- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Sağolun kızlar cevap için, nette araştırdım düşüklüğü için bi sakınca göremedim ama yüksekliği baya zararlıymış hamile kalmak için düşürülmesi için tedavi uygulanıyormuş. Bu durumda iyi bişey gibi düşünmek istiyorum neyse sabaha gitcem doktora zaten biraz daha sabredeyim :)
Canim ben yarin sabah endokrinoloji doktorunun istedigi kan tahlilleribj yaptiricam bu bolum hormon ve metabolizma rahatsizliklariyla alakaliymis kadin dogumcum sevk etti benim prolaktinim her ay 30 uzerinde cikiyor cunku doktor suana kadar dusuk olmasinin bir zararindan bahswtmedi ama yuksek olmasi zararliKızlar kadınlar kulubunde pek bi bilgi göremedim bilgisi olan varmı bi sormak istedim, bugünki hormon testi sonucuma göre PROLAKTİN hormonu düşük çıkmış, sizce hamile kalmaya engel mi ? Bilgisi olan varmı ?
Aynen canım inşallahInslalah yoktur etkiside calisinnn derr :)
Haber edersin bize de onlem olur hemde baska bi hekim fikri.
Canim ben yarin sabah endokrinoloji doktorunun istedigi kan tahlilleribj yaptiricam bu bolum hormon ve metabolizma rahatsizliklariyla alakaliymis kadin dogumcum sevk etti benim prolaktinim her ay 30 uzerinde cikiyor cunku doktor suana kadar dusuk olmasinin bir zararindan bahswtmedi ama yuksek olmasi zararli
Sor bakalim senin doktorun ne dicek bende merak ediyorum bu arada aksam oldu regliden ses seda yok 4 gun geciktim of of idrarda ucuz olanda ne zaman belli oluyor acabaAynen canım inşallah
Kız yazmazsam çatlarım zaten her bi şeyimizi yazar olduk gün be gün
Bende bugune kdr hiç duymamıştım ya da dikkatimi çekmemiş önceki testlerimde. Yarın sorcam doktora canım. İnşallah senin değerlerinde iyi çıkar :)
Canım ben de kadın doğumda dıra beklerken endokrine uğrayayım dedim. Tsh yüksek çıktı. Endokrine uğramak ii olur.Canim ben yarin sabah endokrinoloji doktorunun istedigi kan tahlilleribj yaptiricam bu bolum hormon ve metabolizma rahatsizliklariyla alakaliymis kadin dogumcum sevk etti benim prolaktinim her ay 30 uzerinde cikiyor cunku doktor suana kadar dusuk olmasinin bir zararindan bahswtmedi ama yuksek olmasi zararli
Kızlar kadınlar kulubunde pek bi bilgi göremedim bilgisi olan varmı bi sormak istedim, bugünki hormon testi sonucuma göre PROLAKTİN hormonu düşük çıkmış, sizce hamile kalmaya engel mi ? Bilgisi olan varmı ?
Stres ve hava de
Böyle olumsuz düşünme canım olumlu ol akışına bırak vücudunu dinleme hamileysen çok normal rahim kendini haxırlıyor çünkü
pozitif düşün iyi olsun herşey. Kalbi duran yada hiç atmayan genelde sağlıksız gebelikde oluyor sanırım Allahtan hayırlısını dilemek en güzeli benceBilmiyorumki canim iste. Insan her ne kadar olsada bir stres gerilim yasiyor. vucut zaten yorgun bitkin. Birde ayrica internette birseyler okudum yok kalbi duruyormus bebegin falan diye o yuzdende biraz strese girdim ilk hamileligimde hic boyle olmamisti. O zaman kafam daha rahatti cunku planli bir gebelik degildi o zaman o yuzden dusuk olucak mi olmicak mi allah affetsin pek umrumda degildi. Suan bu bebegi cok istedigim icin heralde biraz kendi kendime stres yapiyorum
Valla hormonlarda varsa problem baktirmakta arastirmakta fayda var brn bugun sabah kanlari verdim 15 gun sonra cikiyormusCanım ben de kadın doğumda dıra beklerken endokrine uğrayayım dedim. Tsh yüksek çıktı. Endokrine uğramak ii olur.
Niye o kdr geç ben sabah verdim öğleden sonra çıktıValla hormonlarda varsa problem baktirmakta arastirmakta fayda var brn bugun sabah kanlari verdim 15 gun sonra cikiyormus
Bi sorun olmamasına sevindim .Özele gittim bi doktor tekrar alttan muayene gitti, prolaktin düşük olması sorun değil yüksek olması sorun dedi, yumurta rezervlerin çok iyi durumda dedi. Adetin 10.gunu için tekrar çağırdı yumurtaların eğer büyüyorsa bişeye gerek yok dedi bende iğne verirseniz iyi olur dedim, geldiğinde tekrar bakalım dedi. 6 gun bekle şimdi işin yoksa :/
Sevindim cnm senin asinaÖzele gittim bi doktor tekrar alttan muayene gitti, prolaktin düşük olması sorun değil yüksek olması sorun dedi, yumurta rezervlerin çok iyi durumda dedi. Adetin 10.gunu için tekrar çağırdı yumurtaların eğer büyüyorsa bişeye gerek yok dedi bende iğne verirseniz iyi olur dedim, geldiğinde tekrar bakalım dedi. 6 gun bekle şimdi işin yoksa :/
pozitif düşün iyi olsun herşey. Kalbi duran yada hiç atmayan genelde sağlıksız gebelikde oluyor sanırım Allahtan hayırlısını dilemek en güzeli bence
12.gunum ovulasyon gunum. Yumurta varmı büyüyormu diye bakıcak 10.gun. Eğer buyuyorsa kendi kendine çatlamasını beklicekte zaten öle olduktan sonra ben niye doktora gittim ki zaten her ay çatlıyor kendi kendine ben iğne ya da klomen felan versin diye gitmiştimBi sorun olmamasına sevindim .
10. Gün niçin çağırdı doktor
Saol canım teşekkürler :)Sevindim cnm senin asina
Bilmiyorumki canim iste. Insan her ne kadar olsada bir stres gerilim yasiyor. vucut zaten yorgun bitkin. Birde ayrica internette birseyler okudum yok kalbi duruyormus bebegin falan diye o yuzdende biraz strese girdim ilk hamileligimde hic boyle olmamisti. O zaman kafam daha rahatti cunku planli bir gebelik degildi o zaman o yuzden dusuk olucak mi olmicak mi allah affetsin pek umrumda degildi. Suan bu bebegi cok istedigim icin heralde biraz kendi kendime stres yapiyorum
Özele gittim bi doktor tekrar alttan muayene gitti, prolaktin düşük olması sorun değil yüksek olması sorun dedi, yumurta rezervlerin çok iyi durumda dedi. Adetin 10.gunu için tekrar çağırdı yumurtaların eğer büyüyorsa bişeye gerek yok dedi bende iğne verirseniz iyi olur dedim, geldiğinde tekrar bakalım dedi. 6 gun bekle şimdi işin yoksa :/
Adet günüm yaklaştı nedense ümitlerim giderek kayboluyor . Belirtiler kendisini bir bir belli ediyor . Eğer olursam 3. Günü doktora gideceğim
Doğrudur canım zaten bütün yaşadığımız hamilelik belirtileri ya psikolojik ya da adetten dolayı çıkıyor.Adet günüm yaklaştı nedense ümitlerim giderek kayboluyor . Belirtiler kendisini bir bir belli ediyor . Eğer olursam 3. Günü doktora gideceğim
O riskler hamilelik boyunca var canim biliyoruz ki malesef.O yuzden iyileri dusunerek sevincini yasa bence :)
Korku ister istemez oluyor,hislerde onemli tabii ama daha bilincli olmakta daha fazla korku demek aslinda :))))
Sevindim en azindan bi sorun cikmamis canim :)
O his,ne gariptir ki en dogru cikanda o oluyor.
Son zamanda insan ne olumluya ne olumsuza kayabiliyor ama insallah hayirlisiyla
Aylar geçtikçe umudum da tükendi sanırım artık olmaz kafasına giriyorum maalesefO riskler hamilelik boyunca var canim biliyoruz ki malesef.O yuzden iyileri dusunerek sevincini yasa bence :)
Korku ister istemez oluyor,hislerde onemli tabii ama daha bilincli olmakta daha fazla korku demek aslinda :))))
Sevindim en azindan bi sorun cikmamis canim :)
O his,ne gariptir ki en dogru cikanda o oluyor.
Son zamanda insan ne olumluya ne olumsuza kayabiliyor ama insallah hayirlisiyla vardir .