slm bebişslm kızlarrrr nasılsınız bakemm hava cokk soguktu bugun dahada soguk olcakmıss yarın alısverıse gıdıyorum buyuk ıhtımallde pazartesı yollıcam kurbanıma hedıyelerını cok özenıyorum inşallah begenır henuz ıkı parcası hazır sıgerlerınıde yarın tamamlıcamm ama ben kıme cıktım bı arasa msj atsa sesını duysam ama tık yok bu kadarmı yanı anlamadım hıc tadı cıkmıyo bole he kont yoksa caldırsın ben ararım yanı lutfennn :26:
naber canım? ben hediye alamadım daha yarın yada pazar günü hepsini halledeceğim nasipse
kızlar katilim msj attı msjlaştık o kadar mutluyumki demek ki görüyo yazdıklarımı ilgileniyo benlee ayy çok mutlym yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadarısı telefonuna msj gelmeyenlerin başınaaaaa
negüzel bir haber bukızlar katilim msj attı msjlaştık o kadar mutluyumki demek ki görüyo yazdıklarımı ilgileniyo benlee ayy çok mutlym yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadarısı telefonuna msj gelmeyenlerin başınaaaaa
hadi gözün aydın benim katilim hayla yok
negüzel bir haber buayyy darısı benim başıma
canım bnde üzülüyodum snn gibi ama bak sesimi duymuş seninkide en yakın zamanda atıcaktır sana msj hiç merak etmee
inş. canım ya çok merak ediyorum
atar atar cnını sıkmaaa
senin kurbanın burdamııı evlimi nasıl birii hediyelerini aldınmı cnm
kısmen aldım hediyelerini evli sanırımmyarın tamamlayacam inş. inicem çarşıyada
ay ne güzel cnmm yaa
sen aldın mı hediyelerini.acaba cam falan birşey alsak kargoda kırılır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?