kıyamam katilcime kimse yollamazsa hediye, ben yollarım canım sana sen üzülme
oyy canımm benimm düşünmen yeterr=)
ya kusura bakma hastayım sen aradığında travesti gibi sesle cevp vermek zorunda kaldım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam katilcime kimse yollamazsa hediye, ben yollarım canım sana sen üzülme
oyy canımm benimm düşünmen yeterr=)
ya kusura bakma hastayım sen aradığında travesti gibi sesle cevp vermek zorunda kaldım sana
bu arada o beyaz şeyi çözemedim hediye paketi desem değil yoksa şal/atkı mı?:26:
canım o fular
egerian hediyelerin çok güzel canım güle güle kullan. funmak canım kesene bereket hepsi çok güzel aldıklarının
ilahiii canımsın ya. geçmiş olsun. kız ben o heycanla hiç bişeye dikkat etemdimki uçuyodum uçuyodum
selam esmerim nasılsın?
iyiyim canım benim,sen nasılsın
canııııım günlerdir katil arayışımız ikimizinde sonunda son buldu seninki funmak benimki lilyumum çıktı.sen hediyelerine kavuştun yarın da ben kavuşucam inşallah.hediyelerine özellikle de mor berene bayıldımgüle güle kullan funmakım kesene bereket
sevgicim sanada sonsuz teşekkürler iyi ki böyle bir konu açtın
egerian hediyelerin çok güzel..iyi günlerde kullan
mor hastası olarak mor berene bayıldım
benimki gelmedi canımcanlarım hediyesi gelmeyenler bana şu kişiden gelicekti gelmedi diye bir msj atabilirmi
irtibata geçeyim derhall
Egerian hediyelerine kavuşmuşsun tatlım hepsi çok güzel funmak kesene bereket canım
bu arada galiba bana hediye gelmicek =((
hiç içimde öyle bi his yok çok