zihinsel eng. öğretmenliği istiyorum ama meslek çıkışlıyım zor ondan ya
ay kızlar işte kıyafet benimde çok kısıtlı küçük yer birde ameliyat oldum memlekttedede değilim işim zor
ay kızlar işte kıyafet benimde çok kısıtlı küçük yer birde ameliyat oldum memlekttedede değilim işim zor
saol canım da başka bölüm tercih ettiğimden puanım düşüyo işte. evet çok güzel bir meslek hep hayalim o inş. olurzor diye bişey yok canım bende geçen sene öyle diyodum.. 1.sınıftayken sınavlara girmedim ben bu sene hem 1 hem 2 nin derslrini veriyorum sene başında yapamam ben çok zor üstesinden gelemem demiştim ama çalıştıktan sonra oluyomuş cidden.. vizelerim harika mesela şuanda.. her ne kadar kafamı taşlara vursamda neden girmedim sınavlara diye yapınca oluyo yani.. istediğin meslek çok zor olsa da takdir edilecek bi meslek.. inşallah başarırsın allah yardımcın olsun
saol canım da başka bölüm tercih ettiğimden puanım düşüyo işte. evet çok güzel bir meslek hep hayalim o inş. olur
şu sınav sisteminden oldum olası nefret etmişimdir.. yine değiştirmişler düz liseler kalkmış artık kazanan kazanıyo kazanamayan meslek lisesine gidiyomuş ..sürekli bi değişiklik hızına yetişemiyorum
ya meslekle amaçları işte vasıflı eleman yetiştirmek üniversite falan yok yani. ya ne hayallerim vardı giyim bölümüne başlarken stililstlik okuyacaktım ama bunların amacı direk sanayi
evet meslek liseleri öyle şuanda.. yeni uygulamadan sonra nasıl olur bilmiyorum ama yeni bölümler açsalar falan bayanlar için tasarım bölümleri falan çokta hoş olur..
tasarım bölümü falan var sanırım ama üniversitede bölümümüz yok
pek bilgim yok meslek liseleriyle ilgili ama çok mantıksız geliyo bana madem lisede bölüm yapıyosunuz ünide de yapın karışık herşey ya anlamakta zorlanıyorum :97:
ya ben yıllardır çözemiyorum:2: neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese
hafta sonu ya onun için girmiyodur kimsee kızlar eee aranızda izmirli varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?