- 5 Kasım 2009
- 1.065
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecan yapa yapa beni de heyecanlandırdınız ya
elif,çorummelek,cansuery,funmak,beautifulgırl,rapunzel,evaa,,amonra,you_kinow,sevocan3,cadıkazanı,esmerşekerim,aswangcullen,serseri,yaowss,beren91,prensesperii,derinnn,aıx,almira,emzuh,nymphadory,guns_n_roses,firstnimbuss,cici35,lacrima,nissan,zhebani,hyaal,shekerkızcandy,lilyum,zoıa,büyümeyenbebek,fulya1234,sedanuröge,gece_kuşu,elfcn,tatlıbadem,aslıhasan,pause,umutdeniz,ebruli_sultanhopenotevent,
bunlar adresleri elimde olan arakadaşlar
hepiniz kesin katılıyormusunuzz adresi olmayanları çekilişe almayacağımı sölemiştim
geçmiş olsun canım
sevgi şu an çekilişi yapıyodur belki
kaç kişi kesin çekilişe katılıyo kızlar...kaç kişiyizz
elif,çorummelek,cansuery,funmak,beautifulgırl,rapunzel,evaa,,amonra,you_kinow,sevocan3,cadıkazanı,esmerşekerim,aswangcullen,serseri,yaowss,beren91,prensesperii,derinnn,aıx,almira,emzuh,nymphadory,guns_n_roses,firstnimbuss,cici35,lacrima,nissan,zhebani,hyaal,shekerkızcandy,lilyum,zoıa,büyümeyenbebek,fulya1234,sedanuröge,gece_kuşu,elfcn,tatlıbadem,aslıhasan,pause,umutdeniz,ebruli_sultanhopenotevent,:
hediyeleri 15inden sonra gönderiyoruz dimi???
ayyy kendimi tanıtmadım kızlar hemen tanıtıyorum
evet cnm
kızlar saat kaçta açıklanacakmış bilgisi olan varmı merak ettim bende sizin sayenizde heyecan bastı :90:
:92: