- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
sevoom güle güle kullan esmer ne güzel şeyler almış kesesine bereket :86:
sağol cnmmm teşekkür ederizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevoom güle güle kullan esmer ne güzel şeyler almış kesesine bereket :86:
hediyelerim geldiii. daha şimdi geldi 5 dakka falan oluyor. çok mutluyum o kadar güzellerkii resimler ekleniyor birazdannnn
canım benmm güle güle kullan inşallh...
nete bağlanamadım bakamadım dün şimdi bakabiliyorum..
beğenmene çok sevndim.. aradığında da konuşmuştuk gerçi..=)
tekrar güzl günlerde kullanman dileğiyle.
Fularım vee melekli nazarlıklı bilekliğim. yalnız üzerine dikkattt esmere aldığım tişört üzerimdee.
Notlarımmm
eldivenimm yumuşacıkk
bilekliğimi daha yakından görün istedim
[/url][/IMG] küpemm ve çikolatammm
oğlumun düdütüüü
donummm ve ojemm
esmerimm elbisemi çekemedim onu evde halledicem...
kızlar biliyosunuz biz esmerle yeniyıl dışı hediyeleştik çok teşekkür ediyorum kendisine buradan. kesene bereket esommmm
lilyum nasilsin guzelim
anaaaaaam sevoooom bayıldım yeminleeee esmerim kesene bol binbir bereket
hala benim kargom yok gelmediiiiiiiiii
canım nasılsın. kargon normalde dün ulaşacakmış. fakat adres sistemde tanımlı deyince burdaki şubeden eksik adres görünmüş. . telinede kargocular ulaşamayınca sana teslim edememişler. şuan kargon şubede elemanlar dağıtımdaymış. geçde olsa ulaştırırız dedi görevli, yakın zaten kendisine ulaşabilirseniz kendiside alabilir dedi. ben dedim söliyim kendisine dedim. bu arada katilin benimmmm :82::82::82:
aaa hangi kargo sölemeyi unuttum sürat kargo canım
hangi şubesi tatlım ben netten telefon numarasına bakayım eğer bilmiyorsan?
lilyumum aldım canım msjını aradım şimdi bizim buradaki şubelerini kapatmışlar diğer kargodaymış o da sözlümün evinin orada aldırıcam ben bugün ona fotolarını da çektiricem ama tabiki yorumları ve yüklemeyi ben yapıcam şimdiden çok teşekkür ederim yavrummm eminim sesin kadar güzeldir paketim de