Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurbişim tatlım inşallah beğenirsin hediye paketine bilerek koymak istemedim.Herşeyini ben hazırlamak istedim.Güle güle kullan tatlım...![]()
fulya gulu gule kullan hediyelerini canim
feynan kesene bereket
yalniz fulya ben resimleri goremedim bende mi sorun var acaba![]()
sağol canım benim kesene bereket mor olunca gelde beğenme bittim hediyelerine çok teşekkür ederim
özenle koymak istedim resmin altına yorum yazıp ama öyle olmadı canım afedersin yorumlarım üste kalmış..çok mutlu ettin beni![]()
fulyacım ve umutdenizcimm hediyeleriniz çok güzell güle güle kullanınn
kargoyu aradım dagıtımdaymışş çok az kaldı kurbanıma uluşmak üzere hediyelerimm ama benim katildenn tık yokk belkide yaowwwwssss 'dır![]()
benim hediyemde henuz gelmedi ama cuamrtesi gun ubir meaj geldi yurtii kargodan telefonuma bakalım o kargo yılbası hediyemm mi bende yrn veriyorum kargoya hediyemi geikti biliyrum ama napıyım![]()
Öyle bi şi yok :) onuda nerden çıkardın tatlım :) çokmu tüyo verdim anam bi izmirli dedik hemen üstüne alındın gülüm![]()
![]()
canım sayfa 155te ve sayfanın başlarında
kızlar kurbanım almış hediyelerini, pek de beğenmiş aradı açmaya kıyamadım diye. çooook mutlu oldum yaaaa.![]()
fuyla ve umutdeniz güle güle kullanın hediyelerinizi hepsi harikaaaaa
alan kişilerinde kesesine bereket
sıra nissan da![]()
burda ikitane izmirli varrr kuşum![]()
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 0 ziyaretçi)
CİCİ35 yaowwwwssss DERİNNN nissan funmak karamell_06 Sevgi+ fulya1234 EbRuLi_SuLTaN emzuh beren91 FEYNAN MadamChocolate guns_n_roses80 sevocan3 beautiful_girl umutdeniz hopenotevent
süperisss kıslarrr![]()
fuyla ve umutdeniz güle güle kullanın hediyelerinizi hepsi harikaaaaa
alan kişilerinde kesesine bereket
sıra nissan da![]()
gordum canim cok guzeller iyi gunlerde kullan
umudeniz ve fulya güle güle kullanın çok güzellerrr
bende bu akşam paketleyip yarın yolluyorum perşembe günü elinde olur muhtemelen
hem zaten ben erkenden göndermek istemiyordum iyi oldu
umutdeniz ve fulya güle güle kullanın hediyelerinizi çok güzeller :)
fulyacım ve umutdenizcimm hediyeleriniz çok güzell güle güle kullanınn
kargoyu aradım dagıtımdaymışş çok az kaldı kurbanıma uluşmak üzere hediyelerimm ama benim katildenn tık yokk belkide yaowwwwssss 'dır![]()