- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esommm sen hariçç diğer kızlar kıskansınn; ben gidiyorumm kocişime en kocamanından sarılıp uyuyorumm kıskanın tamammıııı....
Egeriannn olmadı cnmmm.eklenmedi hallaaa
canımmm gelir gelmezz açtmm paketiii amann allahımm hepsinnee bayıldımmm hepsi ayrı ayrı güzellllll
çoookkk teşekkür ederimm çokk mutluu oldummm kuşumm kesene berekett
işyerimde ortam müsayit değill şimdi çıkartıp masanınn üzerine çekemiyorumm akşam evime gidince hepsinii tek tek çekicemmm
ama nasıl mutlu oldumm anlatamamm sanaa güne çok güzel başladım sayendee
bekleyin kıslarrrr akşama yaowwwwssss'umun cicisinee aldıgıı güzell hediyeleriiii sizinlee paylaşıcam:124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canımmm gelir gelmezz açtmm paketiii amann allahımm hepsinnee bayıldımmm hepsi ayrı ayrı güzellllll
çoookkk teşekkür ederimm çokk mutluu oldummm kuşumm kesene berekett
işyerimde ortam müsayit değill şimdi çıkartıp masanınn üzerine çekemiyorumm akşam evime gidince hepsinii tek tek çekicemmm
ama nasıl mutlu oldumm anlatamamm sanaa güne çok güzel başladım sayendee
bekleyin kıslarrrr akşama yaowwwwssss'umun cicisinee aldıgıı güzell hediyeleriiii sizinlee paylaşıcam:124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sevocum senin esmere aldıklarında esmerimin sana aldıklarıda çok çok güzel hepsine bayıldım mutlu günlerde kullanın dostluğunuz hep sürsün canım keselerinize beereket
Fularım vee melekli nazarlıklı bilekliğim. yalnız üzerine dikkattt esmere aldığım tişört üzerimdee.
Notlarımmm
eldivenimm yumuşacıkk
bilekliğimi daha yakından görün istedim
[/url][/IMG] küpemm ve çikolatammm
oğlumun düdütüüü
donummm ve ojemm
esmerimm elbisemi çekemedim onu evde halledicem...
kızlar biliyosunuz biz esmerle yeniyıl dışı hediyeleştik çok teşekkür ediyorum kendisine buradan. kesene bereket esommmm