canım benim umarım beğenirsin. nacizane söyliyim paketi aldırsan ama açtırmasan kendin açsan malum bayanları ilgilendiren şeylerde olabilürtabikide karar seninn
![]()
aaaa tabiki ne demek tamam o zaman ben yarın açıyorum
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim umarım beğenirsin. nacizane söyliyim paketi aldırsan ama açtırmasan kendin açsan malum bayanları ilgilendiren şeylerde olabilürtabikide karar seninn
![]()
aaaa tabiki ne demek tamam o zaman ben yarın açıyorumçatlarım yaaaaa:44
fff yarın olmaz şimdi
![]()
lilyum yaptı gene yapıcanı diyosundur sen şimdiii:18::18::18: ama valla sen açsan daha iyi olur tabi. sen bilirsin yinede çok merakta kalırım dersende açtır. bilirim merak çok fena bişi kendimden biliyom.ama paketine çok özendim açar açmaz filan etkilenceksin. garanti veriyom
![]()
heyuuuuuuu hediyelerim geldiiiiiiii![]()
hemen yüklicem fotoları kızlarr![]()
egeriaaaaaaaaaaan lilyum benim katilim çıktı:82:boşuna üstüme alınmamışımsenin katilin kim kuzum?fotoları bekliyorum en acilinden
![]()
hemen yüklüyorum canımm evet benim katilim funmak2. seçeneğimde o vardı çok şeker şeyler almış canım benim çektim fotolarını hemen yüklüyorumm :94:
ay cnm ok sevindim ulaşmasına sabahtan beri ptt nin sitesinie girirp kontrol edemiyordum hep hata veriyor iyi günlerde kullan cnm![]()
canım iyi günlerde kullan canım daha da iyileri senin olsun onalr eskisin sen eskime![]()
Günlerdir meraktan kıvrandığım hediyelerim geldi kızlar katilim FUNMAKcanım benim çok güzel şeyler almış bana hepside çok hoşuma gitti kesesine bereket
notunuda yazmış iyiki girmişim bu çekilişe bi sürü güzel insanla tanıştım
sevgiye burdan teşekkürler vesile olduğu için
![]()
![]()
![]()
![]()
ve son olarak aile saadeti
![]()
Canım funmağım tekrardan teşekkür ederim hepside çok güzel zevkime göre şeyler![]()
canııııım günlerdir katil arayışımız ikimizinde sonunda son bulduseninki funmak benimki lilyumum çıktı.sen hediyelerine kavuştun yarın da ben kavuşucam inşallah.hediyelerine özellikle de mor berene bayıldım
güle güle kullan funmakım kesene bereket
sevgicim sanada sonsuz teşekkürler iyi ki böyle bir konu açtın![]()
bu arada o beyaz şeyi çözemedim hediye paketi desem değil yoksa şal/atkı mı?:26:
şal kuzucum kokoş olcam şalımı takıp![]()
canlarım hediyesi gelmeyenler bana şu kişiden gelicekti gelmedi diye bir msj atabilirmi
irtibata geçeyim derhall![]()
bana kimden geleceğini bile bilmiyorum:44: 1 hafta var yeni yıla bakalım bekliyorum =) azcık daha sabredelim =)![]()