-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Eee yapmistim o zaman valla cnm carpilmadim ama tabii gunahi ayri
Cünüp cünüp gezilir mi kız. Çarpılırsın haa
Tabi o espri ama çocuk olsun diye böyle büyük bir günaha girilmez.Eee yapmistim o zaman valla cnm carpilmadim ama tabii gunahi ayri.
Sanirim ayni seyleri yasiyoruz oglum 4.5 yasinda planladim olmadi planlamadm olmamasi gerekn bir aydayim 7 gun gecti idrar negatif 10 gun olunca kan vericem hakkimizda hayirlisiŞu son 1 yıldır ikinci çocuğunu doğurmayan kalmadı etrafımda. Kalan yarısı da 2. Ye hamile. Son 1 arkadaşım vardı tek çocuğu olan o da 2 aylık hamileymiş.
Her gün ilişkiye girmeyi sperm kalitesi için önermiyolar pek daha sağlıklı olması için 1.gün arayla daha iyi oluyormuş
Sanirim ayni seyleri yasiyoruz oglum 4.5 yasinda planladim olmadi planlamadm olmamasi gerekn bir aydayim 7 gun gecti idrar negatif 10 gun olunca kan vericem hakkimizda hayirlisi
Merhaba kizlar
Benimde adet tarihim 9 yada 10 kasimdi.ancak adetim 5 gun kadar gecikti ilk bu ay korunmayi birakmistim zaten hapla falan korunmuyordum testde yaptim cikmadi zaten pek belirti ve beklentimde yoktu ilk deneme oldugundan ama adet olmayinca endiselenmeye basladim normalde 28 gunde oluyorum gecen Ayda 30 gunde oldum bu ay 33.gunum cok ozur dilerim beyazdan koyu sariya donen akintim devam ediyordu bugunde biraz kahverengi akintiya dondu gibi adet olucak gibi kasiklarimda basinc agrimsi birsey var oldum diyorum birsey yok nette de cok farkli bilgiler var gebelik belirtisinin yaninda hastalik enfeksiyon belirtiside olabilirmis hatta boyle dusuk yasayan bile oluyormus basiniza geldimi hic daha once ben yasamadim ondan meraklaniyorum doktora gitmeyi dusunuyorum hem bebis icin kontrol olur diye ama bir fikir verirseniz sizlerde cok memnun olurum boyle beklemekde kotuymus hamile degilsem ki hic sanmiyorum adet olmak istiyorum biran once
Merhaba kizlar
Benimde adet tarihim 9 yada 10 kasimdi.ancak adetim 5 gun kadar gecikti ilk bu ay korunmayi birakmistim zaten hapla falan korunmuyordum testde yaptim cikmadi zaten pek belirti ve beklentimde yoktu ilk deneme oldugundan ama adet olmayinca endiselenmeye basladim normalde 28 gunde oluyorum gecen Ayda 30 gunde oldum bu ay 33.gunum cok ozur dilerim beyazdan koyu sariya donen akintim devam ediyordu bugunde biraz kahverengi akintiya dondu gibi adet olucak gibi kasiklarimda basinc agrimsi birsey var oldum diyorum birsey yok nette de cok farkli bilgiler var gebelik belirtisinin yaninda hastalik enfeksiyon belirtiside olabilirmis hatta boyle dusuk yasayan bile oluyormus basiniza geldimi hic daha once ben yasamadim ondan meraklaniyorum doktora gitmeyi dusunuyorum hem bebis icin kontrol olur diye ama bir fikir verirseniz sizlerde cok memnun olurum boyle beklemekde kotuymus hamile degilsem ki hic sanmiyorum adet olmak istiyorum biran once
Olsun için rahatlamıştır adet olunca :) diğer türlü düşün düşün dur yerleşme kanamasımı adetmi diye insan ikilemde kalıyor :)Kizlar tesekkurler cevablar icin ama kahve tonlari baslangicmis sanirim arkasindan kirmizilar geldi.hic farkli renk gelmez direk regl olurdum ben ondan tereddut ettim ama sanirim korunmayi birakinca dengeler sasiyor artik birdahaki aya umarim bebis gelir.yinede ben bir kontrole gitmek istiyorum bebek dusundugum icin hersey yolundami diye sizler kontrole gittinizmi korunmayi birakinca bilinen bir sorun yokken gitmek gerekirmi ben icim rahat eder diye dusunuyorum bakalm artik regl sonrasina kaldi
Sabah ola hayrola canım yarın belli olur vur kafayı yat boş ver geceni zehretme düşünmekleBen napacam yaa. Bat a 3 gün kala lekelenme oldu. Adet oldum mu olacak mıyım ne bu yaa
Olsun için rahatlamıştır adet olunca :) diğer türlü düşün düşün dur yerleşme kanamasımı adetmi diye insan ikilemde kalıyor :)
Sabah ola hayrola canım yarın belli olur vur kafayı yat boş ver geceni zehretme düşünmekle
belki yerllesme kanamasidir belki adettir.. bakalim ilerleyena gunlerde belli olur.insallah hamilesindirBen napacam yaa. Bat a 3 gün kala lekelenme oldu. Adet oldum mu olacak mıyım ne bu yaa
beninde bu hafta onemli hakkimizda hayirlisi hepimizinCatlayan yumurtalar askina nasilsiniz gencler cok grup dolanamicam bi kendiminki bi burasi anca idare ederim. Calisna haftasi basladi bizde bakalim neler olacak
Ayy hayirli olsunn saglikla al kucagina canim darisi basimizaKızlar benim de 1 gün geçti adetim bu sabah test yaptım ve sonuuuç POZİTİF2018e hamiş girebilecemmm