- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
bence kırılır ben güvenmiyorum o kadar çok kargoya ben 2 parça aldım cnm yarında diğerlerini tamamlıcam ben biraz zor biriyim onu beğeniyorum 5 dk sonra baska bişi görüyorum bu sefer diğerini unutyrm o yüzden ayaklarıma kara sular iniyoogezmekten
kızlar yarın akşam üstüne kadar derste olacağım gelmezsem özleyin beni şekerlerimm:78:
ayy bende öyleyimbu hafta gezdim kararlaştırdım kafamda sonra başka mağazaya giriyorum bu sefer yine değişiyo fikrim.ama çok cıngıl şey almak istemiyorum az olup öz olsun taraftarayım ondan 3-4parça anca olur benimki.çok mu az olur ki ama ya:26:
iyi akşamlar kızlar ben geldım bışey deyıp hemen kacıcam
benım katılım bu aksam msj cektı ay aya yayne de cabuk duydu sesımı sızın gıbı surundurmedı benı
tatlı ruyalar hanımlar
bence yanına ufak ufak şeylerde al mesela oje mesela yüzük filan cnm:) yada atkı şapka filan malumm kış geldi burda kar yagıyoooo:18:
iyi akşamlar kızlar ben geldım bışey deyıp hemen kacıcam
benım katılım bu aksam msj cektı ay aya yayne de cabuk duydu sesımı sızın gıbı surundurmedı benı
tatlı ruyalar hanımlar
slm bebişsenin kurban ben olsaydım eğer bu kadar özenmene çok mutlu olurdum hem bana iki parçada yeterdi,yarın yolla gitsin biran evvel elimde olsun.çokkk merak ettim dedim.
neyse işte ben kimin kurbanıysam eğer sana diyorum bebişim sen anla güzelim olsun değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?