- 31 Ekim 2017
- 29
- 17
- 30
- Konu Sahibi Esra_Babies
Amin canım inşallahAyy hayirli olsunn saglikla al kucagina canim darisi basimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahAyy hayirli olsunn saglikla al kucagina canim darisi basimiza
Maalesef hamile degilim. Kan testi yaptirmam gerekiyordu. Gebelige de bakıldı Adete 2 gun var bekliyorum bakalımbelki yerllesme kanamasidir belki adettir.. bakalim ilerleyena gunlerde belli olur.insallah hamilesindir
hayirlisi artik demekki adet goreceksin ..nasip hersey bi dahaki aya insallahMaalesef hamile degilim. Kan testi yaptirmam gerekiyordu. Gebelige de bakıldı Adete 2 gun var bekliyorum bakalım
Bidahaki aya da eşim yok. 2018 de bismillah deriz artıkhayirlisi artik demekki adet goreceksin ..nasip hersey bi dahaki aya insallah
Aynı durum bende de var hiç hoşlanmıyorum böyle oluncaBen napacam yaa. Bat a 3 gün kala lekelenme oldu. Adet oldum mu olacak mıyım ne bu yaa
Canım 2. Çizgi belirmişse silik de olsa pozitif olabilir. En iyisi bir kaç gün sonra tekrar dene ya da en garantisi kan testi. Ne olduğu ortaya çıkar...Dayanamayıp test yaptım çok silik çıktı yardım kızlar foto nasıl koyuluyor göstermek istiyorum
Bana da öyle geldi CNm . Birden görünce çok heyecanlandım emin olamadım yarın sabah kan vereceğim inşCanım 2. Çizgi belirmişse silik de olsa pozitif olabilir. En iyisi bir kaç gün sonra tekrar dene ya da en garantisi kan testi. Ne olduğu ortaya çıkar...
İnşallah canımMaşallah cnm hamilesin belli cizgi
Dayanamayıp test yaptım çok silik çıktı yardım kızlar foto nasıl koyuluyor göstermek istiyorum
Kızlar benimde kasıklarım cok ağrıyo kac gündür. Birde bilir misiniz bilmem kirpiklerim birleşik hep
Teşekkür ederim canımGözünaydınnn ❤ Silik bile değil maşallahh :) Yerlesme kanamasidir insallah gelen.Yine de kontrole git ilac verir.
Ben ilk gebeligimde duymustumda hadi canim demistim :) ikincidede oldu kirpigimin bi yeri karisik gb böyle hepsi düz normal dururken bitanesi isyan ediyor gb oluyor :))))))))
Komik ama 2 kezde de aynisi oldu
Tebrik ederim. Bende artık şu silik cizgiyi görmek istiyorum yaa. Takmiyordum ama neden olmuyor merak ediyorum yada hic olmayacak mi bi daha