Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba...Annemin rahatsızlığı nedeniyle sürekli hastanede bulunabiliyorum...Çekilişe katıldım kuralı bozup ayrılmak istemiyorum sizlere saygımdan ötürü...Yalnız bana kargo gönderecek olan arkadaş sevgi adresimi falan verdikten sonra kargoya evde olmazsam üst karşı komşuma bırakılsın diye not düşülürse sevinirim.(Sevgicim sende mesaj atarken bana gönderecek arkadaşa hatırlatırsan sevinirim.)
tabşkşş en havalısından hemdee zilli millii falannn
[ı]nissan,zhebani,hayyal,shekerkızcandy,lilyum85,zoıa ,büyümeyenbebek,aswangcullen,serseri,yaowss,beren91,prensesperi,derinnnn,maıx,almira,emzuh,nymphadory,guns_n_roses80,fırstnımbus,
cici35,fulya1234,sedanuroge,gecekuşu,elfcn,tatlıbadem,aslıhasan,umutdeniz,ebruli_sultan,hopenetevent
[/ı]
[ı]bunlar adresleri elimde olan arakadaşlar
hepiniz kesin katılıyormusunuzz adresi olmayanları çekilişe almayacağımı sölemiştim [/ı]
kime hediye alacağınızı akşam bildiricem adresleri daha sonra bildireceğim sizlere yarın gün içerisindede adresler elinizde olur yanlızz uyarımı baştan yapayım kimse ser verip sır vermiyecek msjla pot kıranın hediyesi yanar ona göreee ay ben neden heyecanlandıysammm sanki bilmiyorum kime çıktığımııııı