- 25 Kasım 2008
- 413
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım.geçen seneki çekilişte hamile değilken öyle sanılıp çok cici bebek patikleri hediye gelmişti.bu sene giydirmek nasip olacak inşallahfirstnımbus ver dıcemde neyse benım ısıme yaramasada baskasının ısıne yarar nedersın gercı sen göbüşünle vermıssın ıpucuyu ama allah tamamına erdırsın kuzumm
gece kuşu güle güle kullann çok güzeller umutdeniz arkadaşın kesesine bereket
gece kuşu kızz hediyelerin çok güzell güle güle kullan ağız tadıyla inşllahh
nunu cumun da kesesine berekett
gece kusum gule gule kullan hedayelerını umarım guzel bır dostluk başlar burada
umutdenız elıne kesene bereket canım benım
Gece kuşu canım hediyelerin çok güzel umutdeniz kesene bereket tatlım
hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldumbeni bu kadr muttlu eden umuduma ne kadar teşekkür etsem az
kızz sevoooooo sen evli misin anacım hep burdasın da
Güzel dostluğun yeter bana canım benim...Bu arada sevo ile beni kocalar yakında boşayacak buraya girmekten onlarla ilgilenemiyoruz...Kız sevo ilgi göster kocişine
hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldumbeni bu kadr muttlu eden umuduma ne kadar teşekkür etsem az
kızz sevoooooo sen evli misin anacım hep burdasın da[/QUOTE
Kız geceee 9-6 çalışıyorum akşamları ise oğlum yatana kadar burda olmam o yattıktan sonra işim olmazsa gelirim.. dün akşmda 5dk uğradım onu yazdım çıktım durmadım.. eşimden ve oğlumdan aslaaa ödün vermemm onlar benim aşkımmm