotoğraf makinemin şarjı doldu ve hemen açmaya başladım. aslında açmak değil parçalamak diyelimaçtıkça mutlu oldum vallaahemen size hediyelerimi gösteriyorummmm
tek tek çekmeyi unuutmuşumben de son halini göstermek istedim
mutfak eşyalarımbunlardan daha almamıştım,hızır gibi yetişmiş umudum
çeyizinden çeyizime gelen çok tatlı hediyem
seksi mi seksi geceliğim
rengine bayıldığım şalımromantik gecelerimde kullanacağım mumlarım ve içine en güzel fotoğrafımı koyacağım çerçevem
kendi elleriyle hazırladığı ,hatıra olarak saklayacağım nikah çekerleriçeyizime saklayacağım harika bir havluve kokoşluğuma kokoşluk katacağım ojelerimbıcı bıcı yapıp hemen sürücem
bunlar da bir kısmını çektiğim notlarım ve bir ömür boyu saklayacağım mektubumçekilişimizin olmazsa olmazı kırmızı şirin mi şirin donumve de tam zevkime hitap eden kokoş tuniğim, bayıldım
son olarak da mutlu aile tablosuu
gece_kuşu hediyelerinin hepsii çook güzel
iyi günlerde kullan canım
gece_kuşu hediyelerinin hepsii çook güzel
iyi günlerde kullan canım
Sağolun kızlar ya utandırmayın benigece kuşum bunların fazlasına layık bunların önemi yokHepininzi seviyorum hemde çokkk
canım güzelmiş hediyelerinnn bende kurbanımın iki hedayesini aldımmm dahada bir kaç barçam varr çokk özeniyorumm çokkk
Amonra kurbanın bensem böyle hedayeleri bana alabilirsin canım
nerde çokluk orada güzellik
canım güzelmiş hediyelerinnn bende kurbanımın iki hedayesini aldımmm dahada bir kaç barçam varr çokk özeniyorumm çokkk